1. Home
  2. /
  3. Sortiment
  4. /
  5. Nyheder

NYHEDER

Smag betyder alt, og vi eksperimenterer med nye kombinationer og fanger tidens trends, når vi udvikler nye produkter. Inspireret af Middelhavets madkultur har vi skabt 4 spændende tapas-salamier med modne oliven, hvidløgspuré, fyrige jalape√±os og pikant fennikel.

Til tapasbordet hører også chorizopølse, som også fungerer fint som sprød snack. Steg den på panden i små skiver indtil den er sprød.

Prøv de forskellige varianter og få inspiration til din tapasanretning i vores opskriftsunivers.

Print Friendly, PDF & Email

TAPAS HVIDLØGSSALAMI

Røget og tørret salami med udsøgt svine- og oksekød tilsat krydderier med bl.a. hvidløgspuré, som giver en rund smag af hvidløg. Modnet i modningsrum. Perfekt til tapas anretning og velegnet til pizza.


INGREDIENSER

Svinekød 98 g, oksekød 48 g, salt, hvidløgspuré 4 g (hvidløg, vand, eddike, salt), sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker ( E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1540 kJ/371 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,4 g
– heraf sukkerarter
1,0 g
Protein
26 g
Salt
5,2 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C.


TAPAS MIDDELHAVSSALAMI

Inspireret af sydens olivenlunde, har vi skabt en spændende tapasvariant af udvalgt svine- og oksekød med modne oliven og egen krydderiblanding. Nænsomt røget og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Svinekød 91 g oksekød 45 g, sorte oliven, 11 g (oliven, vand, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1528 kJ/368 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,4 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
24 g
Salt
5,0 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C.


TAPAS JALAPEÑOSALAMI

Prisbelønnet røget salami, som har vundet guld på international fagmesse. Fremstillet af udvalgt svine- og oksekød tilsat krydderier og syltede jalapeños, som giver en god og fyrig smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Svinekød 93 g, oksekød 46 g, syltede jalapeños 10 g (jalapeños, vand, eddike, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1498 kJ/361 kcal
Fedt
28 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,5 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
25 g
Salt
4,9 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C.


TAPAS FENNIKELSALAMI

En spændende tapasvariant af udvalgt svine- og oksekød tilsat egen krydderiblanding med fennikel, som giver en pikant smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Svinekød 99 g, oksekød 49 g, salt, krydderier (bl.a. fennikel), dextrose, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1577 kJ/380 kcal
Fedt
30 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
1,6 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
27 g
Salt
5,2 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C.


CHORIZOPØLSE

Vores spansk inspirerede Chorizopølse er tilberedt af udvalgte råvarer og ovntørret. Chorizopølsen har en kraftig og krydret smag, der er et populært og delikat indslag på tapasanretningen.


INGREDIENSER

Svinekød 118 g, spæk, salt, krydderier, krydderiekstrakter, dextrose, antioxidant (E301), starterkultur, konserveringsmiddel (E250), svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1655 kJ/399 kcal
Fedt
33 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
1,5 g
– heraf sukkerarter
1,5 g
Protein
24 g
Salt
4,6 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, dog max 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest +5° C.