SINGLE:PHP

TEST content.php Foodservice – Snack, tapas og brunch – Tapas Middelhavssalami

TAPAS MIDDELHAVSSALAMI

Inspireret af sydens olivenlunde, har vi skabt en spændende tapasvariant af udvalgt svine- og oksekød med modne oliven og egen krydderiblanding. Nænsomt røget og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Til 100 g færdigprodukt er anvendt:

Ingredienser: Svinekød 91 g, oksekød 45 g, sorte oliven 11 g (oliven vand, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1528 kJ/368 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,4 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
24 g
Salt
5,0 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C


Print Friendly, PDF & Email