Oksespegepølse med salatost og oliven

En klassisk oksespegepølse med et tvist af Italien. Salatost og oliven giver pølsen et spændende og indbydende snit og en dejlig pikant smag. Produceret efter original opskrift og røget over bøgeflis.

Oksekød 109 g, oliven 6 g (oliven, vand, salt, konserveringsmiddel (E270)), SALATOST 5 g, salt, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250), starterkultur. Tørret og røget. I ikke spiselig tarm. Kød fra EU.
Energi 714 KJ / 170 kcal
Fedt 7,6 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,1 g
Kulhydrat 0,7 g
- heraf sukkerarter 0,7 g
Protein 25 g
Salt 3,8 g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 21 dage ved højst +5° C

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skuldeklap vi er meget glade for.

Læs mere