Menu

Grillet kålpølse og spidskål med øl

4 Pers.

Ingredienser

2 pk. Slagter Lampe Kålpølser
1-2 spidskål
1 citron
1 mørk øl
1 dl olivenolie
1 håndfuld valnødder grov hakket
Friske hindbær efter lyst. 
Salt og peber. 

Fremgangsmåde

Start grillen.

Spidskål ordnes og halveres. Sennep og olien røres sammen. 

Når grillen er varm. Grilles spidskål og halve citroner på skærefladen. 

Kålpølserne lægges på grillen ude ved kanten. 

Vend pølserne en gang imellem. Men de må meget gerne ligge og karamelisere.

Når spidskålen har fået en flot mørk farve. Vendes kålen og lidt mørk øl hældes over kålen. Dette gøres en gang imellem, så øllet sætter sig i smagen. 

Når citronerne er mørke, presses saften ned i sennepsolien og smages til med salt og peber. 

Når kålen er blød og gennemgrillet anrettes den på et fad.

Passende mængde sennepsdressing tilsættes med en ske og valnødder og hindbær drysses ud over. 

! i
Designed by fingerspitz*