1. Home
  2. /
  3. Sortiment
  4. /
  5. Spegepølser

SlagterLampe_smørrebrød_lille

SPEGEPØLSER

I Sønderjylland har der altid været en stolt tradition for spegepølser, en tradition som vi hos Slagter Lampe har været med til at udvikle og videreføre. Vi anvender kun kød og spæk af højeste kvalitet og værner om de håndværksmæssige traditioner med røgning over bøgeflis og lang modningstid, så du altid kan nyde den ægte smag af spegepølse.

Print Friendly, PDF & Email

KROSALAMI

Krosalamien er en ægte sønderjysk specialitet, der er fremstillet med vores egen krydderiblanding og svinekød af høj kvalitet. Med sit rustikke udseende, hele peberkorn og fyldige smag gør den sig allerbedst i selskab med groft rugbrød, sky og løgringe.

D_Krosalami_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 80%, spæk, salt, krydderier, surhedsregulerende middel (E575), dextrose, antioxidant (E301), krydderiekstrakt, farvestof (E120), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1611 kJ/389 kcal
Fedt
35 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
2,2 g
– heraf sukkerarter
1,2 g
Protein
17 g
Salt
4,2 g

OPBEVARING

Ved stuetemperatur højest 22 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C


PASTASPEGEPØLSE

En moderne spegepølse der ikke går på kompromis med den klassiske smag af sønderjysk spegepølser. Der er tilsat vores egen krydderiblanding samt pasta i stedet for spæk som gør denne spegepølse ekstra fedtfattig.


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 81 g, Pasta 35 g (vand, durum HVEDEMEL), konserveringsmidler ( E325, E250), salt, surhedsregulerende middel (E575), krydderier, gærekstrakter, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, starterkultur.

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
785 kJ/187 kcal
Fedt
7,8 g
– heraf mættede fedtsyrer
3,1 g
Kulhydrat
11 g
– heraf sukkerarter
<0,5 g
Protein
18 g
Salt
4,5 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C


OKSESPEGEPØLSE

Vores velsmagende Oksespegepølse fremstillet af udvalgt oksekød og vores egen krydderiblanding. Langtidsrøgningen over bøgeflis og pølsens fyldige smag står godt til fx friskrevet peberrod og purløg.


INGREDIENSER

100 g vare: Oksekød 120 g, salt, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel( E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
684 kJ/163 kcal
Fedt
6,0 g
– heraf mættede fedtsyrer
2,5 g
Kulhydrat
1,0 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
26 g
Salt
3,7 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C.


SØNDERJYSK SPEGEPØLSE

Udsøgte råvarer og vores egen krydderiblanding udgør grundstenen i vores originale, sønderjyske opskrift. Vi røger den Sønderjyske spegepølse over bøgeflis, hvilket giver den dejlige, karakteristiske smag.

D_Soenderjysk_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 78%, spæk, oksekød 11%, salt, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), starterkultur, konserveringsmiddel (E250).

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1448 kJ/350 kcal
Fedt
30 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
0,9 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
19 g
Salt
4,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C.


LØGPØLSE

Vores berømte Løgpølse er en rigtig klassiker fra det sønderjyske. Den afbalancerede smag af løg og krydderier og den bløde konsistens er perfekt til et stykke ristet rugbrød. Løgpølsen kan skæres som en spegepølse og kan med fordel pyntes med ekstra løg.

D_Loegpoelse_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 93%, spæk, salt, krydderier (herunder løg), dextrose, smagsforstærker (E621), antioxidant (E300, E330), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1272 kJ/307 kcal
Fedt
26 g
– heraf mættede fedtsyrer
9,6 g
Kulhydrat
0,7 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
19 g
Salt
3,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

6 dage ved højest 5 °C, dog ikke ud over sidste anvendelsesdato.


COGNACSPEGEPØLSE

Cognacspegepølsen er fremstillet af udsøgte råvarer fra både gris og okse og tilsat ægte fransk cognac. Kombinationen af cognac, krydderier og røgen fra bøgeflis giver spegepølsen en delikat og perfekt afrundet smag.

D_Cognacspegepoelse_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 77%, spæk, oksekød 11%, salt, cognac 1%, krydderi, dextrose, starterkultur, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250)

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1445 kJ/346 kcal
Fedt
30 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
0,9 g
– heraf sukkerarter
0,8 g
Protein
18 g
Salt
4,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C.


HVIDLØGSSPEGEPØLSE

Vores klassiske Hvidløgsspegepølse er fremstillet efter en gammel sønderjysk opskrift. Pølsen har en fyldig og karakteristisk smag, der passer perfekt til et stykke groft rugbrød med lidt karse på toppen.

D_Hvidloegsspegepoelse_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 88 %, spæk, salt, hvidløg, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1470 kJ/355 kcal
Fedt
30 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
1,8 g
– heraf sukkerarter
0,9 g
Protein
18 g
Salt
3,7 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C


KARTOFFELSPEGEPØLSE

Kartoffelspegepølse er en sønderjysk specialitet med en mild og frisk smag. Vores slagtere udvælger kød fra både gris og okse og tilsætter kartofler samt vores egen krydderiblanding, inden spegepølsen røges over bøgeflis.

D_Kartoffelsp.-lille_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 79 g, kartofler 24 g, oksekød 11 g, spæk, salt, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur.

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
843 kJ/202 kcal
Fedt
12 g
– heraf mættede fedtsyrer
4,9 g
Kulhydrat
4,1 g
– heraf sukkerarter
0,5 g
Protein
18 g
Salt
4,0 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C.


ENEBÆRSPEGEPØLSE

Vores Enebærspegepølse er fremstillet efter vores sønderjyske, traditionsrige opskrift med langtidsrøgning. Den fyldige enebærsmag er en populær variant til frokostbordet sammen med groft rugbrød og løgringe.

D_Enebaerspegepoelse_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 89 %, spæk, salt, dextrose, krydderier, krydderiekstrakt, antioxidant (E301), starterkultur, konserveringsmiddel (E250)

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1461 kJ/353 kcal
Fedt
31 g
– heraf mættede fedtsyrer
12 g
Kulhydrat
1,1 g
– heraf sukkerarter
1,1 g
Protein
18 g
Salt
4,2 g

OPBEVARING

I køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C.


ÅLERØGET SPEGEPØLSE

Spegepølsens harmoniske, runde smag opnår vi ved at varmrøge efter samme metode som ålerøgning. Med et strejf af enebær er den perfekt på groft rugbrød med røræg, frisk purløg og en god mørk øl.

D_Aaleroeget_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 92%, spæk, salt,dextrose, krydderier, krydderiekstrakter, røg, antioxidant (E301), starterkultur, konserveringsmiddel (E250)

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1391 kJ/336 kcal
Fedt
29 g
– heraf mættede fedtsyrer
11 g
Kulhydrat
1,0 g
– heraf sukkerarter
1,0 g
Protein
19 g
Salt
3,8 g

OPBEVARING

Kan opbevares ved stuetemperatur max 22 °C

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C.


RØDVINSSALAMI

Kombinationen af udsøgt rødvin, krydderier og svinekød af høj kvalitet giver den rustikke, kraftige smag, der gør vores rødvinssalami til en uundværlig del af en hyggelig aften med lækre tapasretter.

D_Roedvinssalami_392x305


INGREDIENSER

100 g vare: Svinekød 80%, spæk, salt, krydderier( bl.a. hvidløg), rødvin 1%, dextrose, antioxidant (E301),farve (E120), surhedsregulerende middel (E575), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250), starterkultur

Glutenfri

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g

Energi
1620 kJ/391 kcal
Fedt
35 g
– heraf mættede fedtsyrer
13 g
Kulhydrat
1,5 g
– heraf sukkerarter
1,2 g
Protein
18 g
Salt
4,4 g

OPBEVARING

Køleskab ved højest 5 °C.

HOLDBARHED EFTER ÅBNING

21 dage ved højest 5 °C