Warning: Use of undefined constant simple_breadcrumb - assumed 'simple_breadcrumb' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/slagterlampe.dk/public_html/wp-content/themes/slagterlampe/template-recipies-list.php on line 5

GOD SMAG TIL HVERDAGEN

Vidste du, at vores Krosalami smager fantastisk på pizzaen? Eller at vores berømte Kålpølser kan tilberedes på mange måder – og at du med fordel kan bruge resterne (hvis der er nogen) i en salat? Gå på opdagelse i vores opskrifter og find masser af inspiration til både moderne og klassiske retter til hele familien. God smag behøver nemlig hverken være besværligt eller forbeholdt særlige lejligheder. Så længe kvaliteten er høj, kan du nemt få masser af god smag ind i hverdagen.

Print Friendly, PDF & Email

BLOMMECHUTNEY TIL CHORIZOPØLSE

Tapas er lækkert hele året rundt og vores mange tapas varianter kan kombineres med tilbehør fra både det salte og søde køkken. Prøv vores blommechutney med et strejf af chili, den passer rigtig godt til chorizopølsen.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

ØLANDSPERLER I KRYDRET RØD PEBERCREME

Til vores Tapas fennikel salami anbefaler vi en lækker creme lavet på hvedekerner og bagt rød peber.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

RØDLØG I RØDVIN OG ROSMARIN

Bagte rødløg kan bruges som tilbehør til alle slags salamier, skinker og røget mørbrad. Den søde aromatiske smag passer godt til de salte pølser.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

HVIDLØGSBAGTE CHERRYTOMATER

Til vores Tapas Middelhavssalami med oliven og timian anbefaler vi disse lækre hvidløgsbagte cherrytomater, de passer godt til salamien og får dig tilbage til sydlandske himmelstrøg.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

ESTRAGONCREME TIL JALAPEÑOS SALAMI

Det skal være nemt at lave tapas, skær Tapas jalapeños salamien i fine skiver og server vores estragoncreme med Kristian Hodde ost til.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

GRILLEDE KÅLPØLSER MED KLASSISK KARTOFFELSALAT

Vores kålpølser smager helt fantastisk efter en tur på grillen – prøv dem fx til en hel klassisk kartoffelsalat.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

SlagterLampe_Kålpølse grillet_lille

SlagterLampe_Frankfurter_lille

GRILLEDE FRANKFURTERE MED GRØN KARTOFFELSALAT

Slagter Lampe fører en masse spændende varianter af grillpølser – alle med et godt bid og delikat smag af kvalitetskød, vores egen krydderiblanding og røgning. Og med følgeskab af en hurtig kartoffelsalat har du et nemt og mættende måltid.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

CHORIZO BRUNCHPØLSER & SCRAMBLED EGGS

Prøv vores medaljevindende Chorizo brunchpølser sammen med scrambled eggs til din næste brunch – og få en eminent smagsoplevelse.
GÅ TIL OPSKRIFT >>

Slagter Brunch pølser

PIZZA MED SPEGEPØLSER FRA SLAGTER LAMPE

Den lave fedtprocent og det høje kødindhold i vores spegepølser gør dem særdeles velegnede som fyld på din pizza – og du kan med fordel eksperimentere med alle vores spændende smagsvarianter.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

SlagterLampe_Pizza_stor

SMØRREBRØDSTAPAS

De klassiske spanske tapas egner sig egentlig som snacks og kan både serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et større måltid. Den tradition kan sagtens overføres til den danske klassiker smørrebrødet.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

PØLSEHORN MED BRUNCHPØLSER

Hvis du bruger Slagter Lampes brunchpølser i dine næste pølsehorn er eneste ulempe, at der ikke er nok til fryseren – for denne udgave smager ikke kun børnene…

GÅ TIL OPSKRIFT >>

DEN MODERNE.
FRISK SALAT MED KÅLPØLSER

Har du et par kålpølser til overs fra dagen før, er det den perfekte ingrediens i en frisk salat.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

DEN TRADITIONELLE.
KÅLPØLSER MED BRUNEDE KARTOFLER
OG GRØNLANGKÅL

Grønlangkål tilberedes på mange forskellige måder alt afhængig af, hvor i landet man stammer fra. Vi har ladet os inspirere af opskriften fra Sønderjysk Kål.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

SlagterLampe_Madpakke_lille

MADPAKKEN

Her er et par ideer til en hurtig og smagfuld madpakke:

GÅ TIL OPSKRIFT >>