Menu

Brunch lækkerier

At starte dagen med en god morgenmad eller brunch er noget af det bedste, især når der er tid til at nyde sin kaffe og de mange lækkerier på bordet. Her finder du inspiration til rustikke retter og sundt tilbehør sammen med ideer til lidt nytænkning.

Brunch slider m. rødbede humus

Sliders er festlige og kun fantasien sætter grænser for hvad de kan indeholde. Her har vi brugt vores brunchpølser m. ramsløg, men andre varianter fungerer også godt.

Snackbrød m. brunchpølse

Brug snackbrødet som en lækker hapser eller server som supplement til brunch med stegt rødbede, kartofler og yoghurt. Slagter Lampes krydrede chorizo brunchpølse er rigtig lækker i disse brød.

Grøntsager til brunch

Til Slagter Lampes oksebrunchpølser kan du med fordel lave grillet melon og squash samt radiser og granatæble. Steg også gerne grønkål med honning og lime. Den grove salat kan evt. assisteres af en grøntsagsomelet.

Hurtig omelet

Lav en æggemasse af æg, lidt fløde, salt og peber og tilsæt brunchpølser og stegte svampe. En simpel og velsmagende omelet, der sagtens kan nydes med et par ekstra brunchpølser ved siden af.

Scrambled eggs

En klassiker på morgenbordet, som mætter godt og smager fantastisk sammen med ristede brunchpølser. Prøv vores Slagter Brunchpølser, der er godt krydrerede med vores egen krydderiblanding.

! i
Designed by fingerspitz*