1. Home
  2. /
  3. Opskrifter
  4. /
  5. Snack, tapas & brunch

SNACK, TAPAS & BRUNCH

Genopliv gamle klassikere i nye og mere smagfulde versioner eller sammensæt din helt egen menu. Det allervigtigste er god smag og høj kvalitet – mere kompliceret behøver det ikke at være, når du laver en lækker brunch eller smører madpakken. Gå på opdagelse i vores opskrifter og find masser af inspiration til både nye og gamle favoritter.

Print Friendly, PDF & Email

ØLANDSPERLER I KRYDRET RØD PEBERCREME

Til vores Tapas fennikel salami anbefaler vi en lækker creme lavet på hvedekerner og bagt rød peber.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

ESTRAGONCREME TIL JALAPENOS SALAMI

Det skal være nemt at lave tapas, skær Tapas jalaponos salamien i fine skiver og server vores estragoncreme med Kristian Hodde ost til.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

BLOMMECHUTNEY TIL CHORIZOPØLSE

Tapas er lækkert hele året rundt og vores mange tapas varianter kan kombineres med tilbehør fra både det salte og søde køkken. Prøv vores blommechutney med et strejf af chili, den passer rigtig godt til chorizopølsen.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

CHORIZO BRUNCHPØLSER & SCRAMBLED EGGS

Prøv vores medaljevindende Chorizo brunchpølser sammen med scrambled eggs til din næste brunch – og få en eminent smagsoplevelse.
GÅ TIL OPSKRIFT >>

SlagterLampe_Brunchp+©lser_lille

SlagterLampe_sm+©rrebr+©d_lille

SMØRREBRØDSTAPAS

De klassiske spanske tapas egner sig egentlig som snacks og kan både serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et større måltid. Den tradition kan sagtens overføres til den danske klassiker smørrebrødet.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

PØLSEHORN MED BRUNCHPØLSER

Hvis du bruger Slagter Lampes brunchpølser i dine næste pølsehorn er eneste ulempe, at der ikke er nok til fryseren – for denne udgave smager ikke kun børnene…

GÅ TIL OPSKRIFT >>

SlagterLampe_P+©lsehorn_lille

SlagterLampe_Ka¦èlp+©lsesalat_lille

DEN MODERNE.
FRISK SALAT MED KÅLPØLSER

Har du et par kålpølser til overs fra dagen før, er det den perfekte ingrediens i en frisk salat.

GÅ TIL OPSKRIFT >>