1. Home
  2. /
  3. Foodservice
  4. /
  5. Kød- og leverpølser

SlagterLampe_FS_Kødpølser_500x352

KØD- OG LEVERPØLSER

Kød- og leverpølser er højt elsket af sønderjyder i alle aldre og med god grund. Pølserne er perfekte til lækre frokostanretninger, og vi garanterer, at du kan servere sønderjysk råvarekvalitet på hver eneste tallerken.

Print Friendly, PDF & Email

GULDLEVERPØLSE

Vores mest efterspurgte leverpølse. Fremstillet efter den originale opskrift fra vores farfars tid og elsket for sin milde smag og skærefaste konsistens.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinelever 40%, spæk/røget spæk, svinekød 24%, ÆG; salt, ærteprotein, sukker, løg, krydderier (bl.a. SENNEP),marineret SILD (eddikemodnede SILDEFILETER, sukker, vand, løg, eddike, naturlig aroma (løg, allehånde, nelliker), krydderier), dextrose, antioxidant( E301), smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E250)

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1435 kJ/347 kcal
Fedt
31 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
3,0 g
– heraf sukkerarter
<1,9 g
Protein
15 g
Salt
2,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


JAGTPØLSE

Jagtpølsen stammer oprindeligt fra Tyskland, som har en lang tradition for fremstilling af kødpølser. Vores Jagtpølse er lavet af kvalitetskød og krydret med vores egen krydderiblanding, der giver en god og kraftig smag. Prøv Jagtpølsen i en sandwich med grøn salat, ost, tomat og agurk.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 71%, vand, kartofler, salt, krydderier, PISTACIENØDDER, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), gærekstrakt, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250)

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
580 kJ/139 kcal
Fedt
7,9 g
– heraf mættede fedtsyrer
3,0 g
Kulhydrat
1,9 g
– heraf sukkerarter
<0,5 g
Protein
15 g
Salt
2,0 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


SONKA SKINKEPØLSE

Vores Sonka skinkepølse er fremstillet af ekstra fint soteret skinkekød og tilsat rød peber. Sonka skinkepølse har en mildt krydret og afrundet smag, der appellerer til alle aldre og pynter på frokostbordet.

F_Sonka_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svineskinke 69%, vand, svinekød 10%, salt, rød paprika, grøn paprika, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250)

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
445 kJ/106 kcal
Fedt
4,3 g
– heraf mættede fedtsyrer
1,5 g
Kulhydrat
0,5 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
16 g
Salt
2,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


CERVELAT PØLSE

Vores Cervelatpølse er fremstillet af udsøgte råvarer, og med den milde runde smag er den perfekt på frokostbordet og i madpakken. Prøv cervelatpølsen på nybagt rugbrød med grøn salat under og friske tomat- og agurkeskiver på toppen.

F_Cervelatpoelse_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 57%, vand, spæk, kartoffelmel, salt, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), gærekstrakter, smagsforstærker(E621), farvestof (E120)krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250).

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1056 kJ/255 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,6 g
Kulhydrat
2,7 g
– heraf sukkerarter
0,7 g
Protein
10 g
Salt
2,3 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.