Warning: Use of undefined constant simple_breadcrumb - assumed 'simple_breadcrumb' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/slagterlampe.dk/public_html/wp-content/themes/slagterlampe/page.php on line 2

 

STOR INTERNATIONAL ANERKENDELSE

Vi er utrolig glade for at få medaljer med hjem for samtlige indsendte produkter. Det er en stor anerkendelse for vores håndværk og et skulderklap til alle vores medarbejdere, som hver dag sikrer at kvaliteten er i orden. Det blev til i alt 3 ærespokaler, 14 guldmedaljer og 2 sølvmedaljer.

MEDALJER PÅ SUFFA STUTTGART 2018:

3 Ærespokaler i kategorierne “pølse” og “spegepølse”
Guldmedaljer: Cheese BBQ Frankfurter, Kålpølser, Taverna Frankfurter, Hertug Frankfurter, Jalapeños Frankfurter, Slagter Frankfurter, Chili Emmentaler Frankfurter, Rostbratwurst, Wienerpølser, Bacon-ostepølser, Chorizo brunchpølser, Middelhavs salami, Jalapeños Salami, Krosalami.
Sølvmedaljer: Sønderjysk spegepølse med enebær, Slagter Brunchpølser

 

DANMARKS BEDSTE GRILLPØLSE

Danske Slagtermestre har netop kåret Slagter Lampes Cheese BBQ Frankfurter til “Danmarks Bedste Grillpølse” i fagkonkurrencen på FoodExpo i Herning. Det blev til i alt 14 medaljer og endnu en flot finaleplads med Tapas Middelhavssalamien i kategorien “Snackpølser”

MEDALJER PÅ FOOD EXPO 2018:

Vinder af kategorien “Danmarks Bedste Grillpølse”
Guldmedaljer:
Cheese BBQ Frankfurter, Kålpølser, Tapas Jalape√±ossalami, Tapas Hvidløgssalami, Tapas Fennikelsalami, Tapas Middelhavssalami, Chorizopølse, Chili ølpølser
Sølvmedaljer: Bacon-oste Frankfurter, Hertug Frankfurter, Rostbratwurst, Ringriderpølser, Taverna Frankfurter
Bronzemedalje: Krosalami

 

GULD FOR KVALITET OG DEN GODE SMAG

Ved årets store internationale fagmesse SUFFA i Stuttgart høstede Slagter Lampe stor anerkendelse for kvalitet og den gode smag med 13 medaljer og en ærespokal. Det er altid spændende at få sine produkter bedømt af en international fagjury og ikke desto mindre fantastisk, når det lykkedes at få medaljer med hjem. Vi arbejder hver dag på at fastholde en konstant, god kvalitet, så vi kan leve op til guldet hele året rundt.

MEDALJER PÅ SUFFA STUTTGART 2017:

1 Ærespokal – for 5 guldmedaljer i kategorien “pølser”
Guldmedaljer:
Kålpølser, Tapas jalapenos salami, Bacon-ostepølser, Taverna pølser, Hertug Frankfurter, Bierschinken, Broccoli skinkepølse
Sølvmedaljer: Tapas Middelhavssalami, Chili-emmentaler pølser, Thepølse, Chorizo brunchpølser, Rostbratwurst
Bronzemedalje: Tapas Fennikel salami

 

Medaljer

GULDMEDALJER TIL SØNDERJYSKE GOURMETPØLSER

IFFA messen i Frankfurt er en af verdens førende messer, hvor høj kvalitet og innovation er i fokus. Førende producenter fra mere end 143 lande deltager på messen, hvor der konkurreres og hvor kun de bedste vinder medaljer. Slagter Lampe deltog med 11 produkter og kom hjem med 11 medaljer og en ærespokal, hvilket vi er meget stolte over.

MEDALJER PÅ IFFA FRANKFURT 2016:

1 Ærespokal
Guldmedaljer:
Kålpølser, Chorizo brunchpølser, Cheese Barbeque grillpølser, Chili Emmenthaler Frankfurter, Rostbratwurst, Taco Frankfurter (NYHED), Brazil Frankfurter (NYHED)
Sølvmedaljer: Thepølse, Chorizo ring, Chili ølpølser
Bronzemedalje: Krosalami

 

Medaljer

TYSKE MEDALJER FOR HØJ KVALITET

Den tyske specialmesse for slagtervarer, S√ºffa, i Stuttgart, der betragtes som hjemmebanen for tysk pølseproduktion, har tildelt Slagter Lampe medaljer for ni forskellige pølser direkte fra produktionen. Vi er særligt stolte af disse medaljer, fordi tyskerne har et højt kvalitetsniveau, og medaljerne er et bevis på, at vores håndværk har et højt niveau.

2014 MEDALJER

Guld: Slagter Lampe Kålpølser, Slagter Lampe Chorizo Brunchpølser og Slagter Lampe Hvidløgsspegepølse
Sølv: Slagter Lampe Thepølse, Slagter Lampe Krosalami, Slagter Lampe Rostbratwurst
Bronze: Slagter Lampe Valnøddespegepølse, Slagter Lampe Spegeskinke, Slagter Lampe Cheese BBQ Pølser

BØRSENS FØDEVAREPRIS

I 2009 modtog vi et diplom for vores Kålpølser i forbindelse med Børsens Fødevarepris, hvor kvalitet og smag i danskproducerede fødevarer vurderes af professionelle gastronomer. Udmærkelsen blev givet for kålpølsernes høje kvalitet og gode smag, og vi er stolte af, at vores holdning til råvarer og forarbejdning er blevet belønnet af eksperter.


Print Friendly, PDF & Email