1. Home
  2. /
  3. Sortiment
  4. /
  5. Nyheder

NYHEDER

Hos Slagter Lampe er det vigtigt for os at holde slagterfaget levende og arbejde videre med traditionen og vores erfaringer. Smag betyder alt, og vi eksperimenterer med nye kombinationer og fanger tidens trends, når vi udvikler nye produkter. Inspireret af Middelhavets madkultur har vi skabt 4 spændende tapasvarianter med modne oliven, hvidløgspure, fyrige jalapenos og pikant fennikel.

Tapaspølserne er lavet af udvalgt okse- og svinekød, nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. Pølserne følges nøje af vores pølsemagere, som sikrer rette tørhed og modning før de er klar til kunderne.

Prøv de forskellige varianter og få inspiration til din tapas anretning i vores opskriftsunivers.

Print Friendly, PDF & Email

TAPAS HVIDLØGSSALAMI

Røget og tørret salami med udsøgt svine- og oksekød tilsat krydderier med bl.a. hvidløgspuré, som giver en rund smag af hvidløg. Modnet i modningsrum. Perfekt til tapas anretning og velegnet til pizza.


INGREDIENSER

Svinekød 98 g, oksekød 48 g, salt, hvidløgspuré 4 g (hvidløg, olivenolie, salt), sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker ( E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1546 kJ/372 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
2,1 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
26 g
Salt
5,1 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


TAPAS MIDDELHAVSSALAMI

Inspireret af sydens olivenlunde, har vi skabt en spændende tapasvariant af udvalgt svine- og oksekød med modne oliven og egen krydderiblanding. Nænsomt røget og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Svinekød 91 g oksekød 45 g, sorte oliven, 11 g (oliven, vand, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

 Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1528 kJ/368 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,4 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
24 g
Salt
5,0 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


TAPAS JALAPENOSALAMI

Prisbelønnet røget salami, som har vundet guld på international fagmesse. Fremstillet af udvalgt svine- og oksekød tilsat krydderier og syltede jalapenos, som giver en god og fyrig smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Svinekød 93 g, oksekød 46 g, syltede jalapenos 10 g ( Jalapenos, vand, eddike, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

 Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1498 kJ/361 kcal
Fedt
28 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,5 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
25 g
Salt
4,9 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


TAPAS FENNIKELSALAMI

En spændende tapasvariant af udvalgt svine- og oksekød tilsat egen krydderiblanding med fennikel, som giver en pikant smag.  Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Svinekød 99 g, oksekød 49 g, salt, krydderier (bl.a. fennikel), dextrose, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), starterkultur

 Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1577 kJ/380 kcal
Fedt
30 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
1,6 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
27 g
Salt
5,2 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.