1. Home
  2. /
  3. Opskrifter
  4. /
  5. Kålpølser

ER DER KÅL I KÅLPØLSER?

Er man vokset op med kålpølser som en uundværlig del af menuen til både jul og nytår, er man højst sandsynlig sønderjyde. Så har man højst sandsynligt også fået spørgsmålet: Er der egentlig kål i kålpølser?

Vi kan hurtigt udløse spændingen og afsløre, at der på trods af hårdnakkede rygter om det modsatte IKKE er kål i kålpølser. Grunden, til at de hedder kålpølser, er, at de smager ualmindelig godt til retter med kål, fx gammeldags hvidkål og grønlangkål eller anvendt dagen efter kold i en salat. Kålpølser er også rigtig gode efter en tur på grillen.

Prøv vores opskrifter og sæt tænderne i en ægte sønderjysk tradition.

Print Friendly, PDF & Email

GRILLEDE KÅLPØLSER MED KLASSISK KARTOFFELSALAT

Vores kålpølser smager helt fantastisk efter en tur på grillen – prøv dem fx til en hel klassisk kartoffelsalat.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

SlagterLampe_Kålpølse grillet_lille

SlagterLampe_Ka¦èlp+©lsesalat_lille

DEN MODERNE.
FRISK SALAT MED KÅLPØLSER

Har du et par kålpølser til overs fra dagen før, er det den perfekte ingrediens i en frisk salat.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

DEN TRADITIONELLE.
KÅLPØLSER MED BRUNEDE KARTOFLER
OG GRØNLANGKÅL

Grønlangkål tilberedes på mange forskellige måder alt afhængig af, hvor i landet man stammer fra. Vi har ladet os inspirere af opskriften fra Sønderjysk Kål.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

SlagterLampe_Ka¦èlp+©lser_+ªgte s+©nderjysk_lille