1. Home
  2. /
  3. Foodservice
  4. /
  5. Spegepølser

SlagterLampe_kropølse

SPEGEPØLSER

Hos Slagter Lampe sætter vi en ære i at være med til at udvikle og videreføre den sønderjyske tradition for spegepølser af høj kvalitet. Som samarbejdspartner med professionelle køkkener har vi altid fokus på at levere produkter med den højeste kvalitet. Vi anvender nøje udvalgt kød og spæk og værner om de håndværksmæssige traditioner med røgning over bøgeflis og lang modningstid, så du kan tilbyde dine kunder en enestående smag af sønderjyske specialiteter.

Print Friendly, PDF & Email

KARTOFFELSPEGEPØLSE

Kartoffelspegepølse er en sønderjysk specialitet med en mild og frisk smag. Vores slagtere udvælger kød fra både gris og okse og tilsætter kartofler samt vores egen krydderiblanding, inden spegepølsen røges over bøgeflis.

F_Kartoffelspegepoelse_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 81g, kartofler 23 g, oksekød 11 g, salt, spæk, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
678 kJ/162 kcal
Fedt
9,0 g
– heraf mættede fedtsyrer
3,5 g
Kulhydrat
3,6 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
16 g
Salt
3,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C.


ÅLERØGET SPEGEPØLSE

Spegepølsens harmoniske, runde smag opnår vi ved at varmrøge efter samme metode som ålerøgning. Med et strejf af enebær er den perfekt på groft rugbrød med røræg, frisk purløg og en god mørk øl.

F_Aaleroeget_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 92%, spæk, salt,dextrose, krydderier, krydderiekstrakter, røg, antioxidant (E301), starterkultur, konserveringsmiddel (E250)

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1391 kJ/336 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
1,0 g
– heraf sukkerarter
1,0 g
Protein
19 g
Salt
3,8 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur max 22 °C

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C.


BLOKSALAMI MED PEBER

Bloksalamien er produceret med udsøgte råvarer og vores egen krydderiblanding. Bloksalamien vendes med håndkraft i peber, der giver en karakteristisk og fyldig smag. Bloksalamien findes også med Hawaii-krydderi.

F_Bloksalami_m_peber_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 76%, spæk, peber 5%, salt, krydderier, dextrose, surhedsregulerende middel (E575), antioxidant (E301), krydderiekstrakt, farve (E120), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1649 kJ/398 kcal
Fedt
34 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
3,8 g
– heraf sukkerarter
1,1 g
Protein
18 g
Salt
4,1 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C.


KROSALAMI

Krosalamien er en ægte sønderjysk specialitet, der er fremstillet med vores egen krydderiblanding og svinekød af høj kvalitet. Med sit rustikke udseende, hele peberkorn og fyldige smag gør den sig allerbedst i selskab med groft rugbrød, sky og løgringe.

F_Krosalami_3500g_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 79%, spæk, salt, krydderier (bl.a. hvidløg), dextrose, surhedsregulerende middel (E575),antioxidant (E301), farvestof (E120), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1677 kJ/405 kcal
Fedt
36 g
– heraf mættede fedtsyrer
14 g
Kulhydrat
2,3 g
– heraf sukkerarter
1,2 g
Protein
18 g
Salt
3,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C.


SØNDERJYSK SPEGEPØLSE

Udsøgte råvarer og vores egen krydderiblanding udgør grundstenen i vores originale, sønderjyske opskrift. Vi røger den Sønderjyske spegepølse over bøgeflis, hvilket giver den dejlige, karakteristiske smag.

F_Soenderjysk_600g_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 92%, spæk, salt, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1411 kJ/341 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
0,9 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
19 g
Salt
4,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C.


OKSESPEGEPØLSE

Vores velsmagende Oksespegepølse fremstillet af udvalgt oksekød og vores egen krydderiblanding. Langtidsrøgningen over bøgeflis og pølsens fyldige smag står godt til fx friskrevet peberrod og purløg.

F_Oksespegepoelse_1800g_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Oksekød 120 g, salt, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel( E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
684 kJ/163 kcal
Fedt
6,0 g
– heraf mættede fedtsyrer
2,5 g
Kulhydrat
1,0 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
26 g
Salt
3,7 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C.


HVIDLØGSSPEGEPØLSE

Vores klassiske Hvidløgsspegepølse er fremstillet efter en gammel sønderjysk opskrift. Pølsen har en fyldig og karakteristisk smag, der passer perfekt til et stykke groft rugbrød med lidt karse på toppen.

F_Hvidloegspegepoelse_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 91%, spæk, salt, hvidløg, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1422 kJ/343 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
1,8 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
20 g
Salt
4,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C