Menu

Grillede kålpølser med klassisk kartoffelsalat

4 Pers.

Ingredienser

1 pakke kålpølser fra Slagter Lampe

Grovkornet sennep

Kartoffelsalat
1,5 kg små nye kartofler
1 dl cremefraiche
1 dl mayonaise
1 dl hakket persille
1 dl fintskåret purløg, forårsløg eller ramsløg
Lidt sennep
Salt og peber

Fremgangsmåde

Kartoffelsalat
Kog kartoflerne i letsaltet vand og lad dem køle helt af. Skær dem evt. i lidt mindre stykker. Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber. Dressigen skal have lidt “bid”. Bland forsigtigt kartoflerne i dressingen og stil salaten på køl indtil den skal serveres.

Kålpølser
Grill pølserne til de er gennemvarme. Server pølserne med kartoffelsalaten og en god sennep.

! i
Designed by fingerspitz*