SKIVESKÅRET PÅLÆG

Slagter Lampes skiveskåret pålæg er lavet i bedste slagterkvalitet lige til at sætte ind på morgen- og frokostbuffetten. I serien finder du fire spændende varianter, der egner sig til både sandwich, rugbrød, tapas og pizza. Produkterne får deres unikke smag efter længere tids modning og Slagter Lampes egne krydderiblandinger.

Print Friendly, PDF & Email

SØNDERJYSK SPEGEPØLSE M. ENEBÆR

Slagter Lampes Sønderjyske spegepølse er fremstillet efter original sønderjysk opskrift og langtidsrøget. Salamien er lavet af okse- og svinekød og har en fyldig enebærsmag. Server den med groft brød til frokost og brug den til sandwich.

Leveres i 500 g pakker.

 


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 79 %, spæk, oksekød 18%, salt, dextrose, krydderier, krydderiekstrakt (enebær), antioxidant ( E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1394 kJ/336 kcal
Fedt
28 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
1,1 g
– heraf sukkerarter
1,1 g
Protein
21 g
Salt
4,3 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

7 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato.


MIDDELHAVSSALAMI

Slagter Lampes Middelhavssalami er en spændende salami med modne oliven og egen krydderiblanding. Lavet af okse- og svinekød og røget over bøgeflis. Server den med groft brød til tapas og frokost eller brug den i sydlandsk inspireret sandwich.

Leveres i 500 g pakker.

 


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 73%, spæk, oksekød 17%, sorte oliven 9% (oliven, vand salt), sukker, stabilisator (E452), krydderier og krydderiekstrakter, smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1366 kJ/330 kcal
Fedt
27 g
– heraf mættede fedtsyrer
10 g
Kulhydrat
1,9 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
19 g
Salt
4,3 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

7 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato.


KROSALAMI

Slagter Lampes Krosalami er en ægte sønderjysk specialitet med hele peberkorn. Salamien er modnet i ugevis for at få den gode smag frem og røget over bøgeflis. Server den på rugbrød med en skive løg eller til et groft stykke brød.

Leveres i 500 g pakker.

 


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 82%, spæk, salt, krydderier , dextrose,  surhedsregulerendemiddel (E575), antioxidant (E301),  farvestof (E120), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1696 kJ/410 kcal
Fedt
36 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
2,1 g
– heraf sukkerarter
1,2 g
Protein
18 g
Salt
3,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

7 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato.


JALAPENOS SALAMI

Slagter Lampes Jalapenos Salami er lavet af svine- og oksekød og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. Vi har tilsat syltede jalapeños og
egen krydderiblanding, der giver fyrig og aromatisk smag, hvor alle kan være med. Server den med groft brød til tapas og frokost og brug den også gerne på pizza.

Leveres i 500 g pakker.

 


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 73%, spæk, oksekød 17%, syltede jalapenos 8% (jalapenos, vand, eddike, salt), salt, krydderier og krydderiekstrakter, sukker, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1323 kJ/319 kcal
Fedt
26 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,9 g
Kulhydrat
1,9 g
– heraf sukkerarter
1,0 g
Protein
19 g
Salt
4,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

7 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato.