1. Home
  2. /
  3. Opskrifter
  4. /
  5. Snack, tapas & brunch

SNACK, TAPAS & BRUNCH

Danskerne har taget tapas til sig. Vi elsker hygge med de mange små retter, som appellerer til enhver smag. På denne side finder du masser af inspiration til små retter, som passer godt til vores Tapas salamier. De er nemme at lave og præsentere sig godt på tallerkenen. På siden finder du også gode ideer til brunch og vores bedste opskrift på pølsehorn. Gå på opdagelse i vores opskrifter og find masser af inspiration til både nye og gamle favoritter.

Print Friendly, PDF & Email

BLOMMECHUTNEY TIL CHORIZOPØLSE

Tapas er lækkert hele året rundt og vores mange tapas varianter kan kombineres med tilbehør fra både det salte og søde køkken. Prøv vores blommechutney med et strejf af chili, den passer rigtig godt til chorizopølsen.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

ØLANDSPERLER I KRYDRET RØD PEBERCREME

Til vores Tapas fennikel salami anbefaler vi en lækker creme lavet på hvedekerner og bagt rød peber.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

RØDLØG I RØDVIN OG ROSMARIN

Bagte rødløg kan bruges som tilbehør til alle slags salamier, skinker og røget mørbrad. Den søde aromatiske smag passer godt til de salte pølser.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

HVIDLØGSBAGTE CHERRYTOMATER

Til vores Tapas Middelhavssalami med oliven og timian anbefaler vi disse lækre hvidløgsbagte cherrytomater, de passer godt til salamien og får dig tilbage til sydlandske himmelstrøg.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

ESTRAGONCREME TIL JALAPENOS SALAMI

Det skal være nemt at lave tapas, skær Tapas jalaponos salamien i fine skiver og server vores estragoncreme med Kristian Hodde ost til.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

CHORIZO BRUNCHPØLSER & SCRAMBLED EGGS

Prøv vores medaljevindende Chorizo brunchpølser sammen med scrambled eggs til din næste brunch – og få en eminent smagsoplevelse.
GÅ TIL OPSKRIFT >>

Slagter Brunch pølser

SlagterLampe_sm+©rrebr+©d_lille

SMØRREBRØDSTAPAS

De klassiske spanske tapas egner sig egentlig som snacks og kan både serveres som appetitvækkere eller sættes sammen til et større måltid. Den tradition kan sagtens overføres til den danske klassiker smørrebrødet.

GÅ TIL OPSKRIFT >>

PØLSEHORN MED BRUNCHPØLSER

Hvis du bruger Slagter Lampes brunchpølser i dine næste pølsehorn er eneste ulempe, at der ikke er nok til fryseren – for denne udgave smager ikke kun børnene…

GÅ TIL OPSKRIFT >>

SlagterLampe_P+©lsehorn_lille

SlagterLampe_Ka¦èlp+©lsesalat_lille

DEN MODERNE.
FRISK SALAT MED KÅLPØLSER

Har du et par kålpølser til overs fra dagen før, er det den perfekte ingrediens i en frisk salat.

GÅ TIL OPSKRIFT >>