Bruschetta

Samlet tid ca. 20 minutter
Bruschetta er altid populær som tapas ret, og den giver et flot farvespil til dine anretninger. På en sommerdag er bruschetta også lækkert til grillpølser.
Bruschetta
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
20 min.
Opskriften indeholder
Grillpølser

Ingredienser

1fed hvidløg

1dl ekstra jomfruolivenolie

3friske tomater

1flutes

Salt

Friske basilikum-blade

Fremgangsmåde

Skær hvidløg og tomater i mindre stykker og kom i en skål.

Kom salt i, hæld olivenolie over og lad det trække.

Del brødet på langs og på tværs, så du har 4 stykker, dryp med olie og rist på grillen.

Gnid overfladen af brødet med et helt hvidløg fed.

Top med tomatblandingen.

Pynt evt. bruschetta brødet med friske basilikumsblade eller de krydderurter du har.

Opskriften indeholder:
Grillpølser fra Slagter Lampe
Grillpølser

420 G | 49 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift