1. Home
  2. /
  3. Foodservice
  4. /
  5. Grillpølser

GRILLPØLSER

Fuldend menuen med ægte sønderjyske grillpølser med slagterkvalitet. Vi udvikler selv vores opskrifter og fører både moderne smagsvarianter og helt klassiske grillpølser ‚Äì alle med et meget højt kødindhold, en enestående smag og et godt bid.


Danske Slagtermestre og forbrugere har netop kåret Cheese BBQ frankfurter med cheddarost og barbecuekrydderi til ‚ÄúDanmarks Bedste Grillpølse 2018”


Prøv en af vores mest populære grillpølser, så måske bliver det også din sommerfavorit.

Print Friendly, PDF & Email

CHEESE BBQ FRANKFURTER

Kombinationen af cheddar ost og BBQ krydderi gør Cheese BBQ til en meget populær variant blandt vores slagterpølser. Fremstillet af vores bedste råvarer med en cremet konsistens, der står godt til den krydrede smag.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 71%, CHEDDAROST 10%(indeholder farvestof E160b), vand, ærterprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant(E301), modificeret kartoffelstivelse, kartoffelfibre, maltodextrin, aroma, syre (E330), krydderiekstrakt, gærekstrakt, konserveringsmiddel (E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1128 kJ/272 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,6 g
Kulhydrat
2,9 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
16 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


ROSTBRATWURST

Prisvindende gourmetpølse med 90% okse- og svinekød tilsagt pølsemagerens egen krydderiblanding. En rigtig god kogt grillpølse i slagterkvalitet. Egner sig godt til både pande og grill. Leveres som frostvare.


INGREDIENSER

Svinekød 75%, oksekød 15%, vand, salt, krydderier, stabilisator (E450), smagsforstærker (E621), dextrose, gærekstrakter, krydderiekstrakter, svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1081 kJ/261 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,2 g
Kulhydrat
0,5 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
15 g
Salt
2,9 g

OPBEVARING

-18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning.

TILBEREDNING

Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


KNÆKPØLSER

En tykkere udgave af vores klassiske, røde hotdogpølse. Lavet af både svine- og oksekød og tilsat løg og egen krydderiblanding. En pølse med et højt kødindhold og de bedste råvarer i svinetarm.


INGREDIENSER

Svinekød 68%, oksekød 12%, vand, kartoffelmel, salt, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter , antioxidant (E301), krydderiekstrakter, smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E250), farvestoffer (E120, E160b), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1099 kJ/265 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,7 g
Kulhydrat
4,9 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
13 g
Salt
2,9 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


BACON-OSTE FRANKFURTER

Pølsemagerens mest populære grillpølse med god smag af cheddarost og sprødt, stegt bacon. Guldvinder ved international fagmesse for både smag og kvalitet. Røges over bøgeflis og er fremstillet af nøje udvalgte råvarer. En rigtig god slagterpølse med højt kødindhold, der nydes hele året stegt på grill eller pande.


INGREDIENSER

Svinekød 60%, oksekød 11%, CHEDDAROST 11% ( indeholder farvestof (E160b), vand, stegt bacon 5% ( svineflæsk, salt, glukose, saccharose, krydderiekstrakt) kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, gærekstrakter, stabilisator (E450), antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1231 kJ/297 kcal
Fedt
24 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
3,9 g
– heraf sukkerarter
0,7 g
Protein
15 g
Salt
2,7 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


MILANO PØLSER

Grovhakket gourmetpølser inspireret af Middelhavskøkkenet, tilsat fennikel og vores specielle krydderiblanding, der giver en pikant smag. Pølserne røges over bøgeflis og er fremstillet af de bedste råvarer. En rigtig god slagterpølse med højt kødindhold, der nydes med lunt brød og en god salat.


INGREDIENSER

Svinekød 53%, oksekød 35%, vand, salt, krydderier, tørret løg, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), gærekstrakter, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel(E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1012 kJ/244 kcal
Fedt
20 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,1 g
Kulhydrat
1,3 g
– heraf sukkerarter
1,1 g
Protein
15 g
Salt
2,8 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


WIENERPØLSER

Wienerpølser af rigtig god slagterkvalitet med højt kødindhold. Vi bruger både svine- og oksekød i vores pølser, der sammen med vores egen krydderiblanding giver en god smag. Pølserne røges over bøgeflis og er fremstillet af de bedste råvarer. Grill pølserne på grillen eller steg dem på panden. Kan også serveres som kogt pølse med brød eller bruges i sammenkogte retter og pølsehorn.


INGREDIENSER

Svinekød 68%, oksekød 12%, vand, kartoffelmel, salt, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant(E301) ,krydderiekstrakter, smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E250), lammetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1099 kJ/265 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,7 g
Kulhydrat
4,9 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
13 g
Salt
2,9 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


RINGRIDERPØLSER

En ægte sønderjysk specialitet, som er produceret i 3 generationer. Ringriderpølsen minder om en grillmedister og er i Sønderjylland forbundet med den mangeårige ringridertradition. Ringriderpølserne har et højt kødindhold og er perfekte til både pande og grill. Fås i flere størrelsevarianter.


INGREDIENSER

Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, konserveringsmiddel (E250, E325), dextrose, maltodextrin, stabilisator (E450), gærekstrakt, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1081 kJ/261 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,6 g
Kulhydrat
2,8 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
14 g
Salt
3,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


GRILLPØLSER MED OST

Vores grillpølser med cheddar ost kan begejstre både børn og voksne. Grillpølserne har en rund og mild smag fra vores egen krydderiblanding, og den lækre smeltede ost giver et ekstra pift til smagen. Pølserne røges over bøgeflis og er fremstillet af de bedste råvarer. En rigtig god slagterpølse med højt kødindhold, der nydes med lunt brød og en god salat. Kan også bruges til en luksus hotdog.


INGREDIENSER

Svinekød 61%, oksekød 11%, CHEDDAROST 11% (indeholder farvestof E160b), vand, kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1150 kJ/277 kcal
Fedt
23 g
– heraf mættede fedtsyrer
10 g
Kulhydrat
3,9 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
14 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


KARRY FRANKFURTER

Vores Karry Frankfurter er en velsmagende variant af vores populære frankfurterpølse. Pølsen er produceret med svine- og oksekød, og vi har tilsat karry og vores egen krydderiblanding, som giver en fin, afbalanceret krydret smag. Serveres med brød og kartoffelsalat.


INGREDIENSER

Svinekød 65%, oksekød 12%, løg, vand, kartoffelmel, salt, karry, krydderier, dextrose, gærekstrakter, stabilisator (E450), antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1065 kJ/257 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,4 g
Kulhydrat
4,8 g
– heraf sukkerarter
1,4 g
Protein
12 g
Salt
2,7 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


TACO FRANKFURTER

Vores Taco Frankfurter er velsmagende variant af vores populære frankfurterpølse. Pølsen har et højt kødindhold, og vi har tilsat vores egen krydderiblanding, som leder smagsløgene til sydlige himmelstrøg. Server vores mexicanske indslag, som en nyt pift til din grillanretning.


INGREDIENSER

Svinekød 99%, salt, krydderier, dextrose, stabilisator(E450), kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse, kartoffelfibre, antioxidant (E301), maltodextrin, aroma, citronsyre, krydderiekstrakt, gærekstrakt, konserveringsmiddel (E250), svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1158 kJ/279 kcal
Fedt
23 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,4 g
Kulhydrat
1,4 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
16 g
Salt
2,7 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


KYLLINGEGRILLPØLSE

Et godt alternativ til den traditionelle grillpølse med kyllingekød og egen krydderiblanding. Vi har kræset for smagen og udvalgt gode råvarer. Kyllingepølsen er produceret med lammetarm og er glutenfri. Server pølsen med brød og en god salat.


INGREDIENSER

Kyllingekød 72%, vand, solsikkeolie, kartoffelmel, salt, krydderier, løg, dextrose, gærekstrakter, stabilisator (E450), antioxidant (E301), aroma, maltodextrin, syre (E330), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1008 kJ/243 kcal
Fedt
19 g
– heraf mættede fedtsyrer
3,3 g
Kulhydrat
4,4 g
– heraf sukkerarter
0,6 g
Protein
14 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


HVIDLØGS FRANKFURTER

Vores hvidløgs frankfurter er en velsmagende grillpølse i slagterkvalitet, den er krydret med hvidløg og vores egen specielle krydderiblanding, som giver en pikant smag.

F_Chili_pulledPork_cheese_392x305

INGREDIENSER

Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, løg, hvidløg, krydderier, stabilisator (E450), dextrose, gærekstrakter, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250),svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1085 kJ/262 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,6 g
Kulhydrat
3,3 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
15 g
Salt
2,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.


KÅLPØLSER

En ægte sønderjysk specialitet med svine- og oksekød af højeste kvalitet og med vores egen krydderiblanding.
Kog de smagfulde kålpølser i 5 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Server til kålretter, brunede kartofler og et glas iskoldt øl.

F_Kaalpoelser_8stk_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 84 g, oksekød 21 g, salt, konserveringsmidler (E325, E250)), krydderier, dextrose, antioxidant ( E301), smagsforstærker (E621) rom, krydderiekstrakter, svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1234 kJ/298 kcal
Fedt
25 g
– heraf mættede fedtsyrer
10 g
Kulhydrat
0,9 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
17 g
Salt
3,1 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


CHILI FRANKFURTER

En velsmagende grillpølse i slagterkvalitet til chili-entusiaster. Chili frankfurter har et højt kødindhold og er fremstillet af de bedste råvarer. Den tilsatte chili giver en stærk og god smag og er et lækkert alternativ til traditionelle grillpølser.

F_Chili_pulledPork_cheese_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, chili, krydderier , stabilisator (E450), maltodextrin, dextrose, gærekstrakt , antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1087 kJ/262 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,6 g
Kulhydrat
3,1 g
– heraf sukkerarter
1,0 g
Protein
14 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


OKSEDRENGE

Meget velsmagende grillpølse med rent oksekød. Oksedrenge-pølsen har slagterkvalitet og er fremstillet af udsøgt oksekød, der sammen med vores egen krydderiblanding giver en delikat og ren smag.

F_Oksedrenge_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Oksekød 76%, vand, salt, ærteprotein, kartoffelmel, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakt, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
818 kJ/196 kcal
Fedt
14 g
– heraf mættede fedtsyrer
5,7 g
Kulhydrat
2,3 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
16 g
Salt
3,3 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


JALAPEÑOS FRANKFURTER

Meget velsmagende og moderne variant af vores klassiske frankfurterpølse. Jalapeños frankfurter har en god og delikat smag af jalapeños og nøje udvalgte råvarer, der sikrer slagterkvalitet og et godt bid.

F_Chili_pulledPork_cheese_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 66%, oksekød 12%, vand, kartoffelmel, syltede jalapeños 4% (jalapeños, vand, eddike, salt, ), salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidanter (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1052 kJ/254 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,5 g
Kulhydrat
4,1 g
– heraf sukkerarter
0,7 g
Protein
12 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


HOTDOGPØLSER

Vores klassiske hotdogpølse bliver stadig fremstillet, som den blev lavet i den gamle Slagter Lampe slagterforretning. Hotdogpølsen har slagterkvalitet og er fremstillet efter den originale opskrift, med et højt kødindhold og med de bedste råvarer. Uundværlig i en klassisk rød hotdog.

F_Hotdogpoelser_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 68%, oksekød 12%, vand, kartoffelmel, salt, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E250),farvestof (E120, E160b),lammetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1099 kJ/265 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,7 g
Kulhydrat
4,9 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
13 g
Salt
2,8 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


GRILLPØLSER

En klassisk grillpølse med en rund og mild smag fra vores egen krydderiblanding og røgning over bøgeflis. Grillpølsen har en høj slagterkvalitet og er udelukkende fremstillet af de bedste råvarer. Det høje kødindhold og det gode, saftige bid gør den til en klassiker på grillen.

F_Grillpoelser_90g_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 69%, oksekød 13%, vand, kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, smagsforstærker (E621), antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1092 kJ/263 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,6 g
Kulhydrat
4,2 g
– heraf sukkerarter
0,7 g
Protein
13 g
Salt
2,7 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


FRANKFURTER M/ CHILI-EMMENTALER

Vores variant af den klassiske Frankfurter pølse med chili-emmentaler har en perfekt afbalanceret smag af ost og chili. En gourmetpølse med et meget højt kødindhold, fremstillet af nøje udvalgt kvalitets-råvarer. Det giver pølsen et godt bid og en enestående smag.

F_Chili_pulledPork_cheese_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 64%, oksekød 12%, EMMENTALER OST 10%, vand, kartoffelmel, salt, chili, krydderier, dextrose, gærekstrakter, stabilisator (E450); smagsforstærker (E621), antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1176 kJ/284 kcal
Fedt
23 g
– heraf mættede fedtsyrer
10 g
Kulhydrat
4,0 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
15 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


HERTUGFRANKFURTER

En grillpølse i høj slagterkvalitet, fremstillet efter egen opskrift og med egen krydderiblanding. Vi bruger kun udsøgte råvarer, der sammen med røgning over bøgeflis giver en afbalanceret og karakteristisk smag af grillpølse.

F_5xDiv_Frankfurtere_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 71%, oksekød 13%, vand, kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301),smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1107 kJ/267 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,9 g
Kulhydrat
4,3 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
13 g
Salt
2,8 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


TAVERNA PØLSER

En rigtig god slagterpølse fyldt med middelhavskøkkenets karakte ristiske smag og ingredienser, omhyggeligt fremstillet med soltørrede tomater, sorte oliven, salatost, hvidløg og krydderiblanding.

F_Taverna_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 72%, vand, SALATOSTETERN 4%, sorte oliven 3%, soltørrede tomater3% ( tomater, salt, glucose ), kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301), smagsforstærker (621), krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), konserveringsmiddel (E250), svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1058 kJ/255 kcal
Fedt
20 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,1 g
Kulhydrat
5,6 g
– heraf sukkerarter
1,7 g
Protein
13 g
Salt
3,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


OSCAR FRANKFURTER

Vores klassiske slagterpølse fyldt med bid og delikat smag af kvalitetskød og røgning. Vi fremstiller Oscar Frankfurter pølsen med kvalitetskød og vores egen krydderiblanding. Nyd den grillet sammen med kold kartoffelsalat.

F_Oscar_Frankfurter_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, stabilisator (E450), dextrose, maltodextrin, antioxidant (E301), gærekstrakt, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel(E250), svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1081 kJ/261 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,6 g
Kulhydrat
2,8 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
14 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


JUBILÆUMSPØLSER

I anledning af vores 75 års jubilæum har vi fremstillet en særlig variant af vores klassiske, røgede Frankfurter slagterpølse. En eksklusiv gourmetpølse med ekstra højt kødindhold, omhyggeligt fremstillet med vores egen krydderiblanding og nøje udvalgt kvalitetskød.

F_Jubilaeum_Jalapenos_Hertug_Hvidloeg_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 79%, vand, salt, ærteprotein, kartoffelmel, løg, krydderier, hydrolyseret vegetabilsk protein, stabilisator (E450), antioxidant (E301), dextrose, konserveringsmiddel (E250), svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1137 kJ/274 kcal
Fedt
23 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,3 g
Kulhydrat
3,3 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
14 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


GIGANT FRANKFURTER

Ekstra stor grillpølse med god og klassisk smag af vores egen krydderiblanding og røgning over bøgeflis. Fremstillet i slagterkvalitet af de bedste råvarer, der gør Gigant Frankfurter til en ekstra stor smagsoplevelse.

F_Gigantos_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 71%, oksekød 13%, vand, kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidanter(E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1107 kJ/271 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,1 g
Kulhydrat
4,3 g
– heraf sukkerarter
0,7 g
Protein
13 g
Salt
2,8 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.