fbpx Menu

Danmark Griller

Grillmad er det bedste

Kan du heller ikke modstå duften af grillen der tændes, og lyden af pølserne der steger på risten? Grillen er en af de første tegn på den danske sommer, og det vil vi gerne hylde ved at opfordre dig til at være med, når vi fyrer op for grillen og giver dig masser af gode tips og inspiration til sommerens grill.

Tænd op i grillen, alle kan være med

Kig med når kok og grillentusiast Brian Matzen giver gode ideer til spændende retter på grillen. Du får tips til hverdagsmad, gæstemad, mandemad, fredagshygge og lækkerier til børnene.

Snobrød og grillspyd til børn

Frankfurter m. rygeost kartoffelsalat

Grillmix m. 5 lækre grillretter

Minipizza med kyllingepølse

Grillet hjertesalat m. Cheese BBQ Frankfurter

Grillet kålpølse og spidskål med øl

Hvem?

Hvis du kan lide duften og smagen af grillet kød, så er du kvalificeret. Alle er velkomne; både super­entusiasterne der nørder med kultyper og dig der sidder ved bålet og rister en god pølse på en pind.

Hvor?

På grillen i baghaven, ved bålstedet i strandkanten eller måske bare på din lille bordgrill på terassen. Her kan alle være med, bare du husker hyggen.

Hvordan?

Gasgrill, kuglegrill, lejrbål, røghat eller noget helt femte. Kun fantasien og brandsikkerheden, sætter grænser.

Danmarks Bedste Grillpølse

Cheese BBQ Frankfurter

Danske Slagtermestre og forbrugere har kåret Cheese BBQ Frankfurter til Danmarks Bedste Grillpølse. Så er du til pølser med cheddarost og barbecuekrydderi, skulle du prøve denne variant.

Grilltip!

Sønderjysk kålpølse

Vores kålpølse er blevet rigtig populær på grillen. Vi kan forsikre dig, at der ikke er kål i pølsen, faktisk går der 105 g kød til 100 g kålpølse. Pølsen spises traditionelt til kål, heraf navnet. Prøv den på grillen, og lad den gerne ligge på risten til den karameliserer.

Slagterkvalitet på grill

Grillpølser sommer 21

Vores grillpølser er lavet af kød, der nøje udvælges til den enkelte variant sammen med egen krydderiblanding. Det giver pølserne deres unikke smag. Hos os finder du alt fra traditionelle pølser til kyllingepølser og ikke mindst vores nye Grillmix pose med 3 x blandede grillpølser.

Vi glæder os til at få en masse gode grilltips – GOD SOMMER!

! i
Designed by fingerspitz*