Menu

Det tager ikke længere tid at smøre en lækker madpakke

Vidste du, at der hver uge bliver smurt 11,4 mio. madpakker herhjemme? Derfor vil vi gerne sende et kæmpe skulderklap til dig og alle andre, der hver uge knokler for at lave sunde, velsmagende madpakker. Vidste du også, at madpakken faktisk ikke behøver at være særlig avanceret, så længe den bare smager godt?

Tip

Sønderjysk øko sandwich

Lav en lækker sandwich med vores økologiske Sønderjyske Spegepølse, salat, rødløg og creme fraiche blandet med frisk hakket basilikum.

Her har vi brugt en koldhævet manitoba bolle, sandwichen smager også fantastisk med ristet rugbrød

Kartoffelmad

Smørrebrød er altid lækkert til frokost, og det er ofte de enkle madder, der smager bedst. Pynt med grønt og spiselige blomster, det giver et ekstra pift til din mad.

Rå syltede tyttebær

Slagter Lampes sylte er nøglehulsmærket og derfor et godt alternativ til pålægget i din madpakke. Sylte spises traditionelt på rugbrød med sennep og rødbede. Skal det være lidt ekstra lækkert, kan du garnere med rå syltede tyttebær.

Tip

Sønderjysk wrap

Sønderjysk Spegepølse kan fint bruges som fyld i wrap. Smør din wrap med et tyndt lag mayonaise, læg salat af f.eks. spinatblade, revet gulerod, agurk, forårsløg og rød peber på midten sammen med Sønderjysk Spegepølse, rul og tag med i madpakken.

Sandwich m. grillet halloumi

Lav en rugbrøds klapsammen med peberfrugt tapenade, kartoffelspegepølse og grillet halloumi til sommerens picnic eller som et lækkert alternativ til madpakken.

Krosalami m. løgmarmelade

Sødme fra løg og krydderier er lækkert tilbehør til salami.

Lampes Cæsarsalat

Har du en rest oksespegepølse til overs, kan du lave en lækker salat til frokost og madpakke

Guldleverpølse på knækbrød

Til den lille sult, det lækre mellemmåltid eller bare når I samles om bordet efter en lang dag. Det sprøde knækbrød passer godt til vores leverpølse.

Pølsehorn

Slagter Lampes brunchpølser har en perfekt størrelse til pølsehorn og er populær blandt både børn og voksne. Lav en god portion, så du også har til fryseren.

Kernesalat m. Urtesalami

Kernesalaten er mætter godt og den røgede Urtesalami giver salaten et lækkert tvist.

Bland kogte belugalinser, quinoa, hvedekerner, delikatesse linser med grillet squash, persille, purløg, rosmarin og citronolie.

Skær Økologisk Urtesalami i kvarte skiver og vend i salaten. Server med frisk bælgede ærter på toppen.

! i
Designed by fingerspitz*