
Pull a part bread m. grøn pesto
4 Pers.
25 g gær
3 dl vand
450 g hvedemel
2 tsk. salt
1 dl olie
1 dl grøn pesto kan være hvilken som helst pesto
1 dl revet ost.
Fremgangsmåde
Opløs gæren i lunken vand. Bland alle ingredienserne i dejen.
Ælt dejen, indtil den er elastisk.
Lad dejen hæve minimum 30 minutter.
Rul dejen tyndt ud ca. 30 x 60 cm og smør 1 dl pesto på.
Smør en rugbrødsform med lidt olie.
Skær nu dejen i stykker på ca. 7x7cm
Drys hvert stykke med revet ost.
læg 6 stk. oven på hinanden og læg i formen, fyld formen op på denne måde.
Bag brødet i ca. 25 minutter, de første 10 minutter ved 200 grader og skru så ned på 180 grader de sidste 15 minutter.
Server med grillede kyllingepølser m. cheddar.