fbpx Menu

Stort sortiment med høj kvalitet

Slagter Lampe fører et bredt udvalg af kvalitetsslagtervarer til professionelle køkkener. Vi er specialister i spegepølser, grillpølser og tapasprodukter og fører en lang række specialiteter, der bliver produceret efter originale opskrifter. Nøgleordet for vores håndværk er den gode smagsoplevelse og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vores foodservice produkter kan købes hos alle landets grossister. Vi har en meget fleksibel produktion og kan producere specialvarer til de enkelte kunder. Kontakt Jan Holgersen, hvis du ønsker specialvarer, som du ikke finder på vores hjemmeside.

Salgschef
Jan Holgersen
+45 22 95 95 85
jan@slagterlampe.dk

Foodservice

Se vores produktkatalog

Vores sortiment spænder vidt fra traditionelle spegepølser og pålægspølser til brunch- og grillpølser. Vi følger tidens trend og udvikler løbende nye produkter og smagsvarianter.

Lad dig inspirere i vores nye foodservice katalog, hvor du finder de mange varianter under hvert produkt.

mailto:lampe@slagterlampe.dk(åbner i en ny fane)

Messer 2022

Besøg vores stand

På foodservice messerne præsenterer vi en lang række produkter, som passer til årstid og sæson, og du kan få masser af inspiration med hjem.

Kom forbi vores stand og oplev selv smagen af ærligt håndværk.

Brunch

Sæt nye standarder på brunchbuffeten med et bredt udvalg af brunchpølser fra Slagter Lampe. Vores lækre brunchpølser fås i mange varianter og er fremstillet af kvalitetskød, der giver en fyldig og aromatisk smag.

Brunch buffetpølser
Meget lækre og velsmagende små pølser til brunchbuffeten. Pølserne har slagterkvalitet med et højt indhold af svinekød og er fremstillet af nøje udvalgte råvarer. Brug dem også gerne i pølsehorn til din frokostbuffet.
Læs mere...
Brunchpølser
Delikate og velsmagende brunchpølser med et godt bid. Fremstillet i slagterkvalitet af de bedste råvarer og efterfølgende røget over bøgeflis. Perfekt til brunchbuffeten og som snackpølse til frokostserveringen.
Læs mere...
Chorizo brunchpølser
Meget velsmagende brunchpølser med en lidt kraftigere og mere krydret smag. Pølserne har slagterkvalitet og er fremstillet af de bedste råvarer og vores egen krydderiblanding.
Læs mere...
Okse Chorizobrunchpølser
Vores Okse Chorizobrunchpølse har en god kraftig og aromatisk smag med et tvist af chorizokrydderi. En fast pølse, der er lavet af udvalgt oksekød og efterfølgende røget over bøgeflis.
Læs mere...
Brunchpølser med ramsløg
Meget lækre og velsmagende brunchpølser med et tvist af ramsløg. Fremstillet i slagterkvalitet af de bedste råvarer og efterfølgende røget over bøgeflis. Vores brunchpølser er glutenfri og består af både svine- og oksekød, der giver en god smag. Brug dem også som snack til tapasanretningen eller i et luksuspølsehorn.
Læs mere...
Oksebrunchpølser
Vores oksebrunchpølser er en moderne og delikat variant på brunchbordet. Det nøje udvalgte oksekød og vores egen krydderiblanding giver pølserne masser af karakter og en mild krydret smag.
Læs mere...
Cocktailpølser
Lækre sprøde cocktailpølser til både brunch, tapas og gryderetter. Lavet af udvalgt svinekød og tilsat vores egen krydderiblanding.
Læs mere...

Spegepølser

Hos Slagter Lampe sætter vi en ære i at være med til at udvikle og videreføre den sønderjyske tradition for spegepølser af høj kvalitet. Som samarbejdspartner med professionelle køkkener har vi altid fokus på at levere produkter med den højeste kvalitet. Vi anvender nøje udvalgt kød og spæk og værner om de håndværksmæssige traditioner med røgning over bøgeflis og lang modningstid, så du kan tilbyde dine kunder en enestående smag af sønderjyske specialiteter.

Sønderjysk spegepølse
Udsøgte råvarer og vores egen krydderiblanding udgør grundstenen i vores originale, sønderjyske opskrift. Vi røger den Sønderjyske spegepølse over bøgeflis, hvilket giver den dejlige, karakteristiske smag.
Læs mere...
Kartoffelspegepølse
Kartoffelspegepølse er en sønderjysk specialitet med en mild og frisk smag. Vores slagtere udvælger kød fra både gris og okse og tilsætter kartofler samt vores egen krydderiblanding, inden spegepølsen røges over bøgeflis.
Læs mere...
Valnøddespegepølse
Vores Valnøddespegepølse er et rigtig lækkert alternativ til vores øvrige spegepølser. Valnødderne ses i strukturen og de flotte skiver skiller sig ud på anretningen. Valnøddespegepølsen er tørret og røget over bøgeflis og har en fin aromatisk smag, der går godt til både rugbrød og grovboller.
Læs mere...
Netspegepølse
Netspegepølse i ægte slagterkvalitet med gode råvarer. Netspegepølsen er tørret og røget over bøgeflis og tilsat pølsemagerens egen krydderiblanding med bl.a. sennep, der giver en fin aromatisk smag. Server spegepølsen på rugbrød med en løgring og et drys karse.
Læs mere...
Krosalami
Krosalamien er en ægte sønderjysk specialitet, der er fremstillet med vores egen krydderiblanding og svinekød af høj kvalitet. Med sit rustikke udseende, hele peberkorn og fyldige smag gør den sig allerbedst i selskab med groft rugbrød, sky og løgringe.
Læs mere...
Hvidløgsspegepølse
Vores klassiske Hvidløgsspegepølse er fremstillet efter en gammel sønderjysk opskrift. Pølsen har en fyldig og karakteristisk smag, der passer perfekt til et stykke groft rugbrød med lidt karse på toppen.
Læs mere...
Blokspegepølse Hawaii
Blokspegepølse Hawaii er vores eksotiske spegepølse lavet af udsøgt svine- og oksekød og rullet i egen Hawaii-krydderiblanding med bl.a. sennep og paprika.
Læs mere...
Bloksalami med peber
Bloksalamien er produceret med udsøgte råvarer og vores egen krydderiblanding. Bloksalamien vendes med håndkraft i peber, der giver en karakteristisk og fyldig smag. Bloksalamien findes også med Hawaii-krydderi.
Læs mere...
Oksespegepølse
Vores velsmagende Oksespegepølse fremstillet af udvalgt oksekød og vores egen krydderiblanding. Langtidsrøgningen over bøgeflis og pølsens fyldige smag står godt til fx friskrevet peberrod og purløg.
Læs mere...
Oksespegepølse med salatost og oliven
En klassisk oksespegepølse med et tvist af Italien. Salatost og oliven giver pølsen et spændende og indbydende snit og en dejlig pikant smag. Produceret efter original opskrift og røget over bøgeflis.
Læs mere...
Ålerøget spegepølse
Spegepølsens harmoniske, runde smag opnår vi ved at varmrøge efter samme metode som ålerøgning. Med et strejf af enebær er den perfekt på groft rugbrød med røræg, frisk purløg og en god mørk øl.
Læs mere...
Rødvinssalami
Prøv vores rustikke rødvinssalami lavet af udvalgt svinekød og tilsat egen krydderiblanding med bl.a. hvidløg. Kombinationen af rødvin og krydderier giver en god, kraftig smag, og den tørrede og røgede rødvinssalami egner sig rigtig godt til tapasanretninger og som snack til et godt glas vin.
Læs mere...

Økologisk

Slagter Lampes økologiske serie er lavet af dansk, økologisk gris. Produkterne bærer mærket ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse” og er alle glutenfri. De lettere tørre salamier får deres delikate smag fra velsmagende krydderier og flere ugers modning. Der er spændende smagsvarianter til frokostbordet: Urtesalami, Pebersalami, Hvidløgssalami, Sønderjysk Spegepølse og Chorizo HOT.

Derudover har vi også to varianter med økologiske oksekød, som har en skøn aromatisk smag. Alle pølser har en fin størrelse, der egner sig godt til en tapasanretning.

Økologisk Hvidløgsspegepølse
Pølsemagerens økologiske Hvidløgsspegepølse har en lækker delikat smag af hvidløg, uden at være for dominerende. Hvidløgsspegepølsen er lavet af dansk økologisk gris. røget over bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. Nyd den på rugbrød, til sandwich og tapas.
Læs mere...
Økologisk Oksespegepølse
Vores økologiske Oksespegepølse har en lækker aromatisk smag og et godt bid. Oksespegepølsen er røget over bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. Brug den til sandwich og på tapasanretningen og prøv også at skære den i små skiver til cæsarsalaten.
Læs mere...
Økologisk Sønderjysk spegepølse
Vores økologiske Sønderjyske spegepølse er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med egen krydderiblanding, der giver en mild og delikat smag, som appellerer til alle dine gæster. Vi anbefaler vores økologiske Sønderjyske spegepølse til frokostanretninger og tapas serveringer.
Læs mere...
Økologisk Pebersalami
Pølsemagerens økologiske Pebersalami er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med hele peberkorn. Vores Pebersalami er røget over bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. De hele peberkorn give en aromatisk smag og salamien egner sig godt til servering med groft brød og har den perfekte størrelse til en tapasanretning.
Læs mere...
Økologisk Chorizopølse HOT
Vores økologiske Chorizopølse HOT er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med chili og røget paprika. Server den som tapas eller rist den på panden og brug den som sprødt drys på salat, pastaretter, supper og æggekage, det er kun fantasien, der sætter grænser.
Læs mere...

Grillpølser

Fuldend menuen med ægte sønderjyske grillpølser med slagterkvalitet. Vi udvikler selv vores opskrifter og fører både moderne smagsvarianter og helt klassiske grillpølser, alle med et meget højt kødindhold, en enestående smag og et godt bid.

Cheese BBQ frankfurter
Kåret som Danmarks Bedste Grillpølse af Danske Slagtermestre. Fremstillet af udvalgt svinekød og kombineret med cheddarost og barbecuekrydderi, der giver en god krydret smag.
Læs mere...
Sønderjyske grillpølser
Gourmetpølse er lavet af både svine- og oksekød og har en god, røget smag og fast konsistens p.g.a. sit høje kødindhold. Velegnet til både grill og pande og rigtig lækker i en luksushotdog.
Læs mere...
Bacon-oste frankfurter
Pølsemagerens mest populære grillpølse med god smag af cheddarost og sprødt, stegt bacon. Guldvinder ved international fagmesse for både smag og kvalitet. Røges over bøgeflis og er fremstillet af nøje udvalgte råvarer. En rigtig god slagterpølse, der kan serveres hele året stegt på grill eller pande.
Læs mere...
Kålpølser
En ægte sønderjysk specialitet med svine- og oksekød af højeste kvalitet og med vores egen krydderiblanding. Kog de smagfulde kålpølser i 5 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Prøv også at grille vores kålpølser, det fremhæver den krydrede smag.
Læs mere...
Rostbratwurst
Prisvindende gourmetpølse med 90% okse- og svinekød tilsat pølsemagerens egen krydderiblanding. En rigtig god grillpølse i slagterkvalitet. Egner sig godt til både pande og grill. Leveres som frostvare.
Læs mere...
Chilifrankfurter
En velsmagende grillpølse i slagterkvalitet til chili-entusiaster. Chili frankfurter er fremstillet af de bedste råvarer og er glutenfri. Den tilsatte chili giver en stærk og god smag og er et lækkert alternativ til traditionelle grillpølser.
Læs mere...
Hertugfrankfurter
Prisvindende grillpølse i høj slagterkvalitet, fremstillet efter egen opskrift og med egen krydderiblanding. Vi bruger kun udsøgte råvarer, der sammen med røgning over bøgeflis giver en afbalanceret og karakteristisk smag af grillpølse.
Læs mere...
Oscar frankfurter
Vores klassiske slagterpølse fyldt med bid og delikat smag af kvalitetskød og røgning. Vi fremstiller Oscar Frankfurter pølsen med kvalitetskød og vores egen krydderiblanding. Server den grillet sammen med kold kartoffelsalat.
Læs mere...
Oksedrenge
Meget velsmagende grillpølse med rent oksekød. Oksedrenge har slagterkvalitet og er fremstillet af udsøgt oksekød, der sammen med vores egen krydderiblanding giver en delikat og lækker smag.
Læs mere...
Oscar frankfurter m. ramsløg
En spændende grillpølse med et forfriskende grønt pift af ramsløg. Lavet af både svine- og oksekød og røget over bøgeflis. Server med lunt brød og salater.
Læs mere...
Jalapenos frankfurter
Meget velsmagende og moderne variant af vores klassiske frankfurterpølse. Jalapeños frankfurter har en god og delikat smag af jalapeños og nøje udvalgte råvarer, der sikrer slagterkvalitet og et godt bid.
Læs mere...
Hotdogpølser
Vores klassiske hotdogpølse bliver stadig fremstillet, som den blev lavet i den gamle Slagter Lampe slagterforretning. Hotdogpølsen har slagterkvalitet og er fremstillet efter den originale opskrift, med de bedste råvarer. Uundværlig i en klassisk rød hotdog.
Læs mere...
Wienerpølser
Wienerpølser af rigtig god slagterkvalitet. Vi bruger både svine- og oksekød i vores pølser, der sammen med vores egen krydderiblanding giver en god smag. Pølserne røges over bøgeflis og er fremstillet af de bedste råvarer. Grill pølserne på grillen eller steg dem på panden. Kan også serveres som kogt pølse med brød eller bruges i sammenkogte retter og pølsehorn.
Læs mere...
Grillpølser med ost
Vores grillpølser med cheddar ost kan begejstre både børn og voksne. Grillpølserne har en rund og mild smag fra vores egen krydderiblanding, og den lækre smeltede ost giver et ekstra pift til smagen. Pølserne røges over bøgeflis og er fremstillet af de bedste råvarer. En rigtig god slagterpølse, der serveres med lunt brød og en god salat. Også meget velegnet til en luksus hotdog.
Læs mere...
Kyllingegrillpølser
Et godt alternativ til den traditionelle grillpølse med kyllingekød og egen krydderiblanding. Vi har kræset for smagen og udvalgt gode råvarer. Kyllingepølsen er produceret med lammetarm og er glutenfri. Server pølsen med brød og en god salat.
Læs mere...
Ringriderpølser
En ægte sønderjysk specialitet, som er produceret i 3 generationer. Ringriderpølsen minder om en grillmedister og er perfekt til både pande og grill. Fås i flere størrelsevarianter.
Læs mere...
Grillpølser
En klassisk grillpølse med en rund og mild smag fra vores egen krydderiblanding og røgning over bøgeflis. Grillpølsen har en høj slagterkvalitet og er udelukkende fremstillet af de bedste råvarer. Det gode, saftige bid gør den til en klassiker på grillen.
Læs mere...
Frankfurter m/ chili-emmentaler
Vores prisvindende frankfurter med chili-emmentaler har en perfekt afbalanceret smag af ost og chili. En gourmetpølse fremstillet af nøje udvalgte råvarer, der giver pølsen et godt bid og en enestående smag.
Læs mere...
Taco grillpølser
Røget grillpølse med både svine- og oksekød med god krydret smag inspireret af det mexicanske køkken. Server hele året rundt med lunt brød og grøntsager.
Læs mere...
Gigant frankfurter
Ekstra stor grillpølse med god og klassisk smag af vores egen krydderiblanding og røgning over bøgeflis. Fremstillet i slagterkvalitet af de bedste råvarer, der gør Gigant Frankfurter til en ekstra stor smagsoplevelse.
Læs mere...
Tykke røde pølser
En tykkere udgave af vores klassiske, røde hotdogpølse. En god aromatisk smag og en god størrelse til pølse elskere.
Læs mere...

Tapas

Hos Slagter Lampe har vi blik for store smagsoplevelser på tapasbuffeten. Vores tapassalamier er lavet af udvalgt svinekød og modnet i 6 uger. Her svinder salamierne op til 35% og du får en tør salami med rigtig god smag.

Prøv også vores lækre spegeskinke, der ligger i saltkar i seks uger og modnes i flere måneder. Det giver en perfekt mørhed, farve og smag.
Giv din tapasanretning det sidste touch med et par ølpølser, der også er rigtig gode til drinks og kolde øl.

Tapas Middelhavssalami
Inspireret af sydens olivenlunde, har vi skabt en spændende tapasvariant af udvalgt svine med modne oliven og egen krydderiblanding. Nænsomt røget og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.
Læs mere...
Tapas Jalapeñosalami
Røget og tørret salami med udvalgt svinekød tilsat krydderier og syltede jalapeños, som giver en god og fyrig smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.
Læs mere...
Tapas Hvidløgssalami
Røget og tørret salami med udvalgt svinekød tilsat krydderier og hvidløgspuré, som giver en rund og delikat smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.
Læs mere...
Tapas Fennikelsalami
En spændende tapasvariant af udvalgt svinekød tilsat egen krydderiblanding med fennikel, som giver pikant smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.
Læs mere...
Knobi Snack Ølpølser
En smagfuld ølpølse med et strejf af hvidløg. Godt røget og fremstillet af udvalgte råvarer. Ølpølsen serveres som snack til frokost- og tapasanretninger og gør sig godt som tilbehør til en apperitif.
Læs mere...
Ølpølser
Krydret og meget velsmagende pølse, der passer perfekt til en iskold øl. Ølpølsen er fremstillet med råvarer af højeste kvalitet og selvfølgelig vores egen krydderiblanding, inden den tørres og røges.
Læs mere...
Chiliølpølser
Smagfuld og delikat tørret snackpølse, der passer perfekt til tapas- og frokostanretninger. Server den også til øl og vin. Chili ølpølsen er fremstillet efter vores egen opskrift og har en lang modningsperiode, hvor den svinder ca. 35 % under tørring. Det giver et godt bid og en enestående smag.
Læs mere...
Snackpølser
Dejlig, krydret, fast snackpølse, der er godt røget. Server den til et koldt glas øl, som snack til forretning eller ekstra pift til tapasanretningen.
Læs mere...
Spegeskinke med svær
Meget smagfuld og mør slagterskinke, der er tørsaltet og røget over bøgeflis. Fremstillet af nøje udvalgte råvarer med klassisk smag af spegeskinke og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.
Læs mere...
Chorizopølse
Vores spansk inspirerede Chorizopølse er tilberedt af udvalgte råvarer og ovntørret. Chorizopølsen har en kraftig og krydret smag, der er et populært og delikat indslag på tapasanretningen. Brug den også til sprødt drys på supper og pasta.
Læs mere...
Tapas Middelhavssalami
En lækker tør salami med oliven lavet af svine- og oksekød og modnet i 4 uger for at få den gode smag frem. Perfekt størrelse til tapas og små anretninger.
Læs mere...
Tapas Hvidløgssalami
Røget og tørret salami med udsøgt svine- og oksekød tilsat krydderier med bl.a. hvidløgspuré, som giver en rund smag af hvidløg. Modnet flere uger i modningsrum. Perfekt til tapas anretning og velegnet til pizza.
Læs mere...
Tapas Jalapeñosalami
Prisbelønnet røget salami, som har vundet guld på international fagmesse. Fremstillet af udvalgt svine- og oksekød tilsat krydderier og syltede jalapeños, som giver en god og fyrig smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.
Læs mere...
Tapas Fennikelsalami
En spændende tapasvariant af udvalgt svine- og oksekød tilsat egen krydderiblanding med fennikel, som giver en pikant smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.
Læs mere...
Økologisk Hvidløgsspegepølse
Pølsemagerens økologiske Hvidløgsspegepølse har en lækker delikat smag af hvidløg, uden at være for dominerende. Hvidløgsspegepølsen er lavet af dansk økologisk gris. røget over bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. Nyd den på rugbrød, til sandwich og tapas.
Læs mere...

Specialiteter

Gør menukortet ekstra autentisk med vores specialiteter, der bliver lavet efter originale opskrifter, nogle går helt tilbage til Slagter Lampes begyndelse i 1939 og andre er udviklet efter tidens trends. Der er kræset for den gode smagsoplevelse og råvarerne er nøje udvalgt.

Knobi Snack Ølpølser
En smagfuld ølpølse med et strejf af hvidløg. Godt røget og fremstillet af udvalgte råvarer. Ølpølsen serveres som snack til frokost- og tapasanretninger og gør sig godt som tilbehør til en apperitif.
Læs mere...
Ølpølser
Krydret og meget velsmagende pølse, der passer perfekt til en iskold øl. Ølpølsen er fremstillet med råvarer af højeste kvalitet og selvfølgelig vores egen krydderiblanding, inden den tørres og røges.
Læs mere...
Chiliølpølser
Smagfuld og delikat tørret snackpølse, der passer perfekt til tapas- og frokostanretninger. Server den også til øl og vin. Chili ølpølsen er fremstillet efter vores egen opskrift og har en lang modningsperiode, hvor den svinder ca. 35 % under tørring. Det giver et godt bid og en enestående smag.
Læs mere...
Snackpølser
Dejlig, krydret, fast snackpølse, der er godt røget. Server den til et koldt glas øl, som snack til forretning eller ekstra pift til tapasanretningen.
Læs mere...
Spegeskinke med svær
Meget smagfuld og mør slagterskinke, der er tørsaltet og røget over bøgeflis. Fremstillet af nøje udvalgte råvarer med klassisk smag af spegeskinke og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.
Læs mere...
Medister
Medister fremstillet af både svine- og oksekød og tilsat løg og vores egen krydderiblanding. Serveres som lun ret på frokostbordet med rødkål eller stuvet hvidkål.
Læs mere...
Karrymedister
Vores flotte gule karrymedister har en skøn aromatisk smag af karry, der klæder svinekødet godt. Server den både til frokost og middag og gerne med et eksotisk tilbehør.
Læs mere...
Mild medister
Medister med vores egen krydderiblanding, der giver en mild, delikat smag.
Læs mere...
Kålpølser
En ægte sønderjysk specialitet med svine- og oksekød af højeste kvalitet og med vores egen krydderiblanding. Kog de smagfulde kålpølser i 5 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Prøv også at grille vores kålpølser, det fremhæver den krydrede smag.
Læs mere...

Kødpølser

Kødpølser er højt elsket af sønderjyder i alle aldre og med god grund. Pølserne er perfekte til lækre frokostanretninger, og vi garanterer, at du kan servere sønderjysk råvarekvalitet på hver eneste tallerken.

Jagtpølse
Jagtpølsen stammer oprindeligt fra Tyskland, som har en lang tradition for fremstilling af kødpølser. Vores Jagtpølse er lavet af kvalitetskød og krydret med vores egen krydderiblanding, der giver en god og kraftig smag. Server Jagtpølsen i en sandwich eller til rundstykker på morgenbuffeten.
Læs mere...
Cervelatpølse
Vores Cervelatpølse er fremstillet af udsøgte råvarer, og med den milde runde smag er den perfekt til både morgen- og frokostbuffeten.
Læs mere...

Jul

Vi sørger for autenticitet og enestående smag til din julemenu. Server vores berømte blodpølse, sylte og selvfølgelig de velsmagende kålpølser og viderefør de gamle traditioner eller skab egne moderne juletraditioner med nye varianter, vi har sørget for den gode smag.

Julemedister
Julemedister med allehånde og merian. Serveres til rødkål, stuvet hvidkål eller frisbagt rugbrød.
Læs mere...
Blodpølse i naturtarm
Ægte sønderjysk blodpølse i naturtarm. 1 cm tykke skiver steges på svag varme 1-2 minutter på hver side og spises på rugbrød med sirup og æblemos.
Læs mere...
Blodpølse i ikke spiselig tarm
Ægte sønderjysk blodpølse i ikke-spiselig tarm. Det perfekte valg når der ønskes runde skiver til serveringen. 1 cm tykke skiver steges på svag varme 1-2 minutter på hver side og serveres med sirup og æblemos.
Læs mere...
Lampe Sylte
En ægte sønderjysk specialitet lavet efter familien Lampes originale opskrift med egen krydderiblanding. Vores sylte bærer nøglehulsmærket og har en dejlig krydret smag. Server sylten med sennep og rødbede på et stykke rugbrød.
Læs mere...
Kålpølser
En ægte sønderjysk specialitet med svine- og oksekød af højeste kvalitet og med vores egen krydderiblanding. Kog de smagfulde kålpølser i 5 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Prøv også at grille vores kålpølser, det fremhæver den krydrede smag.
Læs mere...
! i
Designed by fingerspitz*