SlagterLampe_jul2

JULESORTIMENT

Den helt rigtige julestemning er for mange forbundet med den helt rigtige julemenu. Hos Slagter Lampe er der ingen jul uden vores berømte blodpølse, sylte og selvfølgelig de velsmagende kålpølser. Viderefør de gamle traditioner eller skab dine egne – vi har sørget for den gode smag.

Print Friendly, PDF & Email

JULEMEDISTER

Grovhakket julemedister med alehånde og merian krydderi i. Nydes til stuvet hvidkål eller på et stykke friskbagt rugbrød.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 70%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, løg, krydderier ( bl.a Allehånde og Merian) , konserveringsmiddel (E325), stabilisator (E450), gærekstrakt, dextrose, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1074 kJ/259 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,5 g
Kulhydrat
3,3 g
– heraf sukkerarter
1,5 g
Protein
14 g
Salt
3,4 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2 dage ved højest 5 °C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato


BLODPØLSE

Ægte sønderjysk blodpølse. Steges på svar varme 1-2 minutter på hver side og spises på rugbrød med sirup.


INGREDIENSER

100 g vare: Svineblod (32%), Fedtafpuds, Byggryn, Brun farin, Rosiner , Rugmel, Æblemos (æbler, glucose-fructose sirup) , Krydderier, Suppe, Salt.

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1404 kJ/337 kcal
Fedt
20 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,2 g
Kulhydrat
28 g
– heraf sukkerarter
15 g
Protein
9,3 g
Salt
2,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

4 dage ved højest 5 °C.


SYLTE

Vores nøglehulsmærkede sylte med meget høj kødindhold og et fedtindhold på 5,8% lavet efter vores egen gamle opskrift.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 64%, suppe, svinegelatine, eddike (gæringseddike5%, farvestof (E150c), aroma), salt, løg, krydderier, dextrose, antioxidant(E301), konserveringsmiddel (E250).

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
501 kJ/120 kcal
Fedt
5,8 g
– heraf mættede fedtsyrer
2,2 g
Kulhydrat
0,7 g
– heraf sukkerarter
<0,5 g
Protein
16 g
Salt
2,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

5 dage ved højest 5 °C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato


SURRIB

Vores surrib laves helt efter gammeldags opskrift. Vi koger selv lager over mange timer med diverse krydderier, afkøles og ligges i bæger sammen med kødet. En ægte sønderjysk specialitet på ethvert julebord.


INGREDIENSER

100 g vare: Vand, kogt svinebryst 27%, EDDIKE (5% eddike, favestof (E150c), konserveringsmiddel (E223) (SULFIT), aroma), svinegelatine, salt, gærekstrakter, dextrose, krydderier, sukker, krydderiekstrakter.

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
104 kJ/433 kcal
Fedt
6,2 g
– heraf mættede fedtsyrer
2,4 g
Kulhydrat
<0,5 g
– heraf sukkerarter
<0,5 g
Protein
12 g
Salt
2,8 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

14 dage ved højest 5 °C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato