OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JULESORTIMENT

Vi sørger for autenticitet og enestående smag til din julemenu. Server vores berømte blodpølse, sylte og selvfølgelig de velsmagende kålpølser og viderefør de gamle traditioner eller skab egne moderne juletraditioner med nye varianter – vi har sørget for den gode smag.

Print Friendly, PDF & Email

JULEMEDISTER I RING

Grovhakket julemedister med alehånde og merian krydderi i som giver den rigtige smag af jul – passer rigtig godt til ethvert julebord.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 70%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, løg, krydderier (b.la. allehånde og merian), konserveringsmiddel (E325), stabilisator (E450), gærekstrakt, dextrose, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1074 kJ/259 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,5 g
Kulhydrat
3,3 g
– heraf sukkerarter
1,5 g
Protein
14 g
Salt
3,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2 dage ved højest 5 °C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato


BLODPØLSE

Ægte sønderjysk blodpølse i naturtarm. Steges på svag varme 1-2 minutter på hver side og spises på rugbrød med sirup.


INGREDIENSER

100 g vare: Svineblod (32%), Fedtafpuds, Byggryn, Brun farin, Rosiner , Rugmel, Æblemos (æbler, glucose-fructose sirup) , Krydderier, Suppe, Salt, Naturtarm.

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1404 kJ/337 kcal
Fedt
20 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,2 g
Kulhydrat
28 g
– heraf sukkerarter
15 g
Protein
9,3 g
Salt
2,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

4 dage ved højest 5 °C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato


SYLTE

Vores nøglehulsmærket Sylte med meget høj kødindhold og et fedtindhold på 5,8% lavet efter vores egen gamle opskrift.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 64%, suppe, svinegelatine, eddike (gæringseddike5%, farvestof (E150c), aroma), salt, løg, krydderier, dextrose, antioxidant(E301), konserveringsmiddel (E250).

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
501 kJ/120 kcal
Fedt
5,8 g
– heraf mættede fedtsyrer
2,2 g
Kulhydrat
1,3 g
– heraf sukkerarter
<0,5 g
Protein
16 g
Salt
2,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

5 dage ved højest 5 °C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato


SURRIB

Vores surrib laves helt efter gammeldags opskrift. Vi koger selv lage over mange timer med diverse krydderier, afkøles og ligges i bæger sammen med kødet. En ægte sønderjysk specialitet til et julebord.


INGREDIENSER

100 g vare: Vand, kogt svinebryst 27%, EDDIKE (5% eddike, favestof (E150c), konserveringsmiddel (E223) (SULFIT), aroma), svinegelatine, salt, gærekstrakter, dextrose, krydderier, sukker, krydderiekstrakter.

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
104 kJ/433 kcal
Fedt
6,2 g
– heraf mættede fedtsyrer
2,4 g
Kulhydrat
<0,5 g
– heraf sukkerarter
<0,5 g
Protein
12 g
Salt
2,8 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

14 dage ved højest 5 °C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato


KÅLPØLSER

En ægte sønderjysk specialitet med svine- og oksekød af højeste kvalitet og med vores egen krydderiblanding.
Kog de smagfulde kålpølser i 5 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Server til kålretter, brunede kartofler og et glas iskoldt øl.

F_Kaalpoelser_8stk_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 84 g, oksekød 21 g, salt, konserveringsmidler (E325, E250)), krydderier, dextrose, antioxidant ( E301), smagsforstærker (E621) rom, krydderiekstrakter, svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1234 kJ/298 kcal
Fedt
25 g
– heraf mættede fedtsyrer
10 g
Kulhydrat
0,9 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
17 g
Salt
3,1 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.