Stort sortiment med høj kvalitet
Slagter Lampe fører et bredt udvalg af kvalitetsslagtervarer til professionelle køkkener. Vi er specialister i spegepølser, grillpølser og tapasprodukter og fører en lang række specialiteter, der bliver produceret efter originale opskrifter. Nøgleordet for vores håndværk er den gode smagsoplevelse og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vores foodservice produkter kan købes hos alle landets grossister. Vi har en meget fleksibel produktion og kan producere specialvarer til de enkelte kunder. Kontakt Jan Holgersen, hvis du ønsker specialvarer, som du ikke finder på vores hjemmeside.
Salgschef
Jan Holgersen
+45 22 95 95 85
jan@slagterlampe.dk

Foodservice
Se vores produktkatalog
Vores sortiment spænder vidt fra traditionelle spegepølser og pålægspølser til brunch- og grillpølser. Vi følger tidens trend og udvikler løbende nye produkter og smagsvarianter.
Lad dig inspirere i vores nye foodservice katalog, hvor du finder de mange varianter under hvert produkt.

Messer 2022
Besøg vores stand
På foodservice messerne præsenterer vi en lang række produkter, som passer til årstid og sæson, og du kan få masser af inspiration med hjem.
Kom forbi vores stand og oplev selv smagen af ærligt håndværk.


- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. B124
- Varianter: 25 g (2000 g) køl
Ingredienser
Svinekød 69%, vand, kartofler, kartoffelmel, salt, ærteprotein, krydderier, dextrose, gærekstrakter, stabilisator (E450), smagsforstærker (E621), antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), collagen tarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. B104
- Varianter: 25 g (2000 g) Fås som både køl og frost.
Ingredienser
Svinekød 44%, oksekød 33%, vand, salt, rapsolie, ærteprotein, spæk, kartoffelmel, krydderier, løg, stabilisator (E450), dextrose, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), lammetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. B106
- Varianter: 30 g (500 g) Fås som både køl og frost.
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 88 g, oksekød 22 g, salt, dextrose, krydderier, gærekstrakt, antioxidanter (E300, E301), krydderiekstrakt, syre (E330), konserveringsmiddel (E250), lammetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. B115
- Varianter: 25 g (2000 g) Fås som både køl og frost.
Ingredienser
Oksekød 85%, vand, salt, ærteprotein, kartoffelmel, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), løg, gærekstrakt, antioxidanter (E300, E301), krydderiekstrakt, syre (E330), konserveringsmiddel (E250), lammetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. B132
- Varianter: 25 g (1000 g) frost
Ingredienser
Svinekød 74%, vand, oksekød 8%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, ramsløg, stabilisator (E450), dextrose, maltodextrin, antioxidant (E301), gærekstrakt, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), lammetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på 75° C før servering.
Opbevaring
-18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. B112
- Varianter: 25 g (1000 g) Fås som både køl og frost.
Ingredienser
Oksekød 77%, vand, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, LAKTOSE, stabilisator (E450), dextrose, smagsforstærker (E621), antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. B127
- Varianter: 15 g (1000 g) køl
Ingredienser
Svinekød 69%, vand, kartofler, salt, ærteprotein, kartoffelmel, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), gærekstrakter, krydderiekstrakter, smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E250), collagen tarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g


- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. S537, S533
- Varianter: 1800 g, 600 g
Ingredienser
Svinekød 92%, spæk, salt, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. S582 / S516
- Varianter: 1700 g, 600 g
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 79 g, kartofler 24 g, oksekød 11 g, spæk, salt, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur. Tørret og røget. I ikke spiselig tarm. Kød fra EU.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. S540
- Varianter: 900 g
Ingredienser
Svinekød 89%, spæk, VALNØDDER 5%, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel(E250), starterkultur
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. S520
- Varianter: 2400 g, 1250 g
Ingredienser
Svinekød 92%, spæk, salt, dextrose, krydderier (bl.a. SENNEP), antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. A406
- Varianter: 3500 g, 1750 g
Ingredienser
Svinekød 79%, spæk, salt, krydderier (bl.a. hvidløg), dextrose, antioxidant (E301), farvestof (E120), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), starterkultur
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. S510
- Varianter: 600 g
Ingredienser
Svinekød 93%, spæk, salt, hvidløgspuré (hvidløg, vand, eddike, salt) 3,5%, krydderier, dextrose, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. S502
- Varianter: 1600 g
Ingredienser
Svinekød 74%, spæk, salt, paprikasnips, SENNEP, dextrose, krydderier, løg, antioxidant (E301), konserveringsmidler (E250), starterkultur.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. A403
- Varianter: 1600 g
Ingredienser
Svinekød 76%, spæk, peber 5%, salt, krydderier, dextrose, antioxidant (E301), krydderiekstrakt, farve (E120), konserveringsmiddel (E250), starterkultur
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. S524 / S523
- Varianter: 1800 g, 600 g
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Oksekød 120 g, salt, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. S521
- Varianter: 1800 g
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Oksekød 109 g, oliven 6 g (oliven, vand, salt, konserveringsmiddel (E270)), SALATOST 5 g, salt, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. S542
- Varianter: 550 g
Ingredienser
Svinekød 92%, spæk, salt, dextrose, krydderier, krydderiekstrakt, antioxidant (E301), røg, konserveringsmiddel (E250), starterkultur
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. A410
- Varianter: 600 g
Ingredienser
Svinekød 80%, spæk, salt, krydderier (bl.a. hvidløg), rødvin 1%, dextrose, antioxidant (E301), farve (E120), surhedsregulerende middel (E575), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), starterkultur
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g


- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. Ø041
- Økologisk
- Varianter: 200 g
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød* 114 g, spæk*, salt, hvidløg* 1,2%, krydderier*, dextrose*, rødbede*, starterkultur
*økologiske ingredienser
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
14 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. Ø032
- Økologisk
- Varianter: 200 g
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Oksekød 133 g*, salt, krydderier*, dextrose*, starterkultur
*økologiske ingredienser
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
14 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. Ø035
- Økologisk
- Varianter: 200 g
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød* 114 g, spæk*, salt, krydderier*, dextrose*, rødbede*, starterkultur.
*økologiske ingredienser
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
14 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. Ø037
- Økologisk
- Varianter: 200 g
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød* 114 g, spæk*, salt, krydderier*, peber*, dextrose*, rødbede*, starterkultur.
*økologiske ingredienser
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
14 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. Ø034
- Økologisk
- Varianter: 200 g
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød* 113 g, spæk*, salt, krydderier*, chili*, røget paprika*, dextrose*, rødbede*, starterkultur, svinetarm
*økologiske ingredienser
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
14 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g


- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G154 / G212
- Varianter: 125 g / 95 g Fås både som køl og frost
Ingredienser
Svinekød 71%, CHEDDAROST 10% (indeholder farvestof E160b), vand, ærterprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), modificeret kartoffelstivelse, kartoffelfibre, maltodextrin, aroma, syre (E330), krydderiekstrakt, gærekstrakt, konserveringsmiddel (E250), svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G373
- Varianter: 80 g ( 2000 g) køl
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 86 g, oksekød 22 g, salt, konserveringsmidler (E325, E250), krydderier, dextrose, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), rom, krydderiekstrakter, lammetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
2 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G330
- Varianter: 125 g køl
Ingredienser
Svinekød 60%, oksekød 11%, CHEDDAROST 11% (indeholder farvestof (E160b)), vand, stegt bacon 5% (svineflæsk, salt, glukose, saccharose, krydderiekstrakt) kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, gærekstrakter, stabilisator (E450), antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. P141 / P140
- Varianter: 80 g / 60 g Fås både som køl og frost.
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 84 g, oksekød 21 g, salt, konserveringsmidler (E325, E250), krydderier, dextrose, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), rom, krydderiekstrakter, svinetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G198
- Varianter: 150 g (2500 g) frost
Ingredienser
Svinekød 75%, oksekød 15%, vand, salt, krydderier, stabilisator (E450), smagsforstærker (E621), dextrose, gærekstrakter, krydderiekstrakter, svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.
Opbevaring
-18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G157 / G155 / G158
- Varianter: 180 g / 125 g / 60 g Fås både som køl og frost.
Ingredienser
Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, chili, krydderier , stabilisator (E450), maltodextrin, dextrose, gærekstrakt , antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G171
- Varianter: 125 g fås både som køl og frost.
Ingredienser
Svinekød 71%, oksekød 13%, vand, kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G164
- Varianter: 125 g fås både som køl og frost.
Ingredienser
Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, stabilisator (E450), dextrose, maltodextrin, antioxidant (E301), gærekstrakt, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), svinetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G188
- Varianter: 90 g fås både som køl og frost.
Ingredienser
Oksekød 76%, vand, salt, ærteprotein, kartoffelmel, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakt, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G252
- Varianter: 125 g køl
Ingredienser
Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, ramsløg, stabilisator (E450), dextrose, maltodextrin, antioxidant (E301), gærekstrakt, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min 75° C før servering
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G177
- Varianter: 125 g (1250 g) køl
Ingredienser
Svinekød 66%, oksekød 12%, vand, kartoffelmel, syltede jalapeños 4% (jalapeños, vand, eddike, salt, ), salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidanter (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G173
- Varianter: 63 g fås både som køl og frost.
Ingredienser
Svinekød 68%, oksekød 12%, vand, kartoffelmel, salt, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E250), farvestof (E120, E160b), lammetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G208
- Varianter: 63 g (2000 g) fås både som køl og frost
Ingredienser
Svinekød 68%, oksekød 12%, vand, kartoffelmel, salt, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant(E301), krydderiekstrakter, smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E250), lammetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G168
- Varianter: 90 g (2000 g) køl
Ingredienser
Svinekød 61%, oksekød 11%, CHEDDAROST 11% (indeholder farvestof E160b), vand, kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G238
- Varianter: 90 g fås både som køl og frost.
Ingredienser
Kyllingekød 72%, vand, solsikkeolie, kartoffelmel, salt, krydderier, løg, dextrose, gærekstrakter, stabilisator (E450), antioxidant (E301), aroma, maltodextrin, syre (E330), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G196 / G195
- Varianter: 135 g / 80 g fås både som køl og frost.
Ingredienser
Svinekød 79%, vand, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, dextrose, maltodextrin, stabilisator (E450), gærekstrakt, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), svinetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
2 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G167 / G166 / G165
- Varianter: 90 g / 80 g / 70 g fås både som køl og frost.
Ingredienser
Svinekød 69%, oksekød 13%, vand, kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, smagsforstærker (E621), antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G273
- Varianter: 125 g (1250 g) køl
Ingredienser
Svinekød 76%, EMMENTALER OST 10%, vand, kartoffelmel, salt, chili, krydderier, dextrose, gærekstrakter, stabilisator (E450), smagsforstærker (E621), antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G269
- Varianter: 80 g (2500 g)
Ingredienser
Svinekød 68%, oksekød 12%, vand, kartoffelmel, salt, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), modificeret kartoffelstivelse, kartoffelfibre, aromaer, krydderiekstrakt, syre (E330), maltodextrin, gærekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.
Opbevaring
-18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G162
- Varianter: 200 g fås både som køl og frost.
Ingredienser
Svinekød 71%, oksekød 13%, vand, kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidanter (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. G206
- Varianter: 150 g (2500 g) frost
Ingredienser
Svinekød 68%, oksekød 12%, vand, kartoffelmel, salt, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E250), farvestoffer (E120, E160b), svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.
Opbevaring
-18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning.
Næringsindhold pr. 100 g


- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. A432
- Varianter: 1300 g
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 111 g, spæk, sorte oliven 11 g (oliven vand, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur. Kød fra EU.
Opbevaring
Kan opbevares ved stuetemperatur, højst +22˚ C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. A430
- Varianter: 1300 g
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 111 g, spæk, syltede jalapeños 9,5 g (jalapeños, vand, eddike, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.
Opbevaring
Kan opbevares ved stuetemperatur, højst +22˚ C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. A426
- Varianter: 1300 g
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 118 g, spæk, salt, hvidløgspuré 4 g (hvidløg, vand, eddike, salt), sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur. Kød fra EU.
Opbevaring
Kan opbevares ved stuetemperatur, højst +22˚ C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. A428
- Varianter: 1300 g
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 118 g, spæk, salt, krydderier, fennikel 1 g, dextrose, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), starterkultur.
Opbevaring
Kan opbevares ved stuetemperatur, højst +22˚ C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. O353
- Varianter: 20 g (1000 g)
Ingredienser
Svinekød 99 %, spæk, salt, hvidløg, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur, lammetarm
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. O351
- Varianter: 50 g (14 stk.)
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 101 g, spæk, salt, krydderier (bl.a. hvidløg), dextrose, antioxidant (E301), farvestof (E120), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), starterkultur, lammetarm.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. O352
- Varianter: 13 g (1000 g)
Ingredienser
Svinekød 100 g, spæk, salt, chili, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur, lammetarm.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. 0356
- Varianter: 25 g ( 500 g)
Ingredienser
Svinekød 94 %, spæk, salt, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur, lammetarm
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. H017
- Varianter: 3500 g
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Skinke m. svær 129 g, salt, dextrose, antioxidant (E301), konserveringsmidler (E202,E250, E252)
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
5 dage ved højst +5° C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. S579
- Varianter: 175 g (12 stk.) og
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 118 g, spæk, salt, krydderier, krydderiekstrakter, dextrose, antioxidant (E301), starterkultur, konserveringsmiddel (E250), svinetarm.
Opbevaring
Kan opbevares ved stuetemperatur, højst +22˚ C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. A431
- Varianter: 225 g (14 stk.)
Ingredienser
Svinekød 91 g oksekød 45 g, sorte oliven, 11 g (oliven, vand, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur
Opbevaring
Kan opbevares ved stuetemperatur, højst +22˚ C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. A425
- Varianter: 225 g (14 stk.)
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 98 g, oksekød 48 g, salt, hvidløgspuré 4 g (hvidløg, vand, eddike, salt), sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker ( E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.
Opbevaring
Kan opbevares ved stuetemperatur, højst +22˚ C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. A429
- Varianter: 225 g (14 stk.) og
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 93 g, oksekød 46 g, syltede jalapeños 10 g (jalapeños, vand, eddike, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur
Opbevaring
Kan opbevares ved stuetemperatur, højst +22˚ C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. A427
- Varianter: 225 g (14 stk.) og
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 99 g, oksekød 49 g, salt, krydderier (bl.a. fennikel), dextrose, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), starterkultur
Opbevaring
Kan opbevares ved stuetemperatur, højst +22˚ C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. Ø041
- Økologisk
- Varianter: 200 g
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød* 114 g, spæk*, salt, hvidløg* 1,2%, krydderier*, dextrose*, rødbede*, starterkultur
*økologiske ingredienser
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
14 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g


- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. O353
- Varianter: 20 g (1000 g)
Ingredienser
Svinekød 99 %, spæk, salt, hvidløg, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur, lammetarm
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. O351
- Varianter: 50 g (14 stk.)
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 101 g, spæk, salt, krydderier (bl.a. hvidløg), dextrose, antioxidant (E301), farvestof (E120), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), starterkultur, lammetarm.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. O352
- Varianter: 13 g (1000 g)
Ingredienser
Svinekød 100 g, spæk, salt, chili, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur, lammetarm.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. 0356
- Varianter: 25 g ( 500 g)
Ingredienser
Svinekød 94 %, spæk, salt, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur, lammetarm
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
21 dage ved højst +5° C.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. H017
- Varianter: 3500 g
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Skinke m. svær 129 g, salt, dextrose, antioxidant (E301), konserveringsmidler (E202,E250, E252)
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
5 dage ved højst +5° C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. M261 / M263 / M264
- Varianter: 60 g / 100 g / 120 g
Ingredienser
Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, løg, krydderier, stabilisator (E450), dextrose, gærekstrakter, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
-18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. M307 / M306
- Varianter: 125 g fås både som køl og frost
Ingredienser
Svinekød 74 %, vand, løg, kartoffelmel, karry 2%, salt, konserveringsmiddel (E325), krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
2 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g
- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. M277
- Varianter: 65 g (2500 g)
Ingredienser
Svinekød 78%, vand, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, krydderiekstrakter, svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
-18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. P141 / P140
- Varianter: 80 g / 60 g Fås både som køl og frost.
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 84 g, oksekød 21 g, salt, konserveringsmidler (E325, E250), krydderier, dextrose, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), rom, krydderiekstrakter, svinetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g


- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. K379
- Varianter: 1250 g
Ingredienser
Svinekød 71%, vand, kartofler, salt, krydderier, PISTACIENØDDER, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), gærekstrakt, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250)
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
6 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. K364
- Varianter: 650 g
Ingredienser
Svinekød 57%, vand, spæk, kartoffelmel, salt, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), gærekstrakter, smagsforstærker (E621), farvestof (E120) krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250).
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
6 dage ved højst +5° C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato.
Næringsindhold pr. 100 g


- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. M296
- Varianter: 60 g
Ingredienser
Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, løg, krydderier, stabilisator (E450), dextrose, gærekstrakter, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, svinetarm
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
-18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Varenr. E084 / E083
- Varianter: 900 g fås både på køl og frost.
Ingredienser
Svineblod (32%), fedtafpuds, BYGGRYN, brun farin, rosiner, RUGMEL, æblemos (æbler, glukose-fruktose sirup), krydderier, suppe, salt, naturtarm.
Tilberedning
Skæres i skiver og steges 2-3 min. på hver side til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
4 dage ved højst +5° C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Varenr. E082
- Varianter: 700 g
Ingredienser
Svineblod (32%), fedtafpuds, BYGGRYN, brun farin, rosiner, RUGMEL, æblemos (æbler, glucose-fructose sirup), krydderier, suppe, salt
Tilberedning
Skæres i skiver og steges 2-3 min. på hver side til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
4 dage ved højst +5° C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. E091
- Varianter: 1500 g
Ingredienser
Svinekød 64%, suppe, svinegelatine, eddike (gæringseddike 5%, farvestof (E150c), aroma), salt, løg, krydderier, dextrose, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250).
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
5 dage ved højst +5° C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato.
Næringsindhold pr. 100 g

- Dansk produceret
- Ikke tilsat gluten
- Varenr. P141 / P140
- Varianter: 80 g / 60 g Fås både som køl og frost.
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 84 g, oksekød 21 g, salt, konserveringsmidler (E325, E250), krydderier, dextrose, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), rom, krydderiekstrakter, svinetarm.
Tilberedning
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.
Opbevaring
I køleskab ved højst +5° C.
Holdbarhed efter åbning
3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.