SlagterLampe_tapas+frankfurter

STORT SORTIMENT MED HØJ KVALITET

Slagter Lampe fører et bredt udvalg af kvalitetsslagtervarer til professionelle køkkener. Vi er specialister i spegepølser, grillpølser samt kød- og leverpølser og fører en lang række specialiteter, der bliver produceret efter originale opskrifter. Vi holder fast i vores gamle traditioner, men samtidig arbejder vi altid på at forny os og finde inspiration i det moderne køkken. Derfor er vi en fleksibel og professionel samarbejdspartner, der altid gladeligt imødekommer dine særlige ønsker om specialvarer. Gå på opdagelse i vores sortiment og find både klassiske spegepølser, sønderjyske originaler og moderne varianter i vores sortiment.

Print Friendly, PDF & Email

CHILI ØLPØLSER

Smagfuld og delikat tørret snackpølse, der passer perfekt til tapasanretninger eller som et lækkert supplement til madpakken. Chili ølpølsen er fremstillet efter vores egen opskrift og har en lang modningsperiode, hvor den svinder ca. 35 % under tørring. Det giver et godt bid og en enestående smag.

F_Chilioelpoelser_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 100 g, spæk, salt, chili, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur, lammetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1853 kJ/448 kcal
Fedt
40 g
– heraf mættede fedtsyrer
15 g
Kulhydrat
1,5 g
– heraf sukkerarter
1,2 g
Protein
21 g
Salt
4,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5° C.


RØGET MØRBRAD

Ekstra lækker delikatesse til frokost- og tapasanretninger. Mørbraden er tørsaltet og røget, hvilket sikrer ekstra mørhed og afrundet smag.

F_Roeget_moerbrad_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: svinemørbrad 111 g, salt, krydderier, dextrose, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250)

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
505 kJ/ 120 kcal
Fedt
2,3 g
– heraf mættede fedtsyrer
0,5 g
Kulhydrat
0,6 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
24 g
Salt
3,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

5 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


ØLPØLSER

Krydret og meget velsmagende pølse, der passer perfekt til en iskold øl. Ølpølsen er fremstillet med råvarer af højeste kvalitet og selvfølgelig vores egen krydderiblanding, inden den tørres og røges.

F_Oelpoelse_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 101 g, spæk, salt, krydderier(bl.a. hvidløg), dextrose, antioxidant (E301), farvestof (E120), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), starterkultur, lammetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1848 kJ/436 kcal
Fedt
39 g
– heraf mættede fedtsyrer
15 g
Kulhydrat
1,5 g
– heraf sukkerarter
1,4 g
Protein
21 g
Salt
4,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5° C.


TAPAS MIDDELHAVSSALAMI

Inspireret af sydens olivenlunde, har vi skabt en spændende tapasvariant af udvalgt svine- og oksekød med modne oliven og egen krydderiblanding. Nænsomt røget og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Til 100 g færdigprodukt er anvendt:

Ingredienser: Svinekød 91 g, oksekød 45 g, sorte oliven 11 g (oliven vand, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1528 kJ/368 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,4 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
24 g
Salt
5,0 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C


TAPAS JALAPEÑOSALAMI

Røget og tørret salami med udvalgt svine- og oksekød tilsat krydderier og syltede jalapeños, som giver en god og fyrig smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Til 100 g færdigprodukt er anvendt:

Ingredienser: Svinekød 93 g, oksekød 46 g, syltede jalapeños 10 g( jalapeños, vand, eddike, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker(E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1498 kJ/361 kcal
Fedt
28 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,4 g
– heraf sukkerarter
1,2 g
Protein
25 g
Salt
4,9 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C


TAPAS FENNIKELSALAMI

En spændende tapasvariant af udvalgt svine- og oksekød tilsat egen krydderiblanding med fennikel, som giver pikant smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Til 100 g færdigprodukt er anvendt:

Ingredienser: Svinekød 99 g, oksekød 49 g, salt, krydderier ( bl.a. fennikel), dextrose, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1577 kJ/380 kcal
Fedt
30 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
1,6 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
27 g
Salt
5,2 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C


TAPAS HVIDLØGSSALAMI

Røget og tørret salami med udvalgt svine- og oksekød tilsat krydderier og hvidløgspuré, som giver en rund og delikat smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Til 100 g færdigprodukt er anvendt:

Ingredienser: Svinekød 98 g, oksekød 48 g, salt, hvidløgspuré 4 g (hvidløg, vand, eddike, salt), sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300) konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1540 kJ/371 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,4 g
– heraf sukkerarter
1,0 g
Protein
26 g
Salt
5,2 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C


CHORIZOPØLSE

Vores spansk inspirerede Chorizopølse er tilberedt af udvalgte råvarer og ovntørret. Chorizopølsen har en kraftig og krydret smag, der er et populært og delikat indslag på tapasanretningen.

Landsdækkende: Bilka, Føtex, Meny


INGREDIENSER

Svinekød 118 g, spæk, salt, krydderier, krydderiekstrakter, dextrose, antioxidant (E301), starterkultur, konserveringsmiddel (E250), svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1655 kJ/399 kcal
Fedt
33 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
1,5 g
– heraf sukkerarter
1,5 g
Protein
24 g
Salt
4,6 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, dog max 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest +5° C.


SØNDERJYSK SPEGEPØLSE M. ENEBÆR

Slagter Lampes Sønderjyske spegepølse er fremstillet efter original sønderjysk opskrift og langtidsrøget. Salamien er lavet af okse- og svinekød og har en fyldig enebærsmag. Server den med groft brød til frokost og brug den til sandwich.

Leveres i 500 g pakker.

 


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 79 %, spæk, oksekød 18%, salt, dextrose, krydderier, krydderiekstrakt (enebær), antioxidant ( E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1394 kJ/336 kcal
Fedt
28 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
1,1 g
– heraf sukkerarter
1,1 g
Protein
21 g
Salt
4,3 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

7 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato.


MIDDELHAVSSALAMI

Slagter Lampes Middelhavssalami er en spændende salami med modne oliven og egen krydderiblanding. Lavet af okse- og svinekød og røget over bøgeflis. Server den med groft brød til tapas og frokost eller brug den i sydlandsk inspireret sandwich.

Leveres i 500 g pakker.

 


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 73%, spæk, oksekød 17%, sorte oliven 9% (oliven, vand salt), sukker, stabilisator (E452), krydderier og krydderiekstrakter, smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1366 kJ/330 kcal
Fedt
27 g
– heraf mættede fedtsyrer
10 g
Kulhydrat
1,9 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
19 g
Salt
4,3 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

7 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato.


KROSALAMI

Slagter Lampes Krosalami er en ægte sønderjysk specialitet med hele peberkorn. Salamien er modnet i ugevis for at få den gode smag frem og røget over bøgeflis. Server den på rugbrød med en skive løg eller til et groft stykke brød.

Leveres i 500 g pakker.

 


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 82%, spæk, salt, krydderier , dextrose,  surhedsregulerendemiddel (E575), antioxidant (E301),  farvestof (E120), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1696 kJ/410 kcal
Fedt
36 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
2,1 g
– heraf sukkerarter
1,2 g
Protein
18 g
Salt
3,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

7 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato.


JALAPENOS SALAMI

Slagter Lampes Jalapenos Salami er lavet af svine- og oksekød og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. Vi har tilsat syltede jalapeños og
egen krydderiblanding, der giver fyrig og aromatisk smag, hvor alle kan være med. Server den med groft brød til tapas og frokost og brug den også gerne på pizza.

Leveres i 500 g pakker.

 


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 73%, spæk, oksekød 17%, syltede jalapenos 8% (jalapenos, vand, eddike, salt), salt, krydderier og krydderiekstrakter, sukker, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1323 kJ/319 kcal
Fedt
26 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,9 g
Kulhydrat
1,9 g
– heraf sukkerarter
1,0 g
Protein
19 g
Salt
4,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

7 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato.


SYLTE

En ægte sønderjysk specialitet lavet kalvekød og tilsat løg, gulerødder og porrer. En klassiker til dine frokostanretninger med et lavt fedtindhold. Server til rugbrød med sennep og rødbede.


INGREDIENSER

100 g vare: Kalvekød 60%, suppe, gulerødder 6%, eddike (Gæringseddike 5%, farvestof (E150C), konserveringsmiddel (E223), aroma), oksegelatine 4 %, løg, porrer 3%, salt, krydderier, dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein (rasp, majs), karamelsukker, antioxidant (E330, E301), konserveringsmiddel (E250)

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
456 kJ/109 kcal
Fedt
3,2 g
– heraf mættede fedtsyrer
1,3 g
Kulhydrat
2,9 g
– heraf sukkerarter
1,0 g
Protein
16 g
Salt
2,4 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

5 dage ved højest 5° C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato


ØKOLOGISK CHORIZOPØLSE HOT

Pølsemagerens økologiske Chorizopølse HOT er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med chili og røget paprika. Nyd den som tapas eller rist den på panden og brug den som sprødt drys på salat, pastaretter og supper.

Landsdækkende: Bilka og Føtex


INGREDIENSER

Svinekød* 113 g, spæk*, salt, krydderier*, chili*, røget paprika*, dextrose*, rødbede*, starterkultur, svinetarm

*økologiske ingredienser

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1694 kJ/409 kcal
Fedt
34 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,8 g
– heraf sukkerarter
2,1 g
Protein
22 g
Salt
4,4 g

OPBEVARING

I køleskab ved højst +5° C. Pakket i beskyttende atmosfære.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

14 dage ved højest 5° C.


ØKOLOGISK SØNDERJYSK SPEGEPØLSE

Pølsemagerens økologiske Sønderjyske spegepølse er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med egen krydderiblanding, der giver en mild og delikat smag, som hele familien vil elske. Nyd den i madpakken på rugbrød eller som tilbehør til din sandwich.

Landsdækkende: Bilka og Føtex


INGREDIENSER

Svinekød* 114 g, spæk*, salt, krydderier*, dextrose*, rødbede*, starterkultur.

*økologiske ingredienser

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1685 kJ/407 kcal
Fedt
34 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
2,2 g
– heraf sukkerarter
1,4 g
Protein
22 g
Salt
4,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højst +5° C. Pakket i beskyttende atmosfære.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

14 dage ved højest 5° C.


ØKOLOGISK URTESALAMI

Pølsemagerens økologiske Urtesalami er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med basilikum, rosmarin og hvidløg. Krydderurterne giver en delikat smag til den lidt tørre salami, som egner sig til både frokost og tapas.

Landsdækkende: Bilka og Føtex


INGREDIENSER

Svinekød* 113 g, spæk*, salt, urter* og krydderier* (bl.a. basilikum, rosmarin og hvidløg), dextrose*, rødbede*, starterkultur.

*økologiske ingredienser

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1689 kJ/407 kcal
Fedt
34 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,8 g
– heraf sukkerarter
1,8 g
Protein
22 g
Salt
4,4 g

OPBEVARING

I køleskab ved højst +5° C. Pakket i beskyttende atmosfære.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

14 dage ved højest 5° C.


ØKOLOGISK PEBERSALAMI

Pølsemagerens økologiske Pebersalami er lavet af dansk, økologisk gris og krydret med hele peberkorn. Vores Pebersalami er røget over bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. De hele peberkorn give en aromatisk smag og salamien nydes på et stykke rugbrød eller en grovbolle.

Landsdækkende: Bilka og Føtex


INGREDIENSER

Svinekød* 114 g, spæk*, salt, krydderier*, peber*, dextrose*, rødbede*, starterkultur.

*økologiske ingredienser

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1686 kJ/407 kcal
Fedt
34 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
2,6 g
– heraf sukkerarter
1,9 g
Protein
22 g
Salt
4,4 g

OPBEVARING

I køleskab ved højst +5° C. Pakket i beskyttende atmosfære.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

14 dage ved højest 5° C.


BLODPØLSE

Ægte sønderjysk blodpølse i ikke-spiselig tarm. Det perfekte valg når der ønskes runde skiver til serveringen. Steges på svag varme 1-2 minutter på hver side og serveres med sirup og æblemos.


INGREDIENSER

100 g vare:

Svineblod (32%), fedtafpuds, BYGGRYN, brun farin, rosiner, RUGMEL, æblemos (æbler, glucose-fructose sirup) , krydderier, suppe, salt

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1404 kJ/337 kcal
Fedt
20 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,2 g
Kulhydrat
28 g
– heraf sukkerarter
15 g
Protein
9,3 g
Salt
1,1 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

4 dage ved højest 5° C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato.


KARTOFFELSPEGEPØLSE

Kartoffelspegepølse er en sønderjysk specialitet med en mild og frisk smag. Vores slagtere udvælger kød fra både gris og okse og tilsætter kartofler samt vores egen krydderiblanding, inden spegepølsen røges over bøgeflis.

Varenr. S582 / S516
Varianter: 1700 g, 900 g, 600 g
Køl

F_Kartoffelspegepoelse_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 81g, kartofler 23 g, oksekød 11 g, salt, spæk, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
678 kJ/162 kcal
Fedt
9,0 g
– heraf mættede fedtsyrer
3,5 g
Kulhydrat
3,6 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
16 g
Salt
3,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5° C.


GULDLEVERPØLSE

Vores mest efterspurgte leverpølse. Fremstillet efter den originale opskrift fra vores farfars tid og elsket for sin milde smag og skærefaste konsistens.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinelever 40%, spæk/røget spæk, svinekød 24%, ÆG; salt, ærteprotein, sukker, løg, krydderier (bl.a. SENNEP),marineret SILD (eddikemodnede SILDEFILETER, sukker, vand, løg, eddike, naturlig aroma (løg, allehånde, nelliker), krydderier), dextrose, antioxidant( E301), smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E250)

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1435 kJ/347 kcal
Fedt
31 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
3,0 g
– heraf sukkerarter
<1,9 g
Protein
15 g
Salt
2,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


OKSESPEGEPØLSE MED SALATOST OG OLIVEN

En klassisk oksespegepølse med et tvist af Italien. Salatost og oliven giver pølsen et spændende og indbydende snit og en dejlig pikant smag. Produceret efter original opskrift og røget over bøgeflis.

Varenr. S521
Variant: 1800 g
Køl

 


INGREDIENSER

100 g vare: Oksekød 109 g, oliven 6 g (oliven, vand, salt, konserveringsmiddel (E270)), SALATOST 5 g, salt, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
714 kJ/170 kcal
Fedt
7,6 g
– heraf mættede fedtsyrer
3,1 g
Kulhydrat
0,7 g
– heraf sukkerarter
0,7 g
Protein
25 g
Salt
3,8 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5° C.


ØKOLOGISK OKSESPEGEPØLSE

En smagfuld, økologiske variant af vores oksespegepølse. Fremstillet af udvalgt økologisk oksekød og tilsat egen krydderiblanding. Tip! Nyd den på groft brød med revet peberrod

Varenr. Ø030
Variant: 1600 g
Køl
 


INGREDIENSER

100 g vare: Oksekød* 127 g, salt, krydderier*, dextrose*, starterkultur
*økologiske ingredienser

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1037 kJ/249 kcal
Fedt
16 g
– heraf mættede fedtsyrer
7,2 g
Kulhydrat
1,3 g
– heraf sukkerarter
1,1 g
Protein
26 g
Salt
4,0 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

14 dage ved højest 5° C.


BLOKSPEGEPØLSE HAWAII

Blokspegepølse Hawaii er vores eksotiske spegepølse lavet af udsøgt svine- og oksekød og rullet i egen Hawaii-krydderiblanding med bl.a. sennep og paprika.

Varenr. S503
Varianter: 1600 g
Køl


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 74%, spæk, oksekød 10 %, salt, paprikasnips, SENNEP, dextrose, krydderier, løg, konserveringsmidler (E575, E250), antioxidant (E301), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1518 kJ/366 kcal
Fedt
30 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
3,2 g
– heraf sukkerarter
0,6 g
Protein
20 g
Salt
3,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5° C.


CHEESE BBQ FRANKFURTER

Kombinationen af cheddar ost og BBQ krydderi gør Cheese BBQ til en meget populær variant blandt vores slagterpølser. Fremstillet af vores bedste råvarer med en cremet konsistens, der står godt til den krydrede smag.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 71%, CHEDDAROST 10%(indeholder farvestof E160b), vand, ærterprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant(E301), modificeret kartoffelstivelse, kartoffelfibre, maltodextrin, aroma, syre (E330), krydderiekstrakt, gærekstrakt, konserveringsmiddel (E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1128 kJ/272 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,6 g
Kulhydrat
2,9 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
16 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


OKSE CHORIZO BRUNCHPØLSER

Vores Okse Chorizobrunchpølse har en god kraftig og aromatisk smag med et tvist af chorizokrydderi. En fast pølse, der er lavet af udvalgt oksekød og efterfølgende røget over bøgeflis.


INGREDIENSER

100 g vare: Oksekød 85%, vand, salt, ærteprotein, kartoffelmel, krydderier, dextrose, stabilisator(E450),løg,  gærekstrakt, antioxidanter (E300,E301), krydderiekstrakt, syre(E330), konserveringsmiddel (E250), lammetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1136 kJ/274 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,8 g
Kulhydrat
2,9 g
– heraf sukkerarter
1,0 g
Protein
16 g
Salt
3,0 g

OPBEVARING

I køleskab ved højst 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5°  C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på 75° C før servering.


ROSTBRATWURST

Prisvindende gourmetpølse med 90% okse- og svinekød tilsagt pølsemagerens egen krydderiblanding. En rigtig god kogt grillpølse i slagterkvalitet. Egner sig godt til både pande og grill. Leveres som frostvare.


INGREDIENSER

Svinekød 75%, oksekød 15%, vand, salt, krydderier, stabilisator (E450), smagsforstærker (E621), dextrose, gærekstrakter, krydderiekstrakter, svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1081 kJ/261 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,2 g
Kulhydrat
0,5 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
15 g
Salt
2,9 g

OPBEVARING

-18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning.

TILBEREDNING

Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


KNÆKPØLSER

En tykkere udgave af vores klassiske, røde hotdogpølse. Lavet af både svine- og oksekød og tilsat løg og egen krydderiblanding. En pølse med de bedste råvarer i svinetarm.


INGREDIENSER

Svinekød 68%, oksekød 12%, vand, kartoffelmel, salt, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter , antioxidant (E301), krydderiekstrakter, smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E250), farvestoffer (E120, E160b), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1099 kJ/265 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,7 g
Kulhydrat
4,9 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
13 g
Salt
2,9 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


ØKOLOGISKE OKSEBRUNCHPØLSER

Lækre økologiske oksebrunchpølser i slagterkvalitet. Lavet af udvalgt oksekød efterfølgende røget over bøgeflis. Det giver pølserne en fast konsistens og en god, kraftig smag. Leveres som frostvare.


INGREDIENSER

100 g vare: Oksekød 77%* ,vand, salt, ærtemel*, kartoffelmel*, krydderier*, dextrose*, lammetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
813 kJ/196 kcal
Fedt
18 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,0 g
Kulhydrat
3,1 g
– heraf sukkerarter
0,4 g
Protein
14 g
Salt
2,4 g

OPBEVARING

-18° C eller derunder.

Må ikke genindfryses efter optøning.

TILBEREDNING

Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på 75° C før servering.


VALNØDDESPEGEPØLSE

Vores Valnøddespegepølse er et rigtig lækkert alternativ til vores øvrige spegepølser. Valnødderne ses i strukturen og de flotte skiver skiller sig ud på anretningen. Valnøddespegepølsen er tørret og røget over bøgeflis og har en fin aromatisk smag, der går godt til både rugbrød og grovboller til frokosten.

Varenr. S540
Variant: 900 g
Køl


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 89%, spæk, VALNØDDER 5%, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel(E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1508 kJ/364 kcal
Fedt
31 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
1,3 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
20 g
Salt
3,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5° C.


NETSPEGEPØLSE

Netspegepølse i ægte slagterkvalitet med gode råvarer. Netspegepølsen er tørret og røget over bøgeflis og tilsat pølsemagerens egen krydderiblanding med bl.a. sennep, der giver en fin aromatisk smag. Nyd spegepølsen på rugbrød med en løgring og et drys karse.

Varenr. S520
Varianter: 2400 g, 1250 g
Køl

Netspegepølse

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 92%, spæk, salt, dextrose, krydderier (bl.a. SENNEP), antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1421 kJ/343 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
1,0 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
20 g
Salt
4,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5° C.


JAGTPØLSE

Jagtpølsen stammer oprindeligt fra Tyskland, som har en lang tradition for fremstilling af kødpølser. Vores Jagtpølse er lavet af kvalitetskød og krydret med vores egen krydderiblanding, der giver en god og kraftig smag. Prøv Jagtpølsen i en sandwich med grøn salat, ost, tomat og agurk.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 71%, vand, kartofler, salt, krydderier, PISTACIENØDDER, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), gærekstrakt, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250)

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
580 kJ/139 kcal
Fedt
7,9 g
– heraf mættede fedtsyrer
3,0 g
Kulhydrat
1,9 g
– heraf sukkerarter
<0,5 g
Protein
15 g
Salt
2,0 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


BRUNCHPØLSER MED RAMSLØG

Meget lækre og velsmagende brunchpølser med et tvist af ramsløg. Fremstillet i slagterkvalitet af de bedste råvarer og efterfølgende røget over bøgeflis. Vores brunchpølser er glutenfri og består af både svine- og oksekød, der giver en god smag. Brug dem også som snack til tapasanretningen eller i et luksuspølsehorn.

Brunchpølser med ramsløg

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 74%, vand, oksekød 8%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, ramsløg, stabilisator (E450), dextrose, maltodextrin, antioxidant (E301), gærekstrakt, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), lammetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1119 kJ/270 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,9 g
Kulhydrat
2,9 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
15 g
Salt
2,7 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2-3 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på 75° C før servering.


RØDVINSSALAMI

Prøv vores rustikke rødvinssalami lavet af udvalgt svinekød og tilsat egen krydderiblanding med bl.a. hvidløg. Kombinationen af rødvin og krydderier giver en god, kraftig smag, og den tørrede og røgede rødvinssalami egner sig rigtig godt til tapasanretninger og som snack til et godt glas vin.

Varenr. A410
Variant: 600 g
Køl

F_Kartoffelspegepoelse_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 80%, spæk, salt, krydderier (bl.a. hvidløg), rødvin 1%, dextrose, antioxidant (E301),farve (E120), surhedsregulerende middel (E575), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1620 kJ/391 kcal
Fedt
35 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
1,5 g
– heraf sukkerarter
1,2 g
Protein
18 g
Salt
4,4 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5° C.


BACON-OSTE FRANKFURTER

Pølsemagerens mest populære grillpølse med god smag af cheddarost og sprødt, stegt bacon. Guldvinder ved international fagmesse for både smag og kvalitet. Røges over bøgeflis og er fremstillet af nøje udvalgte råvarer. En rigtig god slagterpølse, der nydes hele året stegt på grill eller pande.


INGREDIENSER

Svinekød 60%, oksekød 11%, CHEDDAROST 11% ( indeholder farvestof (E160b), vand, stegt bacon 5% ( svineflæsk, salt, glukose, saccharose, krydderiekstrakt) kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, gærekstrakter, stabilisator (E450), antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1231 kJ/297 kcal
Fedt
24 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
3,9 g
– heraf sukkerarter
0,7 g
Protein
15 g
Salt
2,7 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


MILANO PØLSER

Grovhakket gourmetpølser inspireret af Middelhavskøkkenet, tilsat fennikel og vores specielle krydderiblanding, der giver en pikant smag. Pølserne røges over bøgeflis og er fremstillet af de bedste råvarer. En rigtig god slagterpølse, der nydes med lunt brød og en god salat.


INGREDIENSER

Svinekød 53%, oksekød 35%, vand, salt, krydderier, tørret løg, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), gærekstrakter, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel(E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1012 kJ/244 kcal
Fedt
20 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,1 g
Kulhydrat
1,3 g
– heraf sukkerarter
1,1 g
Protein
15 g
Salt
2,8 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


WIENERPØLSER

Wienerpølser af rigtig god slagterkvalitet. Vi bruger både svine- og oksekød i vores pølser, der sammen med vores egen krydderiblanding giver en god smag. Pølserne røges over bøgeflis og er fremstillet af de bedste råvarer. Grill pølserne på grillen eller steg dem på panden. Kan også serveres som kogt pølse med brød eller bruges i sammenkogte retter og pølsehorn.


INGREDIENSER

Svinekød 68%, oksekød 12%, vand, kartoffelmel, salt, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant(E301) ,krydderiekstrakter, smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E250), lammetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1099 kJ/265 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,7 g
Kulhydrat
4,9 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
13 g
Salt
2,9 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


RINGRIDERPØLSER

En ægte sønderjysk specialitet, som er produceret i 3 generationer. Ringriderpølsen minder om en grillmedister og er i Sønderjylland forbundet med den mangeårige ringridertradition. Ringriderpølserne er perfekte til både pande og grill. Fås i flere størrelsevarianter.


INGREDIENSER

Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, konserveringsmiddel (E250, E325), dextrose, maltodextrin, stabilisator (E450), gærekstrakt, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1081 kJ/261 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,6 g
Kulhydrat
2,8 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
14 g
Salt
3,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


GRILLPØLSER MED OST

Vores grillpølser med cheddar ost kan begejstre både børn og voksne. Grillpølserne har en rund og mild smag fra vores egen krydderiblanding, og den lækre smeltede ost giver et ekstra pift til smagen. Pølserne røges over bøgeflis og er fremstillet af de bedste råvarer. En rigtig god slagterpølse, der nydes med lunt brød og en god salat. Kan også bruges til en luksus hotdog.


INGREDIENSER

Svinekød 61%, oksekød 11%, CHEDDAROST 11% (indeholder farvestof E160b), vand, kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1150 kJ/277 kcal
Fedt
23 g
– heraf mættede fedtsyrer
10 g
Kulhydrat
3,9 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
14 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


KARRY FRANKFURTER

Vores Karry Frankfurter er en velsmagende variant af vores populære frankfurterpølse. Pølsen er produceret med svine- og oksekød, og vi har tilsat karry og vores egen krydderiblanding, som giver en fin, afbalanceret krydret smag. Serveres med brød og kartoffelsalat.


INGREDIENSER

Svinekød 65%, oksekød 12%, løg, vand, kartoffelmel, salt, karry, krydderier, dextrose, gærekstrakter, stabilisator (E450), antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1065 kJ/257 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,4 g
Kulhydrat
4,8 g
– heraf sukkerarter
1,4 g
Protein
12 g
Salt
2,7 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


OKSEBRUNCHPØLSER

Vores oksebrunchpølser er en moderne og delikat variant på brunchbordet. Det nøje udvalgte oksekød og vores egen krydderiblanding giver pølserne masser af karakter og en mildt krydret smag.

F_Oksebrunchpoelser_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Oksekød 77%,vand, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, LAKTOSE, stabilisator (E450), dextrose, smagsforstærker (E621), antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
817 kJ/196 kcal
Fedt
14 g
– heraf mættede fedtsyrer
5,7 g
Kulhydrat
2,1 g
– heraf sukkerarter
0,7 g
Protein
15 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2 – 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


CHORIZO BRUNCHPØLSER

Meget velsmagende brunchpølser med en lidt kraftigere og mere krydret smag. Pølserne har slagterkvalitet og er fremstillet af de bedste råvarer og vores egen krydderiblanding.

F_Chorizobrunchpoelser_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 88 g, oksekød 22 g, salt, dextrose, krydderier, gærekstrakt, antioxidanter (E300, E301), krydderiekstrakt, syre(E330), konserveringsmiddel(E250), lammetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1288 kJ/311 kcal
Fedt
26 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
0,8 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
18 g
Salt
2,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


BRUNCHPØLSER

Meget lækre og velsmagende brunchpølser med et godt bid. Fremstillet i slagterkvalitet af de bedste råvarer og efterfølgende røget over bøgeflis. Fungerer også perfekt til luksuspølsehorn og som en spændende variation til madpakken.

F_Brunchpoelser_2kg_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 44%, oksekød 33%,vand, salt, rapsolie, ærteprotein, spæk, kartoffelmel, krydderier, løg, stabilisator (E450), dextrose, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250),lammetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1138 kJ/275 kcal
Fedt
23 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,8 g
Kulhydrat
2,1 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
14 g
Salt
3,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2 – 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


BRUNCH BUFFETPØLSER

Delikate og velsmagende små pølser til brunchbuffeten. Pølserne har slagterkvalitet med et højt indhold af svinekød og er fremstillet af nøje udvalgte råvarer.

F_Brunchbuffetpoelser_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 69%, vand, kartofler, kartoffelmel, salt, ærteprotein, krydderier, dextrose, gærekstrakter, stabilisator (E450), smagsforstærker (E621), antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), collagen tarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1028 kJ/248 kcal
Fedt
20 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,0 g
Kulhydrat
4,6 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
13 g
Salt
3,3 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2 – 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


TACO FRANKFURTER

Vores Taco Frankfurter er velsmagende variant af vores populære frankfurterpølse. Vi har tilsat vores egen krydderiblanding, som leder smagsløgene til sydlige himmelstrøg. Server vores mexicanske indslag, som en nyt pift til din grillanretning.


INGREDIENSER

Svinekød 99%, salt, krydderier, dextrose, stabilisator(E450), kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse, kartoffelfibre, antioxidant (E301), maltodextrin, aroma, citronsyre, krydderiekstrakt, gærekstrakt, konserveringsmiddel (E250), svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1158 kJ/279 kcal
Fedt
23 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,4 g
Kulhydrat
1,4 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
16 g
Salt
2,7 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


KYLLINGEGRILLPØLSE

Et godt alternativ til den traditionelle grillpølse med kyllingekød og egen krydderiblanding. Vi har kræset for smagen og udvalgt gode råvarer. Kyllingepølsen er produceret med lammetarm og er glutenfri. Server pølsen med brød og en god salat.


INGREDIENSER

Kyllingekød 72%, vand, solsikkeolie, kartoffelmel, salt, krydderier, løg, dextrose, gærekstrakter, stabilisator (E450), antioxidant (E301), aroma, maltodextrin, syre (E330), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1008 kJ/243 kcal
Fedt
19 g
– heraf mættede fedtsyrer
3,3 g
Kulhydrat
4,4 g
– heraf sukkerarter
0,6 g
Protein
14 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


HVIDLØGS FRANKFURTER

Vores hvidløgs frankfurter er en velsmagende grillpølse i slagterkvalitet, den er krydret med hvidløg og vores egen specielle krydderiblanding, som giver en pikant smag.

F_Chili_pulledPork_cheese_392x305

INGREDIENSER

Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, løg, hvidløg, krydderier, stabilisator (E450), dextrose, gærekstrakter, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250),svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1085 kJ/262 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,6 g
Kulhydrat
3,3 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
15 g
Salt
2,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


TAPAS HVIDLØGSSALAMI

Røget og tørret salami med udsøgt svine- og oksekød tilsat krydderier med bl.a. hvidløgspuré, som giver en rund smag af hvidløg. Modnet i modningsrum. Perfekt til tapas anretning og velegnet til pizza.

Landsdækkende: Bilka, Føtex, Meny


INGREDIENSER

Svinekød 98 g, oksekød 48 g, salt, hvidløgspuré 4 g (hvidløg, vand, eddike, salt), sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker ( E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1540 kJ/371 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,4 g
– heraf sukkerarter
1,0 g
Protein
26 g
Salt
5,2 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C.


TAPAS MIDDELHAVSSALAMI

Inspireret af sydens olivenlunde, har vi skabt en spændende tapasvariant af udvalgt svine- og oksekød med modne oliven og egen krydderiblanding. Nænsomt røget og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.

Landsdækkende: Bilka, Føtex, Meny


INGREDIENSER

Svinekød 91 g oksekød 45 g, sorte oliven, 11 g (oliven, vand, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1528 kJ/368 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,4 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
24 g
Salt
5,0 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C.


TAPAS JALAPEÑOSALAMI

Prisbelønnet røget salami, som har vundet guld på international fagmesse. Fremstillet af udvalgt svine- og oksekød tilsat krydderier og syltede jalapeños, som giver en god og fyrig smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.

Landsdækkende: Bilka, Føtex, Meny


INGREDIENSER

Svinekød 93 g, oksekød 46 g, syltede jalapeños 10 g (jalapeños, vand, eddike, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1498 kJ/361 kcal
Fedt
28 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,5 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
25 g
Salt
4,9 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C.


TAPAS FENNIKELSALAMI

En spændende tapasvariant af udvalgt svine- og oksekød tilsat egen krydderiblanding med fennikel, som giver en pikant smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.

Landsdækkende: Bilka, Føtex, Meny


INGREDIENSER

Svinekød 99 g, oksekød 49 g, salt, krydderier (bl.a. fennikel), dextrose, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1577 kJ/380 kcal
Fedt
30 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
1,6 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
27 g
Salt
5,2 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C.


JULEMEDISTER I RING

Grovhakket julemedister med allehånde og merian krydderi i, som giver den rigtige smag af jul og passer rigtig godt til ethvert julebord.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 70%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, løg, krydderier (b.la. allehånde og merian), konserveringsmiddel (E325), stabilisator (E450), gærekstrakt, dextrose, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1074 kJ/259 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,5 g
Kulhydrat
3,3 g
– heraf sukkerarter
1,5 g
Protein
14 g
Salt
3,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


BLODPØLSE

Ægte sønderjysk blodpølse i naturtarm. Steges på svag varme 1-2 minutter på hver side og spises på rugbrød med sirup.


INGREDIENSER

100 g vare: Svineblod (32%), fedtafpuds, BYGGRYN, brun farin, rosiner , RUGMEL, æblemos (æbler, glucose-fructose sirup), krydderier, suppe, salt, naturtarm.

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1404 kJ/337 kcal
Fedt
20 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,2 g
Kulhydrat
28 g
– heraf sukkerarter
15 g
Protein
9,3 g
Salt
1,1 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

4 dage ved højest 5° C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato.


SYLTE

En ægte sønderjysk specialitet lavet efter familien Lampes originale opskrift med egen krydderiblanding. Vores sylte bærer nøglehulsmærket og har en dejlig krydret smag. Server sylten med sennep og rødbede på et stykke rugbrød.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 64%, suppe, svinegelatine, eddike (gæringseddike5%, farvestof (E150c), aroma), salt, løg, krydderier, dextrose, antioxidant(E301), konserveringsmiddel (E250).

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
501 kJ/120 kcal
Fedt
5,8 g
– heraf mættede fedtsyrer
2,2 g
Kulhydrat
1,3 g
– heraf sukkerarter
<0,5 g
Protein
16 g
Salt
2,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

5 dage ved højest 5° C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato


SURRIB

Vores surrib laves helt efter gammeldags opskrift. Vi koger selv lage over mange timer med diverse krydderier, afkøles og ligges i bæger sammen med kødet. En ægte sønderjysk specialitet til et julebord.


INGREDIENSER

100 g vare: Vand, kogt svinebryst 27%, EDDIKE (5% eddike, favestof (E150c), konserveringsmiddel (E223) (SULFIT), aroma), svinegelatine, salt, gærekstrakter, dextrose, krydderier, sukker, krydderiekstrakter.

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
104 kJ/433 kcal
Fedt
6,2 g
– heraf mættede fedtsyrer
2,4 g
Kulhydrat
<0,5 g
– heraf sukkerarter
<0,5 g
Protein
12 g
Salt
2,8 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

14 dage ved højest 5° C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato


ÅLERØGET SPEGEPØLSE

Spegepølsens harmoniske, runde smag opnår vi ved at varmrøge efter samme metode som ålerøgning. Med et strejf af enebær er den perfekt på groft rugbrød med røræg, frisk purløg og en god mørk øl.

Varenr. S530 / S542
Varianter: 1800 g / 550 g
Køl

F_Aaleroeget_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 92%, spæk, salt,dextrose, krydderier, krydderiekstrakter, røg, antioxidant (E301), starterkultur, konserveringsmiddel (E250)

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1391 kJ/336 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
1,0 g
– heraf sukkerarter
1,0 g
Protein
19 g
Salt
3,8 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur max 22° C

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5° C.


KÅLPØLSER

En ægte sønderjysk specialitet med svine- og oksekød af højeste kvalitet og med vores egen krydderiblanding.
Kog de smagfulde kålpølser i 5 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Server til kålretter og brune kartofler. Prøv også at grille vores kålpølser, det fremhæver den krydrede smag.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 84 g, oksekød 21 g, salt, konserveringsmidler (E325, E250)), krydderier, dextrose, antioxidant ( E301), smagsforstærker (E621) rom, krydderiekstrakter, svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1234 kJ/298 kcal
Fedt
25 g
– heraf mættede fedtsyrer
10 g
Kulhydrat
0,9 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
17 g
Salt
3,1 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


CHILI FRANKFURTER

En velsmagende grillpølse i slagterkvalitet til chili-entusiaster. Chili frankfurter er fremstillet af de bedste råvarer og er glutenfri. Den tilsatte chili giver en stærk og god smag og er et lækkert alternativ til traditionelle grillpølser.

F_Chili_pulledPork_cheese_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, chili, krydderier , stabilisator (E450), maltodextrin, dextrose, gærekstrakt , antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1087 kJ/262 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,6 g
Kulhydrat
3,1 g
– heraf sukkerarter
1,0 g
Protein
14 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


BLOKSALAMI MED PEBER

Bloksalamien er produceret med udsøgte råvarer og vores egen krydderiblanding. Bloksalamien vendes med håndkraft i peber, der giver en karakteristisk og fyldig smag. Bloksalamien findes også med Hawaii-krydderi.

Varenr. A403
Variant: 1600 g
Køl

F_Bloksalami_m_peber_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 76%, spæk, peber 5%, salt, krydderier, dextrose, surhedsregulerende middel (E575), antioxidant (E301), krydderiekstrakt, farve (E120), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1649 kJ/398 kcal
Fedt
34 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
3,8 g
– heraf sukkerarter
1,1 g
Protein
18 g
Salt
4,1 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5° C.


PULLED PORK

Meget mør og velsmagende pulled pork, der er langtidstilberedt efter egen opskrift. Fremstillet med de bedste råvarer og vores egen krydderiblanding, der giver den helt særlige og fyldige pulled pork-smag.

F_PulledPork_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinebovklump 88%,vand, salt krydderi, kartoffelfibre, løg, sukker tomatpulver, dextrose, konserveringsmiddel (E262, E331), gærekstrakt, krydderiekstrakter, krydderurter.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
504 kJ/120 kcal
Fedt
4,8 g
– heraf mættede fedtsyrer
1,7 g
Kulhydrat
0,9 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
18 g
Salt
1,9 g

OPBEVARING

-18°C eller derunder.

Må ikke genfryses efter optøning.


OKSEDRENGE

Meget velsmagende grillpølse med rent oksekød. Oksedrenge-pølsen har slagterkvalitet og er fremstillet af udsøgt oksekød, der sammen med vores egen krydderiblanding giver en delikat og ren smag.

F_Oksedrenge_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Oksekød 76%, vand, salt, ærteprotein, kartoffelmel, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakt, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
818 kJ/196 kcal
Fedt
14 g
– heraf mættede fedtsyrer
5,7 g
Kulhydrat
2,3 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
16 g
Salt
3,3 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


KROSALAMI

Krosalamien er en ægte sønderjysk specialitet, der er fremstillet med vores egen krydderiblanding og svinekød af høj kvalitet. Med sit rustikke udseende, hele peberkorn og fyldige smag gør den sig allerbedst i selskab med groft rugbrød, sky og løgringe.

Varenr. A406
Varianter: 3500 g, 1750 g
Køl

F_Krosalami_3500g_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 79%, spæk, salt, krydderier (bl.a. hvidløg), dextrose, surhedsregulerende middel (E575),antioxidant (E301), farvestof (E120), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1677 kJ/405 kcal
Fedt
36 g
– heraf mættede fedtsyrer
14 g
Kulhydrat
2,3 g
– heraf sukkerarter
1,2 g
Protein
18 g
Salt
3,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5° C.


JALAPEÑOS FRANKFURTER

Meget velsmagende og moderne variant af vores klassiske frankfurterpølse. Jalapeños frankfurter har en god og delikat smag af jalapeños og nøje udvalgte råvarer, der sikrer slagterkvalitet og et godt bid.

F_Chili_pulledPork_cheese_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 66%, oksekød 12%, vand, kartoffelmel, syltede jalapeños 4% (jalapeños, vand, eddike, salt, ), salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidanter (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1052 kJ/254 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,5 g
Kulhydrat
4,1 g
– heraf sukkerarter
0,7 g
Protein
12 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


HOTDOGPØLSER

Vores klassiske hotdogpølse bliver stadig fremstillet, som den blev lavet i den gamle Slagter Lampe slagterforretning. Hotdogpølsen har slagterkvalitet og er fremstillet efter den originale opskrift, med de bedste råvarer. Uundværlig i en klassisk rød hotdog.

F_Hotdogpoelser_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 68%, oksekød 12%, vand, kartoffelmel, salt, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E250),farvestof (E120, E160b),lammetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1099 kJ/265 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,7 g
Kulhydrat
4,9 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
13 g
Salt
2,8 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


GRILLPØLSER

En klassisk grillpølse med en rund og mild smag fra vores egen krydderiblanding og røgning over bøgeflis. Grillpølsen har en høj slagterkvalitet og er udelukkende fremstillet af de bedste råvarer. Det gode, saftige bid gør den til en klassiker på grillen.

F_Grillpoelser_90g_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 69%, oksekød 13%, vand, kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, smagsforstærker (E621), antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1092 kJ/263 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,6 g
Kulhydrat
4,2 g
– heraf sukkerarter
0,7 g
Protein
13 g
Salt
2,7 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


GREVEFEDT

Vi fremstiller Grevefedt nøjagtigt, som da vi åbnede i 1939. Den fantastiske smag med mange fedtegrever er uundværlig på frokostbordet og understreger den gode smag af både sild, spegepølse og andre frokostklassikere.

F_Grevefedt_1kg_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinespæk/-fedt/ røget svinespæk 124 g, salt.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
3586 kJ/ 872 kcal
Fedt
95 g
– heraf mættede fedtsyrer
40 g
Kulhydrat
0,5 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
3,8 g
Salt
0,35 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

1 måned ved højest 5° C.


FRANKFURTER M/ CHILI-EMMENTALER

Vores variant af den klassiske Frankfurter pølse med chili-emmentaler har en perfekt afbalanceret smag af ost og chili. En gourmetpølse fremstillet af nøje udvalgt kvalitetsråvarer. Det giver pølsen et godt bid og en enestående smag.

F_Chili_pulledPork_cheese_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 64%, oksekød 12%, EMMENTALER OST 10%, vand, kartoffelmel, salt, chili, krydderier, dextrose, gærekstrakter, stabilisator (E450); smagsforstærker (E621), antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1176 kJ/284 kcal
Fedt
23 g
– heraf mættede fedtsyrer
10 g
Kulhydrat
4,0 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
15 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


MEDISTER MED HVIDKÅL

En ny spændende variant af den klassiske medisterpølse, tilsat hvidkål, der giver smagen sødme. Fremstillet af både svine- og oksekød og vores egen krydderiblanding.

Leveres som frostvare.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 59%, hvidkål 18%, løg, oksekød 6%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, konserveringsmiddel (E325),  stabilisator (E450), dextrose, gærekstrakter, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
922 kJ/220 kcal
Fedt
17 g
– heraf mættede fedtsyrer
7,1 g
Kulhydrat
3,5 g
– heraf sukkerarter
2,0 g
Protein
12 g
Salt
2,9 g

OPBEVARING

-18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning.

TILBEREDNING

Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min. 75° C før servering.


MEDISTER MED SPINAT

En ny spændende variant af den klassiske medisterpølse, som vi har tilsat spinat og et strejf af vores egen krydderiblanding. Fremstillet af både svine- og oksekød og med mild krydret svag.

Leveres som frostvare.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 59%, spinat 18%, løg, oksekød 6%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, konserveringsmiddel (E325), stabilisator (E450),dextrose, gærekstrakter, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
913 kJ/220 kcal
Fedt
17 g
– heraf mættede fedtsyrer
7,1 g
Kulhydrat
3,0 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
12 g
Salt
3,0 g

OPBEVARING

-18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning.

TILBEREDNING

Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min. 75° C før servering.


SONKA SKINKEPØLSE

Vores Sonka skinkepølse er fremstillet af ekstra fint soteret skinkekød og tilsat rød peber. Sonka skinkepølse har en mildt krydret og afrundet smag, der appellerer til alle aldre og pynter på frokostbordet.

F_Sonka_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svineskinke 69%, vand, svinekød 10%, salt, rød paprika, grøn paprika, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250)

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
445 kJ/106 kcal
Fedt
4,3 g
– heraf mættede fedtsyrer
1,5 g
Kulhydrat
0,5 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
16 g
Salt
2,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


HERTUGFRANKFURTER

En grillpølse i høj slagterkvalitet, fremstillet efter egen opskrift og med egen krydderiblanding. Vi bruger kun udsøgte råvarer, der sammen med røgning over bøgeflis giver en afbalanceret og karakteristisk smag af grillpølse.

F_5xDiv_Frankfurtere_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 71%, oksekød 13%, vand, kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301),smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1107 kJ/267 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,9 g
Kulhydrat
4,3 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
13 g
Salt
2,8 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


TAVERNA PØLSER

En rigtig god slagterpølse fyldt med middelhavskøkkenets karakte ristiske smag og ingredienser, omhyggeligt fremstillet med soltørrede tomater, sorte oliven, salatost, hvidløg og krydderiblanding.

F_Taverna_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 72%, vand, SALATOSTETERN 4%, sorte oliven 3%, soltørrede tomater3% ( tomater, salt, glucose ), kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301), smagsforstærker (621), krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), konserveringsmiddel (E250), svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1058 kJ/255 kcal
Fedt
20 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,1 g
Kulhydrat
5,6 g
– heraf sukkerarter
1,7 g
Protein
13 g
Salt
3,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


SØNDERJYSK SPEGEPØLSE

Udsøgte råvarer og vores egen krydderiblanding udgør grundstenen i vores originale, sønderjyske opskrift. Vi røger den Sønderjyske spegepølse over bøgeflis, hvilket giver den dejlige, karakteristiske smag.

Varenr. S537 /S533
Varianter: 1800 g, 900 g, 600 g
Køl

F_Soenderjysk_600g_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 92%, spæk, salt, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1411 kJ/341 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
0,9 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
19 g
Salt
4,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5° C.


OSCAR FRANKFURTER

Vores klassiske slagterpølse fyldt med bid og delikat smag af kvalitetskød og røgning. Vi fremstiller Oscar Frankfurter pølsen med kvalitetskød og vores egen krydderiblanding. Nyd den grillet sammen med kold kartoffelsalat.

F_Oscar_Frankfurter_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, stabilisator (E450), dextrose, maltodextrin, antioxidant (E301), gærekstrakt, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel(E250), svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1081 kJ/261 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,6 g
Kulhydrat
2,8 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
14 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


OKSESPEGEPØLSE

Vores velsmagende Oksespegepølse fremstillet af udvalgt oksekød og vores egen krydderiblanding. Langtidsrøgningen over bøgeflis og pølsens fyldige smag står godt til fx friskrevet peberrod og purløg.

Varenr. S524 / S523
Varianter: 1800 g, 900 g, 600 g
Køl

F_Oksespegepoelse_1800g_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Oksekød 120 g, salt, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel( E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
684 kJ/163 kcal
Fedt
6,0 g
– heraf mættede fedtsyrer
2,5 g
Kulhydrat
1,0 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
26 g
Salt
3,7 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5° C.


JUBILÆUMSPØLSER

I anledning af vores 75 års jubilæum har vi fremstillet en særlig variant af vores klassiske, røgede Frankfurter slagterpølse. En eksklusiv gourmetpølse omhyggeligt fremstillet med vores egen krydderiblanding og nøje udvalgt kvalitetskød.

F_Jubilaeum_Jalapenos_Hertug_Hvidloeg_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 79%, vand, salt, ærteprotein, kartoffelmel, løg, krydderier, hydrolyseret vegetabilsk protein, stabilisator (E450), antioxidant (E301), dextrose, konserveringsmiddel (E250), svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1137 kJ/274 kcal
Fedt
23 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,3 g
Kulhydrat
3,3 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
14 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


HVIDLØGSSPEGEPØLSE

Vores klassiske Hvidløgsspegepølse er fremstillet efter en gammel sønderjysk opskrift. Pølsen har en fyldig og karakteristisk smag, der passer perfekt til et stykke groft rugbrød med lidt karse på toppen.

Varenr. S511 / S510
Varianter: 1250 g, 600 g
Køl

F_Hvidloegspegepoelse_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 91%, spæk, salt, hvidløg, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1422 kJ/343 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
1,8 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
20 g
Salt
4,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5° C


CERVELAT PØLSE

Vores Cervelatpølse er fremstillet af udsøgte råvarer, og med den milde runde smag er den perfekt på frokostbordet og i madpakken. Prøv cervelatpølsen på nybagt rugbrød med grøn salat under og friske tomat- og agurkeskiver på toppen.

F_Cervelatpoelse_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 57%, vand, spæk, kartoffelmel, salt, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), gærekstrakter, smagsforstærker(E621), farvestof (E120)krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250).

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1056 kJ/255 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,6 g
Kulhydrat
2,7 g
– heraf sukkerarter
0,7 g
Protein
10 g
Salt
2,3 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


SPEGESKINKE MED SVÆR

Meget smagfuld og mør slagterskinke, der er tørsaltet og røget over bøgeflis. Fremstillet af nøje udvalgte råvarer med klassisk smag af spegeskinke og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.

F_Spegeskinke_m_svaer_1750g_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Skinke m. svær 129 g, salt, dextrose, antioxidant (E301), konserveringsmidler (E202,E250, E252)

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
959 kJ/229 kcal
Fedt
14 g
– heraf mættede fedtsyrer
5,3 g
Kulhydrat
0,6 g
– heraf sukkerarter
0,6 g
Protein
25 g
Salt
5,3 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

5 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


GIGANT FRANKFURTER

Ekstra stor grillpølse med god og klassisk smag af vores egen krydderiblanding og røgning over bøgeflis. Fremstillet i slagterkvalitet af de bedste råvarer, der gør Gigant Frankfurter til en ekstra stor smagsoplevelse.

F_Gigantos_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 71%, oksekød 13%, vand, kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidanter(E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1107 kJ/271 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,1 g
Kulhydrat
4,3 g
– heraf sukkerarter
0,7 g
Protein
13 g
Salt
2,8 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.