Blomkålssalat med feta og æble

Samlet tid ca. 25 minutter

Blomkålssalat med feta og æble er friskt og lækkert tilbehør, der passer perfekt til grillede pølser. Den sprøde blomkål, cremede feta og sødme fra æblet giver en skøn kontrast til de varme og røgede kålpølser. Salaten er nem at lave og bringer både farve og smag til grilltallerkenen – ideel til sommeraftener eller når du bare har brug for en smagfuld salat.

Blomkålssalat med feta og æble
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
25 min.

Ingredienser

  • 8Kålpølser
  • 0.5blomkål
  • 50g blandet salat
  • 2æbler
  • 0.5bdt. forårsløg
  • 100g feta
  • 100g saltmandler
  • 0.25bdt. persille
  • 2tsk. sød sennep
  • 3spsk. olivenolie
  • 1spsk. citronsaft
  • 1spsk. akaciehonning
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Skyl salaten, lad den dryppe af og fordel på et serveringsfad.
  2. Snit forårsløg fint.
  3. Skær blomkål i små buketter.
  4. Skær æbler i tern.
  5. Fordel forårsløg, blomkål, æbler og feta ud over salaten.
  6. Blend persille, sennep, olivenolie, citronsaft og akaciehonning sammen. Smag til med salt og peber.
  7. Hak saltmandler groft.
  8. Hæld dressingen ud over salaten og top med hakkede mandler.
  9. Server salaten til en kålpølse. Den skal enten grilles eller steges i 15-20 minutter eller koges i 5 minutter, hvorefter den skal trække i kogevandet i 20 minutter.
Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift