Menu

Tomat m. grillet halumi

4 Pers.

Ingredienser

500 g blandede tomater
1 agurk
2 forårsløg
1 lille håndfuld persille
1 lille håndfuld dild
Friskkværnet peber
Salt
1 usprøjtet citron
300 g halumi

Fremgangsmåde

Skyl grøntsager og krydderurter.

Skræl agurken og halver den, fjern kernerne, skær den i 1-2 cm tykke skiver på skrå.

Halver de mindre tomater og lav både af de større.

Snit forårsløg på skrå og læg dem i iskoldt vand indtil de skal i salaten.

Vend tomater og agurk med groft hakkede krydderurter, friskkværnet peber, lidt salt og forårsløg.

Riv citronskal over salaten.

Skær osten i tykke skiver. Grill halumi på grill eller grill pande.

Bræk stykker af osten og pynt salaten.

Nydes med grillede ringrider pølser til.

! i
Designed by fingerspitz*