1. Home
  2. /
  3. Sortiment
  4. /
  5. Specialiteter

SlagterLampe_sortiment_specialiteter_detail

SPECIALITETER

Få steder i landet er mad forbundet med så stærke traditioner som i Sønderjylland. Derfor kan vi byde på en række specialiteter, produceret fra originale opskrifter med rødder tilbage til Slagter Lampes begyndelse i 1939.

Print Friendly, PDF & Email

THEPØLSE

En af de ældste sønderjyske pølsespecialiteter, der får sin milde og runde smag fra svinekød af høj kvalitet og vores egen specielle krydderiblanding. Prøv Thepølsen på ristet franskbrød med løgringe og friskbrygget te og oplev en ægte sønderjysk tradition.

D_Thepoelse_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 88%, spæk, solsikkeolie, salt, krydderier, dextrose, antioxidant (E301), krydderiekstrakt, starterkultur, konserveringsmiddel (E250).

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1529 kJ/370 kcal
Fedt
35 g
– heraf mættede fedtsyrer
15 g
Kulhydrat
0,6 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
14 g
Salt
2,9 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


LØGPØLSE

Vores berømte Løgpølse er en rigtig klassiker fra det sønderjyske. Den afbalancerede smag af løg og krydderier og den bløde konsistens er perfekt til et stykke ristet rugbrød. Løgpølsen kan skæres som en spegepølse og kan med fordel pyntes med ekstra løg.

D_Loegpoelse_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 93%, spæk, salt, krydderier (herunder løg), dextrose, smagsforstærker (E621), antioxidant (E300, E330), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1272 kJ/307 kcal
Fedt
26 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,6 g
Kulhydrat
0,7 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
19 g
Salt
3,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


KÅLPØLSER

En ægte sønderjysk specialitet med svine- og oksekød af højeste kvalitet og med vores egen krydderiblanding.
Kog de smagfulde kålpølser i 5 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Server til kålretter, brunede kartofler og et glas iskoldt øl.

D_Kaalpoelser_5stk_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 84 g, oksekød 21 g, salt, konserveringsmidler (E325, E250)), krydderier, dextrose, antioxidant ( E301), smagsforstærker (E621) rom, krydderiekstrakter, svinetarm.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1234 kJ/298 kcal
Fedt
25 g
– heraf mættede fedtsyrer
10 g
Kulhydrat
0,9 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
17 g
Salt
3,1 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

3 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


GREVEFEDT

Vi fremstiller Grevefedt nøjagtigt, som da vi åbnede i 1939. Den fantastiske smag med mange fedtegrever er uundværlig på frokostbordet og understreger den gode smag af både sild, spegepølse og andre frokostklassikere.

D_Grevefedt_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinespæk/-fedt/ røget svinespæk 124 g, salt.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
kJ/ kcal
Fedt
g
– heraf mættede fedtsyrer
g
Kulhydrat
g
– heraf sukkerarter
g
Protein
g
Salt
g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

1 måned ved højest 5 °C.