
Tomat m. grillet halumi
4 Pers.
Ingredienser
500 g blandede tomater
1 agurk
2 forårsløg
1 lille håndfuld persille
1 lille håndfuld dild
Friskkværnet peber
Salt
1 usprøjtet citron
300 g halumi
Fremgangsmåde
Skyl grøntsager og krydderurter.
Skræl agurken og halver den, fjern kernerne, skær den i 1-2 cm tykke skiver på skrå.
Halver de mindre tomater og lav både af de større.
Snit forårsløg på skrå og læg dem i iskoldt vand indtil de skal i salaten.
Vend tomater og agurk med groft hakkede krydderurter, friskkværnet peber, lidt salt og forårsløg.
Riv citronskal over salaten.
Skær osten i tykke skiver. Grill halumi på grill eller grill pande.
Bræk stykker af osten og pynt salaten.
Nydes med grillede ringrider pølser til.