1. Home
  2. /
  3. Sortiment
  4. /
  5. Snack, tapas & brunch

SlagterLampe_Brunchp+©lser_lille

SNACK, TAPAS & BRUNCH

Der er to ting, der altid bør være til stede, når du serverer snacks, tapas eller brunch: Høj råvarekvalitet og god smag. Hos Slagter Lampe garanterer vi for begge dele, uanset hvilke produkter du har på menuen. Prøv at forvandle klassiske retter til moderne tapas og snacks eller server en fyldig og moderne brunch med vores lækre brunchpølser.

Print Friendly, PDF & Email

TAPAS HVIDLØGSSALAMI

Røget og tørret salami med udsøgt svine- og oksekød tilsat krydderier med bl.a. hvidløgspuré, som giver en rund smag af hvidløg. Modnet i modningsrum. Perfekt til tapas anretning og velegnet til pizza.


INGREDIENSER

Svinekød 98 g, oksekød 48 g, salt, hvidløgspuré 4 g (hvidløg, olivenolie, salt), sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker ( E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1546 kJ/372 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
2,1 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
26 g
Salt
5,1 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


TAPAS MIDDELHAVSSALAMI

Inspireret af sydens olivenlunde, har vi skabt en spændende tapasvariant af udvalgt svine- og oksekød med modne oliven og egen krydderiblanding. Nænsomt røget og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Svinekød 91 g oksekød 45 g, sorte oliven, 11 g (oliven, vand, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

 Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1528 kJ/368 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,4 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
24 g
Salt
5,0 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


TAPAS JALAPENOSALAMI

Prisbelønnet røget salami, som har vundet guld på international fagmesse. Fremstillet af udvalgt svine- og oksekød tilsat krydderier og syltede jalapenos, som giver en god og fyrig smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Svinekød 93 g, oksekød 46 g, syltede jalapenos 10 g ( Jalapenos, vand, eddike, salt), salt, sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

 Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1498 kJ/361 kcal
Fedt
28 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
2,5 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
25 g
Salt
4,9 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


TAPAS FENNIKELSALAMI

En spændende tapasvariant af udvalgt svine- og oksekød tilsat egen krydderiblanding med fennikel, som giver en pikant smag.  Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.


INGREDIENSER

Svinekød 99 g, oksekød 49 g, salt, krydderier (bl.a. fennikel), dextrose, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), starterkultur

 Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1577 kJ/380 kcal
Fedt
30 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
1,6 g
– heraf sukkerarter
1,3 g
Protein
27 g
Salt
5,2 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur, højst 22 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage i køleskab ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


SLAGTER BRUNCHPØLSER

Krydrede brunchpølser med udvalgt svine- og oksekød. Server dem til brunch med røræg og groft brød. Pølserne er også meget velegnede til pølsehorn.


INGREDIENSER

Svinekød 77%, vand, salt, rapsolie, ærteprotein, kartoffelmel, krydderier, løg, stabilisator (E450), antioxidant (E301), dextrose, konserveringsmiddel (E250), lammetarm.

 Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1087 kJ/262 kcal
Fedt
22 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,1 g
Kulhydrat
2,1 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
14 g
Salt
3,3 g

OPBEVARING

I køleskab ved højst +5 °C.

Pakket i beskyttende atmosfære.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest +5°C, dog ikke ud over bedst før dato.

Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min 75°C før servering.


CHORIZOBRUNCHPØLSER

Prisbelønnet chorizobrunchpølse til dem, der vil have lidt mere smag i deres brunchpølse. Brug dem til brunch, i madpakken og ikke mindst til pølsehorn.


INGREDIENSER

Svinekød 88 g, oksekød 22 g, salt, krydderier, dextrose, gærekstrakt, antioxidanter (E300,E301), krydderiekstrakt, surhedsregulerende middel (E330),konserveringsmiddel (E250) , lammetarm

 Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1288 kJ/311 kcal
Fedt
26 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,2 g
Kulhydrat
0,8 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
18 g
Salt
2,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højst +5 °C.

Pakket i beskyttende atmosfære.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2-3 dage ved højest +5°C, dog ikke ud over bedst før dato.

Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min 75°C før servering.