Tapas Hvidløgssalami
Inspireret af sydens olivenlunde, har vi skabt en spændende tapasvariant af udvalgt svine med modne oliven og egen krydderiblanding. Nænsomt røget og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.
Ikke tilsat gluten
Produceret i Danmark
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 118 g, spæk, salt, hvidløgspuré 4 g (hvidløg, vand, eddike, salt), sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur. Tørret og røget. I ikke spiselig tarm. Kød fra EU.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi | 1798 KJ / 428 kcal |
Fedt | 36 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 14 g |
Kulhydrat | 2,4 g |
- heraf sukkerarter | 1 g |
Protein | 25 g |
Salt | 5,2 g |
Opbevaring
Opbevaring: Kan opbevares ved stuetemperatur, højst +22° C
Holdbarhed efter åbning: 21 dage ved højst +5° C
Holdbarhed efter åbning: 21 dage ved højst +5° C
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skuldeklap vi er meget glade for.
Læs mere