1. Home
  2. /
  3. Sortiment
  4. /
  5. Snack, tapas & brunch

SNACK, TAPAS & BRUNCH

Smag betyder alt, og vi eksperimenterer med nye kombinationer og fanger tidens trends, når vi udvikler nye produkter. Inspireret af Middelhavets madkultur har vi skabt 4 spændende tapas-salamier med modne oliven, hvidløgspuré, fyrige jalapenos og pikant fennikel. Til tapasbordet hører også chorizopølse, som også fungerer fint som sprød snack. Steg den på panden i små skiver indtil den er sprød. Prøv de forskellige varianter og få inspiration til din tapasanretning i vores opskriftsunivers.

Brug også vores brunchpølser på tapasbordet, som snack i madpakken eller i et hjemmebagt pølsehorn.

Print Friendly, PDF & Email

TAPAS HVIDLØGSSALAMI

Røget og tørret salami med udsøgt svine- og oksekød tilsat krydderier med bl.a. hvidløgspuré, som giver en rund smag af hvidløg. Modnet i modningsrum. Perfekt til tapas anretning og velegnet til pizza.

Landsdækkende: Bilka, Føtex, Meny


INGREDIENSER

Svinekød 98 g, oksekød 48 g, salt, hvidløgspuré 4 g (hvidløg, vand, eddike, salt), sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker ( E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1540 kJ/371 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,4 g
– heraf sukkerarter
1,0 g
Protein
26 g
Salt
5,2 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C.


TAPAS MIDDELHAVSSALAMI

Inspireret af sydens olivenlunde, har vi skabt en spændende tapasvariant af udvalgt svine- og oksekød med modne oliven og egen krydderiblanding. Nænsomt røget og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.

Landsdækkende: Bilka, Føtex, Meny


INGREDIENSER

Svinekød 91 g oksekød 45 g, sorte oliven, 11 g (oliven, vand, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1528 kJ/368 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,4 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
24 g
Salt
5,0 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C.


TAPAS JALAPEÑOSALAMI

Prisbelønnet røget salami, som har vundet guld på international fagmesse. Fremstillet af udvalgt svine- og oksekød tilsat krydderier og syltede jalapeños, som giver en god og fyrig smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.

Landsdækkende: Bilka, Føtex, Meny


INGREDIENSER

Svinekød 93 g, oksekød 46 g, syltede jalapeños 10 g (jalapeños, vand, eddike, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1498 kJ/361 kcal
Fedt
28 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,5 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
25 g
Salt
4,9 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C.


TAPAS FENNIKELSALAMI

En spændende tapasvariant af udvalgt svine- og oksekød tilsat egen krydderiblanding med fennikel, som giver en pikant smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.

Landsdækkende: Bilka, Føtex, Meny


INGREDIENSER

Svinekød 99 g, oksekød 49 g, salt, krydderier (bl.a. fennikel), dextrose, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1577 kJ/380 kcal
Fedt
30 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
1,6 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
27 g
Salt
5,2 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5° C.


SLAGTER BRUNCHPØLSER

Krydrede brunchpølser med udvalgt svine- og oksekød. Server dem til brunch med røræg og groft brød. Pølserne er også meget velegnede til pølsehorn.

Landsdækkende: Rema 1000


INGREDIENSER

Svinekød 77%, vand, salt, rapsolie, ærteprotein, kartoffelmel, krydderier, løg, stabilisator (E450), antioxidant (E301), dextrose, konserveringsmiddel (E250), lammetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1087 kJ/262 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,1 g
Kulhydrat
2,1 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
14 g
Salt
3,3 g

OPBEVARING

I køleskab ved højst +5° C.

Pakket i beskyttende atmosfære.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest +5° C, dog ikke ud over bedst før dato.

Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min 75° C før servering.


CHORIZOBRUNCHPØLSER

Prisbelønnet chorizobrunchpølse til dem, der vil have lidt mere smag i deres brunchpølse. Brug dem til brunch, i madpakken og ikke mindst til pølsehorn.

Landsdækkende: Rema 1000


INGREDIENSER

Svinekød 88 g, oksekød 22 g, salt, krydderier, dextrose, gærekstrakt, antioxidanter (E300,E301), krydderiekstrakt, surhedsregulerende middel (E330),konserveringsmiddel (E250) , lammetarm

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1288 kJ/311 kcal
Fedt
26 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,2 g
Kulhydrat
0,8 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
18 g
Salt
2,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højst +5° C.

 

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2-3 dage ved højest +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min 75° C før servering.


CHORIZOPØLSE

Vores spansk inspirerede Chorizopølse er tilberedt af udvalgte råvarer og ovntørret. Chorizopølsen har en kraftig og krydret smag, der er et populært og delikat indslag på tapasanretningen.

Landsdækkende: Bilka, Føtex, Meny


INGREDIENSER

Svinekød 118 g, spæk, salt, krydderier, krydderiekstrakter, dextrose, antioxidant (E301), starterkultur, konserveringsmiddel (E250), svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1655 kJ/399 kcal
Fedt
33 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
1,5 g
– heraf sukkerarter
1,5 g
Protein
24 g
Salt
4,6 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, dog max 22° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest +5° C.