Menu

Skiveskåret pålæg

Slagter Lampes skiveskåret pålæg er lavet i bedste slagterkvalitet lige til at sætte ind på morgen- og frokostbuffetten. I serien finder du fire spændende varianter, der egner sig til både sandwich, rugbrød, tapas og pizza. Produkterne får deres unikke smag efter længere tids modning og Slagter Lampes egne krydderiblandinger.

Krosalami m. hele peberkorn
Slagter Lampes Krosalami er en ægte sønderjysk specialitet med hele peberkorn. Salamien er modnet i ugevis for at få den gode smag frem og røget over bøgeflis. Server den på rugbrød med en skive løg eller til et groft stykke brød.
Læs mere...
Sønderjysk spegepølse m. enebær
Slagter Lampes Sønderjyske spegepølse er fremstillet efter original sønderjysk opskrift og langtidsrøget. Salamien er lavet af okse- og svinekød og har en fyldig enebærsmag. Server den med groft brød til frokost og brug den til sandwich.
Læs mere...
Jalapeños salami
Slagter Lampes Jalapenos Salami er lavet af svine- og oksekød og modnet i ugevis for at få den gode smag frem. Vi har tilsat syltede jalapeños og egen krydderiblanding, der giver fyrig og aromatisk smag, hvor alle kan være med. Server den med groft brød til tapas og frokost og brug den også gerne på pizza.
Læs mere...
! i
Designed by fingerspitz*