1. Home
  2. /
  3. Opskrifter
  4. /
  5. Grillfavoritter
  6. /
  7. Grillede Kålpølser med kartoffelsalat
Printvenlig version uden billede

GRILLEDE KÅLPØLSER MED KLASSISK KARTOFFELSALAT

4 PERS.

INGREDIENSER:

KARTOFFELSALAT:
1,5 kg små nye kartofler
1 dl cremefraiche
1 dl mayonaise
1 dl hakket persille
1 dl fintskåret purløg, forårsløg eller ramsløg
Lidt sennep
Salt og peber

1 pakke kålpølser fra Slagter Lampe
Grovkornet sennep

FREMGANGSMÅDE:

Kartoffelsalat: Kog kartoflerne i letsaltet vand og lad dem køle helt af. Skær dem evt. i lidt mindre stykker. Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber. Dressigen skal have lidt “bid”. Bland forsigtigt kartoflerne i dressingen og stil salaten på køl indtil den skal serveres.

 

Kålpølser: Grill pølserne til de er gennemvarme. Server pølserne med kartoffelsalaten og en god sennep.

Print Friendly, PDF & Email