SINGLE:PHP

TEST content.php Foodservice – Jul – Blodpølse i naturtarm

BLODPØLSE

Ægte sønderjysk blodpølse i naturtarm. Steges på svag varme 1-2 minutter på hver side og spises på rugbrød med sirup.

Varenummer: E084 / E083
Variant: 900 g / 700 g
Fås både på Køl og frost.


INGREDIENSER

100 g vare: Svineblod (32%), fedtafpuds, BYGGRYN, brun farin, rosiner , RUGMEL, æblemos (æbler, glucose-fructose sirup), krydderier, suppe, salt, naturtarm.

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1404 kJ/337 kcal
Fedt
20 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,2 g
Kulhydrat
28 g
– heraf sukkerarter
15 g
Protein
9,3 g
Salt
1,1 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

4 dage ved højest 5° C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato.


Print Friendly, PDF & Email