Bacon-oste frankfuter

Pølsemagerens mest populære grillpølse med god smag af cheddarost og sprødt, stegt bacon. Guldvinder ved international fagmesse for både smag og kvalitet. Røges over bøgeflis og er fremstillet af nøje udvalgte råvarer. En rigtig god slagterpølse, der kan serveres hele året stegt på grill eller pande.

Varianter:125 g (1250 g) KØL
Ingredienser: Svinekød 71 %, CHEDDAROST 11% (indeholder farvestof (E160b), vand, stegt bacon 5% (Brystflæsk fra gris 96,1%, salt, dextrose, sukker, antioxidant (E301), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E250)) kartoffelmel, salt, krydderier, dextrose, gærekstrakter, stabilisator (E450), antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E250), svinetarm. Kogt og røget. Kød fra EU. Pakket i beskyttende atmosfære.

Pølserne skal koges eller steges til centrumstemperatur på min. 75°C før servering

Energi 1250 KJ / 297 kcal
Fedt 25 g
- heraf mættede fedtsyrer 11 g
Kulhydrat 4,1 g
- heraf sukkerarter 0,7 g
Protein 15 g
Salt 2,7 g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skuldeklap vi er meget glade for.

Læs mere