Printvenlig version uden billede

PØLSEHORN MED BRUNCHPØLSER

16 stk.

INGREDIENSER:

1 pakke Slagter Lampe Brunchpølser
50 g gær
2 1/2 dl lunkent vand eller mælk
1 dl olie
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
450-500 g hvedemel (erstat evt. noget af melet med fuldkornsmel)
1 æg til pensling

FREMGANGSMÅDE:

Gær smuldres i en stor skål. Lun vand (el mælk), hæld lidt af det over i skålen og rør gæren glat. Hæld resten af væsken i. Tilsæt olie, sukker, salt og det meste af hvedemelet. Ælt dejen godt sammen, den skal være glat og slippe skålen. Lad dejen hæve et lunt sted i 15 min.

Del dejen i 2 portioner. Rul hver portion ud i en cirkel på ca. 40 cm i diameter. Del hver plade i 8 lige store trekanter, læg pølsen i den brede ende og tril dem sammen. Læg dem på en plade med bagepapir med spidsen nedad og lad dem efterhæve i 15-20 min. Pensles med æg.

Bages i en 200 grader varm ovn på midterste rille i 15-17 min.

Print Friendly, PDF & Email