JULESORTIMENT

Den helt rigtige julestemning er for mange forbundet med den helt rigtige julemenu. Hos Slagter Lampe er der ingen jul uden vores berømte blodpølse, sylte og selvfølgelig de velsmagende kålpølser. Viderefør de gamle traditioner eller skab dine egne ‚Äì vi har sørget for den gode smag.

Print Friendly, PDF & Email

JULELEVERPØLSE

Julens leverpølse er lavet med det bedste fra julen, nemlig bacon, mandarin og svesker. En spændende klassiker med blød og afrundet smag.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 43%, lever 17%, bacon, syltede mandariner 9% (mandariner, vand sukker), vand, svesker 6% , spæk, salt, krydderier (b.la. SENNEP), ristede løg (løg, planteolie (raps, palme), boghvede, salt), dextrose, stabilisator (E471), vaniljesukker, sukker, antioxidant (E300, E301)), surheds- regulerende middel (E575), konserveringsmiddel (E250)

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1205 kJ/291 kcal
Fedt
24 g
– heraf mættede fedtsyrer
10 g
Kulhydrat
7,8 g
– heraf sukkerarter
4,3 g
Protein
12 g
Salt
2,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


JULESPEGEPØLSE

Spændende spegepølse med hasselnødder, rosiner og julens krydderier.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 105 g, spæk, rosiner, HASSELNØDDER, salt, rom, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1383 kJ/333 kcal
Fedt
26 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,0 g
Kulhydrat
4,0 g
– heraf sukkerarter
2,8 g
Protein
21 g
Salt
5,6 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højst +5° C.


JULEMEDISTER

Grovhakket julemedister med allehånde og merian krydderi i. Nydes til stuvet hvidkål eller på et stykke friskbagt rugbrød.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 70%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, løg, krydderier ( bl.a Allehånde og Merian) , konserveringsmiddel (E325), stabilisator (E450), gærekstrakt, dextrose, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1074 kJ/259 kcal
Fedt
21 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,5 g
Kulhydrat
3,3 g
– heraf sukkerarter
1,5 g
Protein
14 g
Salt
3,4 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

2 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.


BLODPØLSE

Ægte sønderjysk blodpølse. Steges på svar varme 1-2 minutter på hver side og spises på rugbrød med sirup.


INGREDIENSER

100 g vare: Svineblod (32%), Fedtafpuds, Byggryn, Brun farin, Rosiner , Rugmel, Æblemos (æbler, glucose-fructose sirup) , Krydderier, Suppe, Salt.

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1404 kJ/337 kcal
Fedt
20 g
– heraf mættede fedtsyrer
8,2 g
Kulhydrat
28 g
– heraf sukkerarter
15 g
Protein
9,3 g
Salt
2,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

4 dage ved højest 5° C.


SYLTE

Vores nøglehulsmærkede sylte med meget høj kødindhold og et fedtindhold på 5,8% lavet efter vores egen gamle opskrift.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 64%, suppe, svinegelatine, eddike (gæringseddike5%, farvestof (E150c), aroma), salt, løg, krydderier, dextrose, antioxidant(E301), konserveringsmiddel (E250).

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
501 kJ/120 kcal
Fedt
5,8 g
– heraf mættede fedtsyrer
2,2 g
Kulhydrat
0,7 g
– heraf sukkerarter
<0,5 g
Protein
16 g
Salt
2,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

5 dage ved højest 5° C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato


SURRIB

Vores surrib laves helt efter gammeldags opskrift. Vi koger selv lagen over mange timer med diverse krydderier, afkøles og lægges i bæger sammen med kødet. En ægte sønderjysk specialitet på ethvert julebord.


INGREDIENSER

100 g vare: Vand, kogt svinebryst 27%, EDDIKE (5% eddike, favestof (E150c), konserveringsmiddel (E223) (SULFIT), aroma), svinegelatine, salt, gærekstrakter, dextrose, krydderier, sukker, krydderiekstrakter.

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
104 kJ/433 kcal
Fedt
6,2 g
– heraf mættede fedtsyrer
2,4 g
Kulhydrat
<0,5 g
– heraf sukkerarter
<0,5 g
Protein
12 g
Salt
2,8 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

14 dage ved højest 5° C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato


KÅLPØLSER

En ægte sønderjysk specialitet med svine- og oksekød af højeste kvalitet og med vores egen krydderiblanding.
Kog de smagfulde kålpølser i 5 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Prøv også at grille dem direkte på grillen, rigtig lækker alternativ til sommerens grillpølser.

Landsdækkende: Meny, Bilka, Føtex, Netto
Udvalgte butikker i Sønderjylland og på Fyn: Rema, Liva, Løvbjerg

D_Kaalpoelser_5stk_392x305

INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 84 g, oksekød 21 g, salt, konserveringsmidler (E325, E250)), krydderier, dextrose, antioxidant ( E301), smagsforstærker (E621) rom, krydderiekstrakter, svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1234 kJ/298 kcal
Fedt
25 g
– heraf mættede fedtsyrer
10 g
Kulhydrat
0,9 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
17 g
Salt
3,1 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5° C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato. Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min 75° C før servering.