1. Home
  2. /
  3. Foodservice
  4. /
  5. Tørrede skinker og bacon

_DSC6191_500x486

TØRREDE SKINKER OG BACON

Vores fokus på kvalitet betyder, at alle udskæringer lever op til vores høje krav. Vi lægger vægt på den gode smag, som vi opnår med de oprindelige produktionsmetoder, der også blev brugt af grundlægger Ernst Lampes læremester. Vi tilbyder både gammeldags skinker, kogt hamburgerryg og skinker, der med langtidsmodning får perfekt mørhed, farve og smag.

Print Friendly, PDF & Email

SPEGESKINKE MED SVÆR

Meget smagfuld slagterskinke, der er tørsaltet og røget over bøgeflis. Fremstillet af nøje udvalgte råvarer med klassisk smag af spegeskinke.

F_Spegeskinke_m_svaer_1750g_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Skinke m. svær 129 g, salt, dextrose, antioxidant (E301), konserveringsmidler (E202,E250, E252)

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
959 kJ/229 kcal
Fedt
14 g
– heraf mættede fedtsyrer
5,3 g
Kulhydrat
0,6 g
– heraf sukkerarter
0,6 g
Protein
25 g
Salt
5,3 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

5 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.