Tapas Hvidløgssalami

En udsøgt tapassalami med en dejlig rund og delikat smag fra den friske hvidløgspuré.

Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 118 g, spæk, salt, hvidløgspuré 4 g (hvidløg, vand, eddike, salt), sukker, krydderier og krydderiekstrakter, stabilisator (E452), smagsforstærker (E621), antioxidant (E300), konserveringsmiddel (E250), starterkultur. Tørret og røget. I ikke spiselig tarm. Kød fra EU.
Energi 1798 KJ / 428 kcal
Fedt 36 g
- heraf mættede fedtsyrer 14 g
Kulhydrat 2,4 g
- heraf sukkerarter 1 g
Protein 25 g
Salt 5,2 g
Opbevaring: Kan opbevares ved stuetemperatur, højst +22° C

Holdbarhed efter åbning: 21 dage ved højst +5° C

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere