Oksespegepølse med salatost og oliven
En klassisk oksespegepølse med et tvist af Italien. Salatost og oliven giver pølsen et spændende og indbydende snit og en dejlig pikant smag. Produceret efter original opskrift og røget over bøgeflis.
Ikke tilsat gluten
Produceret i Danmark
Ingredienser
Oksekød 109 g, oliven 6 g (oliven, vand, salt, konserveringsmiddel (E270)), SALATOST 5 g, salt, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur. Tørret og røget. I ikke spiselig tarm. Kød fra EU.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi | 714 KJ / 170 kcal |
Fedt | 7,6 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 3,1 g |
Kulhydrat | 0,7 g |
- heraf sukkerarter | 0,7 g |
Protein | 25 g |
Salt | 3,8 g |
Opbevaring
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C
Holdbarhed efter åbning: 21 dage ved højst +5° C
Holdbarhed efter åbning: 21 dage ved højst +5° C
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skuldeklap vi er meget glade for.
Læs mere