1. Home
  2. /
  3. Sortiment
  4. /
  5. Grillpølser
Ringridning i Sønderborg

RINGRIDNING I
SØNDERJYLLAND

Ringridning er en af de mest festlige traditioner, vi har i Sønderjylland. Når sommeren kommer samles folk til ringriderfester for at se de dygtige ryttere spidde den ophængte ring med lansen. Man skal helt tilbage til middelalderen for at finde ringridningens rødder, og også den gang var det en populær underholdning i de europæiske konge- og fyrstedømmer. Om de også ristede pølser dengang er uvist, men én ting er sikkert: Med til en ægte sønderjysk ringriderfest hører Ringriderpølser og et glas koldt øl.

Print Friendly, PDF & Email

CHEESE BBQ FRANKFURTER

Kåret som Danmarks Bedste Grillpølse 2018 af Danske Slagtermestre og forbrugere. Kombinationen af cheddarost og BBQ krydderi gør Cheese BBQ til en meget populær variant blandt vores slagterpølser. Fremstillet af vores bedste råvarer med en cremet konsistens, der står godt til den krydrede smag.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 71%, CHEDDAROST 10%(indeholder farvestof E160b), vand, ærterprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant(E301), modificeret kartoffelstivelse, kartoffelfibre, maltodextrin, aroma, syre (E330), krydderiekstrakt, gærekstrakt, konserveringsmiddel (E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1128 kJ/272 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,6 g
Kulhydrat
2,9 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
16 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5°C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min 75°C før servering.


HERTUG FRANKFURTER

Prisvindende klassisk frankfurter med højt kødindhold, tilsat pølsemagerens egen krydderiblanding, der giver en enestående smag. Nyd vores frankfurter med brød og kartoffelsalat.

 


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 71%, oksekød 13%, vand, kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1130 kJ/272 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,1 g
Kulhydrat
4,6 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
13 g
Salt
2,8 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5°C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min 75°C før servering.


CHILI-EMMENTALER FRANKFURTER

Prisvindende gourmetpølse med en god afbalanceret smag af emmentaler og chili. Fremstillet af nøje udvalgte råvarer og nænsomt røget over bøgeflis.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 64%, oksekød 12%, EMMENTALER OST 10%, vand, kartoffelmel, salt, chili, krydderier, dextrose, gærekstrakter, stabilisator (E450); smagsforstærker (E621), antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1182 kJ/285 kcal
Fedt
23 g
– heraf mættede fedtsyrer
10 g
Kulhydrat
4,4 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
15 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5°C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min 75°C før servering.


MILANO FRANKFURTER

Grovhakket grillpølse inspireret af Middelhavskøkkenet, tilsat fennikel og vores egen krydderiblanding, der giver en pikant smag.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 53%, oksekød 35%, vand, salt, krydderier, tørret løg, dextrose, stabilisator (E450), antioxidant (E301), gærekstrakter, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel(E250), svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1011 kJ/244 kcal
Fedt
20 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,1 g
Kulhydrat
1,2 g
– heraf sukkerarter
1,0 g
Protein
15 g
Salt
2,8 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5°C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min 75°C før servering.


TAVERNA PØLSER

En rigtig god slagterpølse fyldt med middelhavskøkkenets karakte ristiske smag og ingredienser, omhyggeligt fremstillet med soltørrede tomater, sorte oliven, salatost, hvidløg og krydderiblanding.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 72%, vand, SALATOSTETERN 4%, kartoffelmel, sorte oliven 3%, soltørrede tomater3% ( tomater, salt, glucose ), salt, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301), smagsforstærker (621), krydderiekstrakter, hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), konserveringsmiddel (E250), svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1058 kJ/255 kcal
Fedt
20 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,1 g
Kulhydrat
5,6 g
– heraf sukkerarter
1,7 g
Protein
13 g
Salt
3,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5°C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min 75°C før servering.


RINGRIDER PØLSER

Vores allerførste grillpølse og en ægte sønderjysk specialitet, hvis høje kødindhold og milde smag i årevis har gjort den til en væsentlig del af den sønderjyske ringridningstradition. Perfekt til både pande og grill.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, konserveringsmiddel (E250, E325), dextrose, maltodextrin, stabilisator (E450), gærekstrakt, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1081 kJ/261 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,6 g
Kulhydrat
2,8 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
14 g
Salt
3,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

Holdbarhed efter åbning: 2 dage ved højst +5°C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min 75°C før servering.


OSCAR FRANKFURTER

Vores klassiske slagterpølse fyldt med bid og delikat smag af kvalitetskød og røgning. Vi fremstiller Oscar Frankfurter pølsen med kvalitetskød og vores egen krydderiblanding. Nyd den grillet sammen med kold kartoffelsalat.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, krydderier, stabilisator (E450), dextrose, maltodextrin, antioxidant (E301), gærekstrakt, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel(E250), svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1081 kJ/261 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,6 g
Kulhydrat
2,8 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
14 g
Salt
2,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5°C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min 75°C før servering.


KÅLPØLSER

En ægte sønderjysk specialitet med svine- og oksekød af højeste kvalitet og med vores egen krydderiblanding.
Kog de smagfulde kålpølser i 5 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Server til kålretter, brunede kartofler og et glas iskoldt øl.

D_Kaalpoelser_5stk_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 84 g, oksekød 21 g, salt, konserveringsmidler (E325, E250)), krydderier, dextrose, antioxidant ( E301), smagsforstærker (E621) rom, krydderiekstrakter, svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1234 kJ/298 kcal
Fedt
25 g
– heraf mættede fedtsyrer
10 g
Kulhydrat
0,9 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
17 g
Salt
3,1 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5°C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min 75°C før servering.