1. Home
  2. /
  3. Foodservice
  4. /
  5. Kød- og leverpølser

SlagterLampe_FS_Kødpølser_500x352

KØD- OG LEVERPØLSER

Kød- og leverpølser er højt elsket af sønderjyder i alle aldre og med god grund. Pølserne er perfekte til lækre frokostanretninger, og vi garanterer, at du kan servere sønderjysk råvarekvalitet på hver eneste tallerken.

Print Friendly, PDF & Email

SONKA SKINKEPØLSE

Vores Sonka skinkepølse er fremstillet af ekstra fint soteret skinkekød og tilsat rød peber. Sonka skinkepølse har en mildt krydret og afrundet smag, der appellerer til alle aldre og pynter på frokostbordet.

F_Sonka_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svineskinke 69%, vand, svinekød 10%, salt, rød paprika, grøn paprika, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250)

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
445 kJ/106 kcal
Fedt
4,3 g
– heraf mættede fedtsyrer
1,5 g
Kulhydrat
0,5 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
16 g
Salt
2,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


CERVELAT PØLSE

Vores Cervelatpølse er fremstillet af udsøgte råvarer, og med den milde runde smag er den perfekt på frokostbordet og i madpakken. Prøv cervelatpølsen på nybagt rugbrød med grøn salat under og friske tomat- og agurkeskiver på toppen.

F_Cervelatpoelse_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 57%, vand, spæk, kartoffelmel, salt, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), gærekstrakter, smagsforstærker(E621), farvestof (E120)krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250).

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1056 kJ/255 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,6 g
Kulhydrat
2,7 g
– heraf sukkerarter
0,7 g
Protein
10 g
Salt
2,3 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.