Warning: Use of undefined constant simple_breadcrumb - assumed 'simple_breadcrumb' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/slagterlampe.dk/public_html/wp-content/themes/slagterlampe/page.php on line 2

KOMPROMISLØS FAGLIGHED

Nøgleordet for vores håndværk er kvalitet, og vi går aldrig på kompromis med fagligheden. Vi kan ikke lade være med at gøre tingene rigtigt, fordi slagterfaget ligger dybt i os alle sammen. Derfor er det fx stadig håndelaget, der afgør, om farsen har den rigtige konsistens.

_DSC6393_470x314

_DSC6351_470x314

RENE RÅVARER

Den viden, vi har opsamlet gennem tre generationer, giver pølserne deres helt unikke smag. Vi holder fast i at røge over bøgeflis og ved, at den afsluttende modning ikke må gå for hurtigt eller for langsomt. Vores erfarne slagtere udvælger kødet nøje, for når råvarernes kvalitet og renhed fra starten er høj, er vi sikre på, at du i sidste ende får det bedste produkt.

KVALITET GØR EN FORSKEL

Vores rødder går tilbage til 1939, men vi driver i dag en moderne slagterforretning. Det betyder ikke, at vi går på kompromis med vores viden eller skubber traditionerne til side. Tværtimod har vi samlet alt det bedste og tilført den passion, der betyder, at vi kan sikre dig et slutprodukt, hvor du kan smage, at kvalitet gør en forskel.

_DSC6418_470x314

 

Print Friendly, PDF & Email