fbpx Menu

Brunchlækkerier

At starte dagen med en god morgenmad eller brunch er noget af det bedste, især når der er tid til at nyde sin kaffe og de mange lækkerier på bordet. Her finder du inspiration til rustikke retter og sundt tilbehør sammen med ideer til lidt nytænkning.

Brunch tortilla m. æg og krydderurter

Varier din servering til brunch med denne lækre æggekage med flødeost, bagt i ovnen i en støbejernspande med en lille tortilla.

Server Kyllingebrunchpølser til eller de traditionelle Slagter Brunchpølser.

Pølsehorn

Brunchpølser har den perfekte størrelse til pølsehorn og er altid et hit til både brunch og madpakke. Pynt med sesam og krydr dit pølsehorn med sennep og ketchup, hvis det skal være ekstra lækkert.

Æggekage med brunchpølser

Her har du en nem og lækker opskrift på æggekage i ovnen, drys med lidt grønt og server sprøde Slagter Brunchpølser til. Perfekt start på dagen.

Brunch pizza

Lav din egen morgenmads pizza som et lækkert alternativ til røræg. Rør gerne dejen sammen aftenen før, så det er nemt starte op. Den må gerne være lidt rustik, prøv at erstatte den revet ost med brie.

Tip

Brunch snack

Rist dine brunchpølser. Kom dem på den pind sammen med små stykker mango eller tomat. Sæt de små spyd i et glas og server som tilbehør til salat med brød eller som snack på morgenbordet.

Brunch slider m. rødbede humus

Sliders er festlige og kun fantasien sætter grænser for hvad de kan indeholde. Her har vi brugt vores brunchpølser m. ramsløg, men andre varianter fungerer også godt.

Snackbrød m. brunchpølse

Brug snackbrødet som en lækker hapser eller server som supplement til brunch med stegt rødbede, kartofler og yoghurt. Slagter Lampes krydrede chorizo brunchpølse er rigtig lækker i disse brød.

Grøntsager til brunch

Til Slagter Lampes oksebrunchpølser kan du med fordel lave grillet melon og squash samt radiser og granatæble. Steg også gerne grønkål med honning og lime. Den grove salat kan evt. assisteres af en grøntsagsomelet.

Hurtig omelet

Lav en æggemasse af æg, lidt fløde, salt og peber og tilsæt brunchpølser og stegte svampe. En simpel og velsmagende omelet, der sagtens kan nydes med et par ekstra brunchpølser ved siden af.

Scrambled eggs

En klassiker på morgenbordet, som mætter godt og smager fantastisk sammen med ristede brunchpølser. Prøv vores Slagter Brunchpølser, der er godt krydrerede med vores egen krydderiblanding.

! i
Designed by fingerspitz*