1. Home
  2. /
  3. Foodservice
  4. /
  5. Snack, tapas og brunch

SlagterLampe_brunch

SNACK, TAPAS & BRUNCH

Uanset om menuen er traditionel eller moderne er vores produkter en uundværlig del med høj råvarekvalitet og god smag. Forkæl kunderne med lækre snacks og tapas eller sæt nye standarder for brunchen med vores lækre brunchpølser.

Print Friendly, PDF & Email

MEDISTER MED HVIDKÅL

En ny spændende variant af den klassiske medisterpølse, tilsat hvidkål, der giver smagen sødme. Fremstillet af både svine- og oksekød og vores egen krydderiblanding.

Leveres som frostvare.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 59%, hvidkål 18%, løg, oksekød 6%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, konserveringsmiddel (E325),  stabilisator (E450), dextrose, gærekstrakter, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
922 kJ/220 kcal
Fedt
17 g
– heraf mættede fedtsyrer
7,1 g
Kulhydrat
3,5 g
– heraf sukkerarter
2,0 g
Protein
12 g
Salt
2,9 g

OPBEVARING

-18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning.

TILBEREDNING

Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min. 75° C før servering.


MEDISTER MED SPINAT

En ny spændende variant af den klassiske medisterpølse, som vi har tilsat spinat og et strejf af vores egen krydderiblanding. Fremstillet af både svine- og oksekød og med mild krydret svag.

Leveres som frostvare.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 59%, spinat 18%, løg, oksekød 6%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, konserveringsmiddel (E325), stabilisator (E450),dextrose, gærekstrakter, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
913 kJ/220 kcal
Fedt
17 g
– heraf mættede fedtsyrer
7,1 g
Kulhydrat
3,0 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
12 g
Salt
3,0 g

OPBEVARING

-18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning.

TILBEREDNING

Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min. 75° C før servering.


OKSE CHORIZO BRUNCHPØLSER

Vores Okse Chorizobrunchpølse har en god kraftig og aromatisk smag med et tvist af chorizokrydderi. En fast pølse, der har et højt kødindhold. Lavet af udvalgt oksekød og efterfølgende røget over bøgeflis.


INGREDIENSER

100 g vare: Oksekød 85%, vand, salt, ærteprotein, kartoffelmel, krydderier, dextrose, stabilisator(E450),løg,  gærekstrakt, antioxidanter (E300,E301), krydderiekstrakt, syre(E330), konserveringsmiddel (E250), lammetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1136 kJ/274 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,8 g
Kulhydrat
2,9 g
– heraf sukkerarter
1,0 g
Protein
16 g
Salt
3,0 g

OPBEVARING

I køleskab ved højst 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5°  C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på 75° C før servering.


ØKOLOGISKE OKSEBRUNCHPØLSER

Lækre økologiske oksebrunchpølser i slagterkvalitet. Lavet af udvalgt oksekød efterfølgende røget over bøgeflis. Det giver pølserne en fast konsistens og en god, kraftig smag. Leveres som frostvare.


INGREDIENSER

100 g vare: Oksekød 77%* ,vand, salt, ærtemel*, kartoffelmel*, krydderier*, dextrose*, lammetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
813 kJ/196 kcal
Fedt
18 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,0 g
Kulhydrat
3,1 g
– heraf sukkerarter
0,4 g
Protein
14 g
Salt
2,4 g

OPBEVARING

-18° C eller derunder.

Må ikke genindfryses efter optøning.

TILBEREDNING

Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på 75° C før servering.


BRUNCHPØLSER MED RAMSLØG

Meget lækre og velsmagende brunchpølser med et tvist af ramsløg. Fremstillet i slagterkvalitet af de bedste råvarer og efterfølgende røget over bøgeflis. Vores brunchpølser er glutenfri og består af både svine- og oksekød, der giver en god smag. Brug dem også som snack til tapasanretningen eller i et luksuspølsehorn.

Brunchpølser med ramsløg

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 74%, vand, oksekød 8%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, ramsløg, stabilisator (E450), dextrose, maltodextrin, antioxidant (E301), gærekstrakt, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), lammetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1119 kJ/270 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,9 g
Kulhydrat
2,9 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
15 g
Salt
2,7 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2-3 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på 75° C før servering.


TAPAS MIDDELHAVSSALAMI

Inspireret af sydens olivenlunde, har vi skabt en spændende tapasvariant af udvalgt svine- og oksekød med modne oliven og egen krydderiblanding. Nænsomt røget og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Til 100 g færdigprodukt er anvendt:

Ingredienser: Svinekød 91 g, oksekød 45 g, sorte oliven 11 g (oliven vand, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1528 kJ/368 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,4 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
24 g
Salt
5,0 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C


TAPAS JALAPEÑOSALAMI

Røget og tørret salami med udvalgt svine- og oksekød tilsat krydderier og syltede jalape√±os, som giver en god og fyrig smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Til 100 g færdigprodukt er anvendt:

Ingredienser: Svinekød 93 g, oksekød 46 g, syltede jalapeños 10 g( jalapeños, vand, eddike, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker(E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1498 kJ/361 kcal
Fedt
28 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,4 g
– heraf sukkerarter
1,2 g
Protein
25 g
Salt
4,9 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C


TAPAS FENNIKELSALAMI

En spændende tapasvariant af udvalgt svine- og oksekød tilsat egen krydderiblanding med fennikel, som giver pikant smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Til 100 g færdigprodukt er anvendt:

Ingredienser: Svinekød 99 g, oksekød 49 g, salt, krydderier ( bl.a. fennikel), dextrose, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1577 kJ/380 kcal
Fedt
30 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
1,6 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
27 g
Salt
5,2 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C


TAPAS HVIDLØGSSALAMI

Røget og tørret salami med udvalgt svine- og oksekød tilsat krydderier og hvidløgspuré, som giver en rund og delikat smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Til 100 g færdigprodukt er anvendt:

Ingredienser: Svinekød 98 g, oksekød 48 g, salt, hvidløgspuré 4 g (hvidløg, vand, eddike, salt), sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300) konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1540 kJ/371 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,4 g
– heraf sukkerarter
1,0 g
Protein
26 g
Salt
5,2 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C


TAPAS HVIDLØGSSALAMI

Røget og tørret salami med udsøgt svine- og oksekød tilsat krydderier med bl.a. hvidløgspuré, som giver en rund smag af hvidløg. Modnet i modningsrum. Perfekt til tapas anretning og velegnet til pizza.


INGREDIENSER

Svinekød 98 g, oksekød 48 g, salt, hvidløgspuré 4 g (hvidløg, vand, eddike, salt), sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker ( E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1540 kJ/371 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,4 g
– heraf sukkerarter
1,0 g
Protein
26 g
Salt
5,2 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C.


TAPAS MIDDELHAVSSALAMI

Inspireret af sydens olivenlunde, har vi skabt en spændende tapasvariant af udvalgt svine- og oksekød med modne oliven og egen krydderiblanding. Nænsomt røget og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Svinekød 91 g oksekød 45 g, sorte oliven, 11 g (oliven, vand, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1528 kJ/368 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,4 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
24 g
Salt
5,0 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C.


TAPAS JALAPEÑOSALAMI

Prisbelønnet røget salami, som har vundet guld på international fagmesse. Fremstillet af udvalgt svine- og oksekød tilsat krydderier og syltede jalapeños, som giver en god og fyrig smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Svinekød 93 g, oksekød 46 g, syltede jalapeños 10 g (jalapeños, vand, eddike, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1498 kJ/361 kcal
Fedt
28 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,5 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
25 g
Salt
4,9 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C.


TAPAS FENNIKELSALAMI

En spændende tapasvariant af udvalgt svine- og oksekød tilsat egen krydderiblanding med fennikel, som giver en pikant smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Svinekød 99 g, oksekød 49 g, salt, krydderier (bl.a. fennikel), dextrose, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1577 kJ/380 kcal
Fedt
30 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
1,6 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
27 g
Salt
5,2 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C.


CHORIZOPØLSE

Vores spansk inspirerede Chorizopølse er tilberedt af udvalgte råvarer og ovntørret. Chorizopølsen har en kraftig og krydret smag, der er et populært og delikat indslag på tapasanretningen.


INGREDIENSER

Svinekød 118 g, spæk, salt, krydderier, krydderiekstrakter, dextrose, antioxidant (E301), starterkultur, konserveringsmiddel (E250), svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1655 kJ/399 kcal
Fedt
33 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
1,5 g
– heraf sukkerarter
1,5 g
Protein
24 g
Salt
4,6 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, dog max 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest +5° C.


BRUNCHPØLSER

Meget lækre og velsmagende brunchpølser med et godt bid. Fremstillet i slagterkvalitet af de bedste råvarer og efterfølgende røget over bøgeflis. Fungerer også perfekt til luksuspølsehorn og som en spændende variation til madpakken.

F_Brunchpoelser_2kg_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 44%, oksekød 33%,vand, salt, rapsolie, ærteprotein, spæk, kartoffelmel, krydderier, løg, stabilisator (E450), dextrose, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250),lammetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1138 kJ/275 kcal
Fedt
23 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,8 g
Kulhydrat
2,1 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
14 g
Salt
3,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2 – 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


BRUNCH BUFFETPØLSER

Delikate og velsmagende små pølser til brunchbuffeten. Pølserne har slagterkvalitet med et højt indhold af svinekød og er fremstillet af nøje udvalgte råvarer.

F_Brunchbuffetpoelser_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 69%, vand, kartofler, kartoffelmel, salt, ærteprotein, krydderier, dextrose, gærekstrakter, stabilisator (E450), smagsforstærker (E621), antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), collagen tarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1028 kJ/248 kcal
Fedt
20 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,0 g
Kulhydrat
4,6 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
13 g
Salt
3,3 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2 – 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


ØLPØLSER

Krydret og meget velsmagende pølse, der passer perfekt til en iskold øl. Ølpølsen er fremstillet med råvarer af højeste kvalitet og selvfølgelig vores egen krydderiblanding, inden den tørres og røges.

F_Oelpoelse_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 101 g, spæk, salt, krydderier(bl.a. hvidløg), dextrose, antioxidant (E301), farvestof (E120), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), starterkultur, lammetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1848 kJ/436 kcal
Fedt
39 g
– heraf mættede fedtsyrer
15 g
Kulhydrat
1,5 g
– heraf sukkerarter
1,4 g
Protein
21 g
Salt
4,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5° C.


RØGET MØRBRAD

Ekstra lækker delikatesse til frokost- og tapasanretninger. Mørbraden er tørsaltet og røget, hvilket sikrer ekstra mørhed og afrundet smag.

F_Roeget_moerbrad_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: svinemørbrad 111 g, salt, krydderier, dextrose, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250)

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
505 kJ/ 120 kcal
Fedt
2,3 g
– heraf mættede fedtsyrer
0,5 g
Kulhydrat
0,6 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
24 g
Salt
3,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

5 dage ved højest 5° C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


OKSEBRUNCHPØLSER

Vores oksebrunchpølser er en moderne og delikat variant på brunchbordet. Det nøje udvalgte oksekød og vores egen krydderiblanding giver pølserne masser af karakter og en mildt krydret smag.

F_Oksebrunchpoelser_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Oksekød 77%,vand, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, LAKTOSE, stabilisator (E450), dextrose, smagsforstærker (E621), antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), lammetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
817 kJ/196 kcal
Fedt
14 g
– heraf mættede fedtsyrer
5,7 g
Kulhydrat
2,1 g
– heraf sukkerarter
0,7 g
Protein
15 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2 – 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


CHORIZO BRUNCHPØLSER

Meget velsmagende brunchpølser med en lidt kraftigere og mere krydret smag. Pølserne har slagterkvalitet med et højt kødindhold og er fremstillet af de bedste råvarer og vores egen krydderiblanding.

F_Chorizobrunchpoelser_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 88 g, oksekød 22 g, salt, dextrose, krydderier, gærekstrakt, antioxidanter (E300, E301), krydderiekstrakt, syre(E330), konserveringsmiddel(E250), lammetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1288 kJ/311 kcal
Fedt
26 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
0,8 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
18 g
Salt
2,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


CHILI ØLPØLSER

Smagfuld og delikat tørret snackpølse, der passer perfekt til tapasanretninger eller som et lækkert supplement til madpakken. Chili ølpølsen er fremstillet efter vores egen opskrift og har en lang modningsperiode, hvor den svinder ca. 35 % under tørring. Det giver et godt bid og en enestående smag.

F_Chilioelpoelser_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 100 g, spæk, salt, chili, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur, lammetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1853 kJ/448 kcal
Fedt
40 g
– heraf mættede fedtsyrer
15 g
Kulhydrat
1,5 g
– heraf sukkerarter
1,2 g
Protein
21 g
Salt
4,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5° C.