fbpx Menu

Grill tapas

4 Pers.

1 stk. chorizopølse
1 stk. brie
200 g friske ærter
500 – 800 g nye kartofler – kogte
1 lille bakke karse

1 bakke små tomater
1 spsk. hindbæreddike
1 tsk. sukker
4 skiver daggammelt brød
Olivenolie
Basilikum
Salt og peber

1 stk. agurk
1,5 dl creme fraiche 38 %
Evt. hvidløg
Krydderurter
Salt og peber

2 stk. pærer
Spæd salat
Parmesan eller gedeost
Krydderurter
Salt og peber

4 stk. løg
Olivenolie
Salt og peber 

Fremgangsmåde

Nye kartofler m. chorizo
Kog de nye kartofler og afkøl. Fjern skindet på chorizopølsen og skær i skiver.
Anret kartofler, chorizo, brie i skiver og friskpillede ærter på et fad og pynt med karse.

Bruschetta
Små tomater grilles til de begynder at revne. Sukker, eddike, salt og peber tilsættes og marineres i ca. 10 min. 
Brød pensles med olivenolie og grilles på begge sider.
Fordel tomater på brødet og top med hakket basilikum.

Grillet agurk
Agurk grilles til den får farve. Skæres i mundrette stykker.
Krydres med salt, peber og vendes med 38% creme fraiche (tilsæt evt. hvidløg).
Pynt med friske krydderurter. 

Pæresalat
Halver pærer og grill dem hårdt til de er mørke. Krydres med salt og peber.
Vendes med spæd salat, parmesan i flager eller gedeost og krydderurter.

Grillet løgpure
Halve løg med skal grilles meget mørke og bløde.
Skallen fjernes og løgene blendes til pure sammen med olien.
Smages til med salt og peber. 

! i
Designed by fingerspitz*