1. Home
  2. /
  3. Sortiment

SlagterLampe_produktion_3

STORT SORTIMENT MED HØJ KVALITET

Hos Slagter Lampe fører vi et bredt udvalg af kvalitetsslagtervarer. Vi er specialister i spegepølser, grillpølser samt kød- og leverpølser. Derudover fører vi en række specialiteter, der også bliver produceret efter originale opskrifter. Vi holder fast i vores gamle traditioner, men samtidig arbejder vi også altid på at forny os og finde inspiration i det moderne køkken. Derfor vil du kunne finde både klassiske spegepølser, sønderjyske originaler og moderne varianter i vores sortiment.

Print Friendly, PDF & Email

TAPAS HVIDLØGSSALAMI

Røget og tørret salami med udsøgt svine- og oksekød tilsat krydderier med bl.a. hvidløgspuré, som giver en rund smag af hvidløg. Modnet i modningsrum. Perfekt til tapas anretning og velegnet til pizza.


INGREDIENSER

Svinekød 98 g, oksekød 48 g, salt, hvidløgspuré 4 g (hvidløg, olivenolie, salt), sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker ( E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1546 kJ/372 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
2,1 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
26 g
Salt
5,1 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


TAPAS MIDDELHAVSSALAMI

Inspireret af sydens olivenlunde, har vi skabt en spændende tapasvariant af udvalgt svine- og oksekød med modne oliven og egen krydderiblanding. Nænsomt røget og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Svinekød 91 g oksekød 45 g, sorte oliven, 11 g (oliven, vand, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

 Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1528 kJ/368 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,4 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
24 g
Salt
5,0 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


TAPAS JALAPENOSALAMI

Prisbelønnet røget salami, som har vundet guld på international fagmesse. Fremstillet af udvalgt svine- og oksekød tilsat krydderier og syltede jalapenos, som giver en god og fyrig smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Svinekød 93 g, oksekød 46 g, syltede jalapenos 10 g ( Jalapenos, vand, eddike, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

 Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1498 kJ/361 kcal
Fedt
28 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,5 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
25 g
Salt
4,9 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


TAPAS FENNIKELSALAMI

En spændende tapasvariant af udvalgt svine- og oksekød tilsat egen krydderiblanding med fennikel, som giver en pikant smag.  Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Svinekød 99 g, oksekød 49 g, salt, krydderier (bl.a. fennikel), dextrose, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), starterkultur

 Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1577 kJ/380 kcal
Fedt
30 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
1,6 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
27 g
Salt
5,2 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


SLAGTER BRUNCHPØLSER

Krydrede brunchpølser med udvalgt svine- og oksekød. Server dem til brunch med røræg og groft brød. Pølserne er også meget velegnede til pølsehorn.


INGREDIENSER

Svinekød 77%, vand, salt, rapsolie, ærteprotein, kartoffelmel, krydderier, løg, stabilisator (E450), antioxidant (E301), dextrose, konserveringsmiddel (E250), lammetarm.

 Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1087 kJ/262 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,1 g
Kulhydrat
2,1 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
14 g
Salt
3,3 g

OPBEVARING

I køleskab ved højst +5 °C.

Pakket i beskyttende atmosfære.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest +5°C, dog ikke ud over bedst før dato.

Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min 75°C før servering.


CHORIZOBRUNCHPØLSER

Prisbelønnet chorizobrunchpølse til dem, der vil have lidt mere smag i deres brunchpølse. Brug dem til brunch, i madpakken og ikke mindst til pølsehorn.


INGREDIENSER

Svinekød 88 g, oksekød 22 g, salt, krydderier, dextrose, gærekstrakt, antioxidanter (E300,E301), krydderiekstrakt, surhedsregulerende middel (E330),konserveringsmiddel (E250) , lammetarm

 Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1288 kJ/311 kcal
Fedt
26 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,2 g
Kulhydrat
0,8 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
18 g
Salt
2,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højst +5 °C.

Pakket i beskyttende atmosfære.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2-3 dage ved højest +5°C, dog ikke ud over bedst før dato.

Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min 75°C før servering.


KROSALAMI

Krosalamien er en ægte sønderjysk specialitet, der er fremstillet med vores egen krydderiblanding og svinekød af høj kvalitet. Med sit rustikke udseende, hele peberkorn og fyldige smag gør den sig allerbedst i selskab med groft rugbrød, sky og løgringe.

D_Krosalami_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 80%, spæk, salt, krydderier, surhedsregulerende middel (E575), dextrose, antioxidant (E301), krydderiekstrakt, farvestof (E120), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1611 kJ/389 kcal
Fedt
35 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
2,2 g
– heraf sukkerarter
1,2 g
Protein
17 g
Salt
4,2 g

OPBEVARING

Ved stuetemperatur højest 22 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C


SARDEL 600GR.

Ægte sønderjysk sardelpølse med mild og rund smag – perfekt til børnenes madpakker.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 40%, svinelever 33%, vand, spæk, salt, kartoffelmel, krydderier, stabilisator (E450), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein (majs), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250)

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
953 kJ/230 kcal
Fedt
18 g
– heraf mættede fedtsyrer
7,0 g
Kulhydrat
2,9 g
– heraf sukkerarter
0,6 g
Protein
14 g
Salt
2,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


SARDEL 300GR.

Ægte sønderjysk sardelpølse med mild og rund smag – perfekt til børnenes madpakker.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 40%, svinelever 33%, vand, spæk, salt, kartoffelmel, krydderier, stabilisator (E450), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein( majs), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250).

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
953 kJ/230 kcal
Fedt
18 g
– heraf mættede fedtsyrer
7,0 g
Kulhydrat
2,9 g
– heraf sukkerarter
0,6 g
Protein
14 g
Salt
2,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


PASTASPEGEPØLSE

En moderne spegepølse der ikke går på kompromis med den klassiske smag af sønderjysk spegepølser. Der er tilsat vores egen krydderiblanding samt pasta i stedet for spæk som gør denne spegepølse ekstra fedtfattig.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 81 g, Pasta 35 g (vand, durum HVEDEMEL), konserveringsmidler ( E325, E250), salt, surhedsregulerende middel (E575), krydderier, gærekstrakter, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, starterkultur.

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
785 kJ/187 kcal
Fedt
7,8 g
– heraf mættede fedtsyrer
3,1 g
Kulhydrat
11 g
– heraf sukkerarter
<0,5 g
Protein
18 g
Salt
4,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C


JULEMEDISTER

Grovhakket julemedister med allehånde og merian krydderi i. Nydes til stuvet hvidkål eller på et stykke friskbagt rugbrød.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 70%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, løg, krydderier ( bl.a Allehånde og Merian) , konserveringsmiddel (E325), stabilisator (E450), gærekstrakt, dextrose, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1074 kJ/259 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,5 g
Kulhydrat
3,3 g
– heraf sukkerarter
1,5 g
Protein
14 g
Salt
3,4 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2 dage ved højest 5 °C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato


BLODPØLSE

Ægte sønderjysk blodpølse. Steges på svar varme 1-2 minutter på hver side og spises på rugbrød med sirup.


INGREDIENSER

100 g vare: Svineblod (32%), Fedtafpuds, Byggryn, Brun farin, Rosiner , Rugmel, Æblemos (æbler, glucose-fructose sirup) , Krydderier, Suppe, Salt.

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1404 kJ/337 kcal
Fedt
20 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,2 g
Kulhydrat
28 g
– heraf sukkerarter
15 g
Protein
9,3 g
Salt
2,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

4 dage ved højest 5 °C.


SYLTE

Vores nøglehulsmærkede sylte med meget høj kødindhold og et fedtindhold på 5,8% lavet efter vores egen gamle opskrift.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 64%, suppe, svinegelatine, eddike (gæringseddike5%, farvestof (E150c), aroma), salt, løg, krydderier, dextrose, antioxidant(E301), konserveringsmiddel (E250).

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
501 kJ/120 kcal
Fedt
5,8 g
– heraf mættede fedtsyrer
2,2 g
Kulhydrat
0,7 g
– heraf sukkerarter
<0,5 g
Protein
16 g
Salt
2,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

5 dage ved højest 5 °C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato


SURRIB

Vores surrib laves helt efter gammeldags opskrift. Vi koger selv lagen over mange timer med diverse krydderier, afkøles og lægges i bæger sammen med kødet. En ægte sønderjysk specialitet på ethvert julebord.


INGREDIENSER

100 g vare: Vand, kogt svinebryst 27%, EDDIKE (5% eddike, favestof (E150c), konserveringsmiddel (E223) (SULFIT), aroma), svinegelatine, salt, gærekstrakter, dextrose, krydderier, sukker, krydderiekstrakter.

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
104 kJ/433 kcal
Fedt
6,2 g
– heraf mættede fedtsyrer
2,4 g
Kulhydrat
<0,5 g
– heraf sukkerarter
<0,5 g
Protein
12 g
Salt
2,8 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

14 dage ved højest 5 °C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato


GULDLEVERPØLSE

Guldleverpølsen er vores mest efterspurgte pølse og er elsket af hele familien for sin dejlige, milde smag og skærefaste konsistens. Den fremstilles efter den gamle originale opskrift og gør sig allerbedst på et stykke frisk rugbrød med tykke agurkeskiver.

D_Guldleverpoelse_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinelever 40%, spæk/røget spæk, svinekød 24%, ÆG; salt, ærteprotein, sukker, løg, krydderier ( bla. SENNEP),marineret SILD (eddikemodnede SILDEFILETER, sukker, vand, løg, eddike, naturlig aroma (løg, allehånde, nelliker), krydderier), dextrose, antioxidant( E301), smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E250).

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1435 kJ/347 kcal
Fedt
31 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
3,0 g
– heraf sukkerarter
1,9 g
Protein
15 g
Salt
2,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5 °C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato


OSCAR FRANKFURTER

Vores klassiske slagterpølse fyldt med bid og delikat smag af kvalitetskød og røgning. Vi fremstiller Oscar Frankfurter pølsen med kvalitetskød og vores egen krydderiblanding. Nyd den grillet sammen med kold kartoffelsalat.

D_Oscar_Frankfurter_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, stabilisator (E450), dextrose, maltodextrin, antioxidant (E301), gærekstrakt, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel(E250), svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1081 kJ/261 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,6 g
Kulhydrat
2,8 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
14 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


OKSESPEGEPØLSE

Vores velsmagende Oksespegepølse fremstillet af udvalgt oksekød og vores egen krydderiblanding. Langtidsrøgningen over bøgeflis og pølsens fyldige smag står godt til fx friskrevet peberrod og purløg.


INGREDIENSER

100 g vare: Oksekød 120 g, salt, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel( E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
684 kJ/163 kcal
Fedt
6,0 g
– heraf mættede fedtsyrer
2,5 g
Kulhydrat
1,0 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
26 g
Salt
3,7 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C.


JAGTPØLSE

En ægte tysk specialitet med et højt indhold af kvalitetskød og vores særlige krydderiblanding. Jagtpølsen har en god og kraftig smag, der gør den meget velegnet i en sandwich med sprød salat, ost, tomat og agurk.

D_Jagtpoelse_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 70%, vand, kartofler, salt, krydderier, PISTACIENØDDER, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), gærekstrakter, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250).

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
578 kJ/138 kcal
Fedt
7,7 g
– heraf mættede fedtsyrer
3,0 g
Kulhydrat
2,1 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
15 g
Salt
2,0 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


CERVELAT PØLSE

Vores Cervelatpølse er fremstillet af udsøgte råvarer, og med den milde runde smag er den perfekt på frokostbordet og i madpakken. Prøv cervelatpølsen på nybagt rugbrød med grøn salat under og friske tomat- og agurkeskiver på toppen.

D_Cervelatpoelse_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 57%, vand, spæk, kartoffelmel, salt, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), gærekstrakter, smagsforstærker(E621), farvestof (E120)krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250).

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1056 kJ/255 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,6 g
Kulhydrat
2,7 g
– heraf sukkerarter
0,7 g
Protein
10 g
Salt
2,3 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


JUBILÆUMSPØLSER

I anledning af vores 75 års jubilæum har vi fremstillet en særlig variant af vores klassiske, røgede Frankfurter slagterpølse. En eksklusiv gourmetpølse med ekstra højt kødindhold, omhyggeligt fremstillet med vores egen krydderiblanding og nøje udvalgt kvalitetskød.

D_Jubilaeumspoelse_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 79%, vand, salt, ærteprotein, kartoffelmel, løg, krydderier, hydrolyseret vegetabilsk protein, stabilisator (E450), antioxidant (E301), dextrose, konserveringsmiddel (E250), svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1137 kJ/274 kcal
Fedt
23 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,3 g
Kulhydrat
3,3 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
14 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


CHEESE BBQ PØLSER

Kombinationen af cheddar ost og BBQ krydderi gør Cheese BBQ til en meget populær variant blandt vores slagterpølser. Fremstillet af vores bedste råvarer med en cremet konsistens, der står godt til den krydrede smag.

D_Cheese_BBQ_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 71%, CHEDDAROST 10%(indeholder farvestof E160b), vand, ærterprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant(E301), modificeret kartoffelstivelse, kartoffelfibre, maltodextrin, aroma, syre (E330), krydderiekstrakt, gærekstrakt, konserveringsmiddel (E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1128 kJ/272 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,6 g
Kulhydrat
2,9 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
16 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


THEPØLSE

En af de ældste sønderjyske pølsespecialiteter, der får sin milde og runde smag fra svinekød af høj kvalitet og vores egen specielle krydderiblanding. Prøv Thepølsen på ristet franskbrød med løgringe og friskbrygget te og oplev en ægte sønderjysk tradition.

D_Thepoelse_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 88%, spæk, solsikkeolie, salt, krydderier, dextrose, antioxidant (E301), krydderiekstrakt, starterkultur, konserveringsmiddel (E250).

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1529 kJ/370 kcal
Fedt
35 g
– heraf mættede fedtsyrer
15 g
Kulhydrat
0,6 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
14 g
Salt
2,9 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


GROVHAKKET LANDLEVERPØLSE

Grovhakket leverpølse er et lækkert alternativ til paté og postej. Den smager fantastisk sammen med syltede agurker og sprød bacon. En virkelig smagfuld pølse, der er fremstillet med grove tern af lever, svinekød af høj kvalitet, krydderier og ristede løg.

D_grovh.-landleverpoelse_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 55 %, svinelever 25 %, ristede løg ( løg, planteolie (raps, palme), boghvede, salt), spæk, salt, krydderier, sukker, dextrose, stabilisator (E471), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), surhedsregulerende middel (E575), konserveringsmiddel (E250).

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1379 kJ/333 kcal
Fedt
30 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
3,3 g
– heraf sukkerarter
1,8 g
Protein
13 g
Salt
2,7 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5 °C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato


RØGET MEDISTER

En klassiker i det danske køkken, som vi fremstiller af kvalitetskød tilsat vores egen krydderiblanding. Medisteren er tilsat røget bacon, og den afrundede smag gør den til en god variant til madpakken eller en frisksmurt sandwich.

D_Roeget-medister_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 40%, vand, spæk, røget bacon (svinebryst, salt, antioxidant (E301)), kartoffelmel, salt, løg, stabilisator (E450), gærekstrakter, dextrose, antioxidant (E301), krydderier, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250).

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
935 kJ/225 kcal
Fedt
19 g
– heraf mættede fedtsyrer
6,8 g
Kulhydrat
4,0 g
– heraf sukkerarter
0,6 g
Protein
11 g
Salt
2,7 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


SØNDERJYSK SPEGEPØLSE

Udsøgte råvarer og vores egen krydderiblanding udgør grundstenen i vores originale, sønderjyske opskrift. Vi røger den Sønderjyske spegepølse over bøgeflis, hvilket giver den dejlige, karakteristiske smag.

D_Soenderjysk_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 78%, spæk, oksekød 11%, salt, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), starterkultur, konserveringsmiddel (E250).

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1448 kJ/350 kcal
Fedt
30 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
0,9 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
19 g
Salt
4,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C.


LØGPØLSE

Vores berømte Løgpølse er en rigtig klassiker fra det sønderjyske. Den afbalancerede smag af løg og krydderier og den bløde konsistens er perfekt til et stykke ristet rugbrød. Løgpølsen kan skæres som en spegepølse og kan med fordel pyntes med ekstra løg.

D_Loegpoelse_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 93%, spæk, salt, krydderier (herunder løg), dextrose, smagsforstærker (E621), antioxidant (E300, E330), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1272 kJ/307 kcal
Fedt
26 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,6 g
Kulhydrat
0,7 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
19 g
Salt
3,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


COGNACSPEGEPØLSE

Cognacspegepølsen er fremstillet af udsøgte råvarer fra både gris og okse og tilsat ægte fransk cognac. Kombinationen af cognac, krydderier og røgen fra bøgeflis giver spegepølsen en delikat og perfekt afrundet smag.

D_Cognacspegepoelse_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 77%, spæk, oksekød 11%, salt, cognac 1%, krydderi, dextrose, starterkultur, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250)

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1445 kJ/346 kcal
Fedt
30 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
0,9 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
18 g
Salt
4,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C.


HVIDLØGSSPEGEPØLSE

Vores klassiske Hvidløgsspegepølse er fremstillet efter en gammel sønderjysk opskrift. Pølsen har en fyldig og karakteristisk smag, der passer perfekt til et stykke groft rugbrød med lidt karse på toppen.

D_Hvidloegsspegepoelse_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 88 %, spæk, salt, hvidløg, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1470 kJ/355 kcal
Fedt
30 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
1,8 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
18 g
Salt
3,7 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C


KARTOFFELSPEGEPØLSE

Kartoffelspegepølse er en sønderjysk specialitet med en mild og frisk smag. Vores slagtere udvælger kød fra både gris og okse og tilsætter kartofler samt vores egen krydderiblanding, inden spegepølsen røges over bøgeflis.

D_Kartoffelsp.-lille_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 79 g, kartofler 24 g, oksekød 11 g, spæk, salt, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
843 kJ/202 kcal
Fedt
12 g
– heraf mættede fedtsyrer
4,9 g
Kulhydrat
4,1 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
18 g
Salt
4,0 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C.


ENEBÆRSPEGEPØLSE

Vores Enebærspegepølse er fremstillet efter vores sønderjyske, traditionsrige opskrift med langtidsrøgning. Den fyldige enebærsmag er en populær variant til frokostbordet sammen med groft rugbrød og løgringe.

D_Enebaerspegepoelse_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 89 %, spæk, salt, dextrose, krydderier, krydderiekstrakt, antioxidant (E301), starterkultur, konserveringsmiddel (E250)

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1461 kJ/353 kcal
Fedt
31 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
1,1 g
– heraf sukkerarter
1,1 g
Protein
18 g
Salt
4,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C.


ÅLERØGET SPEGEPØLSE

Spegepølsens harmoniske, runde smag opnår vi ved at varmrøge efter samme metode som ålerøgning. Med et strejf af enebær er den perfekt på groft rugbrød med røræg, frisk purløg og en god mørk øl.

D_Aaleroeget_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 92%, spæk, salt,dextrose, krydderier, krydderiekstrakter, røg, antioxidant (E301), starterkultur, konserveringsmiddel (E250)

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1391 kJ/336 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
1,0 g
– heraf sukkerarter
1,0 g
Protein
19 g
Salt
3,8 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur max 22 °C

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C.


RØDVINSSALAMI

Kombinationen af udsøgt rødvin, krydderier og svinekød af høj kvalitet giver den rustikke, kraftige smag, der gør vores rødvinssalami til en uundværlig del af en hyggelig aften med lækre tapasretter.

D_Roedvinssalami_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 80%, spæk, salt, krydderier( bl.a. hvidløg), rødvin 1%, dextrose, antioxidant (E301),farve (E120), surhedsregulerende middel (E575), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1620 kJ/391 kcal
Fedt
35 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
1,5 g
– heraf sukkerarter
1,2 g
Protein
18 g
Salt
4,4 g

OPBEVARING

Køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C


KÅLPØLSER

En ægte sønderjysk specialitet med svine- og oksekød af højeste kvalitet og med vores egen krydderiblanding.
Kog de smagfulde kålpølser i 5 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Server til kålretter, brunede kartofler og et glas iskoldt øl.

D_Kaalpoelser_5stk_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 84 g, oksekød 21 g, salt, konserveringsmidler (E325, E250)), krydderier, dextrose, antioxidant ( E301), smagsforstærker (E621) rom, krydderiekstrakter, svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1234 kJ/298 kcal
Fedt
25 g
– heraf mættede fedtsyrer
10 g
Kulhydrat
0,9 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
17 g
Salt
3,1 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


GREVEFEDT

Vi fremstiller Grevefedt nøjagtigt, som da vi åbnede i 1939. Den fantastiske smag med mange fedtegrever er uundværlig på frokostbordet og understreger den gode smag af både sild, spegepølse og andre frokostklassikere.

D_Grevefedt_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinespæk/-fedt/ røget svinespæk 124 g, salt.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
kJ/ kcal
Fedt
g
– heraf mættede fedtsyrer
g
Kulhydrat
g
– heraf sukkerarter
g
Protein
g
Salt
g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

1 måned ved højest 5 °C.


TAVERNA PØLSER

En rigtig god slagterpølse fyldt med middelhavskøkkenets karakte ristiske smag og ingredienser, omhyggeligt fremstillet med soltørrede tomater, sorte oliven, salatost, hvidløg og krydderiblanding.

D_Taverna_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 72%, vand, SALATOSTETERN 4%, kartoffelmel, sorte oliven 3%, soltørrede tomater3% ( tomater, salt, glucose ), salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301), smagsforstærker (621), krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), konserveringsmiddel (E250), svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1058 kJ/255 kcal
Fedt
20 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,1 g
Kulhydrat
5,6 g
– heraf sukkerarter
1,7 g
Protein
13 g
Salt
3,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


RINGRIDER PØLSER

Vores allerførste grillpølse og en ægte sønderjysk specialitet, hvis høje kødindhold og milde smag i årevis har gjort den til en væsentlig del af den sønderjyske ringridningstradition. Perfekt til både pande og grill.

D_Ringriderpoelser_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, konserveringsmiddel (E250, E325), dextrose, maltodextrin, stabilisator (E450), gærekstrakt, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1081 kJ/261 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,6 g
Kulhydrat
2,8 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
14 g
Salt
3,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.