1. Home
  2. /
  3. Slagter Lampe
  4. /
  5. Danmarks Bedste Grillpølse

Danske Slagtermestre har kåret Slagter Lampes Cheese BBQ frankfurter til ”Danmarks Bedste Grillpølse”.

Omkring 80 forskellige grillpølser deltog i fagkonkurrencen på FoodExpo i Herning. Et dommerpanel bestående af 6 fagdommere bedømte de indsendte produkter, hvoraf de bedste 5 grillpølser gik videre til finalen.

På Foodexpo-messen var det op til de besøgende at være smagsdommere og afgøre, hvilken pølse der skulle kåres til Danmarks bedste. Flertallet af stemmerne gik til Slagter Lampes Cheese BBQ Frankfurter, som kunne kåres som ”Danmarks Bedste Grillpølse”.

”Det er en stor ære for os at vinde prisen som Danmarks Bedste Grillpølse og et kæmpe skulderklap til os alle for at holde det gamle slagterhåndværk i hævd”, udtaler Steen Lampe, der er tredjegeneration i slagterfamilien.

Gennem tre generationer har Slagter Lampe produceret  pølser med kvalitet og smag for øje. Det gamle slagterhåndværk holdes i hævd og den mangeårige erfaring bruges til at udvikle nye recepter, der følger tidens trend

Cheese BBQ frankfurteren er en af de grillpølser, som er blevet udviklet gennem de senere år og kombinationen af cheddarost og barbecuekrydderi har vist sig at være rigtig populær blandt vores kunder.

Print Friendly, PDF & Email