SINGLE:PHP

TEST content.php Sortiment – Jul – Blodpølse

BLODPØLSE

Ægte sønderjysk blodpølse. Blodpølsen skæres i 1 – 1½ cm tykke skiver. Steges på pande ved jævn varme i ca. 2 minutter på hver side til skiverne har en kernetemperatur på 75° C og serveres med sirup og æblemos.

Landsdækkende: Bilka, Føtex, Netto, Nemlig.com
Udvalgte butikker i Sønderjylland og på Fyn: Rema 1000, Liva, Meny, Kvickly, Løvbjerg


INGREDIENSER

100 g vare: Svineblod (32%), Fedtafpuds, Byggryn, Brun farin, Rosiner , Rugmel, Æblemos (æbler, glucose-fructose sirup) , Krydderier, Suppe, Salt.

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1404 kJ/337 kcal
Fedt
20 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,2 g
Kulhydrat
28 g
– heraf sukkerarter
15 g
Protein
9,3 g
Salt
2,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

4 dage ved højest 5° C.


Print Friendly, PDF & Email