fbpx Menu

Grillede kålpølser m. bønnesalat

4 pers.

Ingredienser

4 kålpølser
1 håndfuld spinatblade
2 stænger bladselleri
5 grønne asparges
2 dl sorte bønner
100 g feta

Dressing:
1 dl olie
1/3 dl citronsaft


Fremgangsmåde

Kog pølserne i ca. 5 minutter.

Grill nu pølserne over svag varme til de er gyldne.

Du kan også grille kålpølser uden at koge, så skal de have 20 min. på grillen.

Blancher asparges i kogende vand og skyl spinaten grundigt.

Skyl også de kogte sorte bønner i koldt vand.

Skær bladselleri og asparges i mundrette stykker.

Vend dressingen i spinat, bladselleri, asparges med smuldret feta og bønner.

Server de grillede pølser med den lækre bønnesalat.

! i
Designed by fingerspitz*