Menu

Det tager ikke længere tid at smøre en lækker madpakke

Vidste du, at der hver uge bliver smurt 11,4 mio. madpakker herhjemme? Derfor vil vi gerne sende et kæmpe skulderklap til dig og alle andre, der hver uge knokler for at lave sunde, velsmagende madpakker. Vidste du også, at madpakken faktisk ikke behøver at være særlig avanceret, så længe den bare smager godt?

Grillet sandwich m. Kartoffelspegepølse

Smeltet ost i sandwich er altid et hit og det er lækkert med en lun sandwich til frokost som alternativ til rugbrødsmadden.

Prøv denne skønne sandwich med tynde skiver æble og pesto, der fungerer rigtig godt sammen med Kartoffelspegepølsen og pesto.

Guldleverpølse m. karry æg

Guldleverpølsen er lækker på rugbrød med agurk, men fungerer også rigtig godt med karry æg og ristet grønkål, hvis du vil gøre lidt ekstra ud af din frokost.

Tip

Wraps med humus og Kyllingespegepølse

Skær Kyllingespegepølsen ud i tynde skiver. Smør tortillas med humus, fordel ærtespirer eller anden salat på tortillaen og top med Kyllingespegepølse. Rul tortillaen og skær den evt. over i to, så den passer til madkassen.

Til 4 tortillas har vi brugt 200 g grov humus, 100 g ærtespirer og 1 stk. Kyllingespegepølse. Velbekomme!

Tip

Krosalami sandwich

Sandwich er altid lækkert til frokost og madpakke. Nogle gange er de mest simple sandwich, de mest lækre. Her har du et bud på en nem en af slagsen.

Smør en grov bagel med Pikantflødeost, anret med skiver af Krosalami, agurk og ærtespirer.

Tip

Tre hurtige madder

Har du en rest æggekage m. broccoli eller andre grøntsager til overs, kan det fint bruges sammen med Kyllingespegepølsen på dit rugbrød.

Prøv også most avokado med Kartoffelspegepølse på rugbrød.

Klassisk rugbrødsmad med Sønderjysk Spegepølse toppet med mayonnaise, karse og radise.

Tip

Sønderjysk øko sandwich

Lav en lækker sandwich med vores økologiske Sønderjyske Spegepølse, salat, rødløg og creme fraiche blandet med frisk hakket basilikum.

Her har vi brugt en koldhævet manitoba bolle, sandwichen smager også fantastisk med ristet rugbrød

Sandwich m. grillet halloumi

Lav en rugbrøds klapsammen med peberfrugt tapenade, kartoffelspegepølse og grillet halloumi til sommerens picnic eller som et lækkert alternativ til madpakken.

Pølsehorn

Slagter Lampes brunchpølser har en perfekt størrelse til pølsehorn og er populær blandt både børn og voksne. Lav en god portion, så du også har til fryseren.

Tip

Sønderjysk wrap

Sønderjysk Spegepølse kan fint bruges som fyld i wrap. Smør din wrap med et tyndt lag mayonaise, læg salat af f.eks. spinatblade, revet gulerod, agurk, forårsløg og rød peber på midten sammen med Sønderjysk Spegepølse, rul og tag med i madpakken.

Guldleverpølse på knækbrød

Til den lille sult, det lækre mellemmåltid eller bare når I samles om bordet efter en lang dag. Det sprøde knækbrød passer godt til vores leverpølse.

Kartoffelmad

Smørrebrød er altid lækkert til frokost, og det er ofte de enkle madder, der smager bedst. Pynt med grønt og spiselige blomster, det giver et ekstra pift til din mad.

Krosalami m. løgmarmelade

Sødme fra løg og krydderier er lækkert tilbehør til salami.

Lampes Cæsarsalat

Har du en rest oksespegepølse til overs, kan du lave en lækker salat til frokost og madpakke

Kernesalat m. Urtesalami

Kernesalaten er mætter godt og den røgede Urtesalami giver salaten et lækkert tvist.

Bland kogte belugalinser, quinoa, hvedekerner, delikatesse linser med grillet squash, persille, purløg, rosmarin og citronolie.

Skær Økologisk Urtesalami i kvarte skiver og vend i salaten. Server med frisk bælgede ærter på toppen.

Rå syltede tyttebær

Slagter Lampes sylte er nøglehulsmærket og derfor et godt alternativ til pålægget i din madpakke. Sylte spises traditionelt på rugbrød med sennep og rødbede. Skal det være lidt ekstra lækkert, kan du garnere med rå syltede tyttebær.

! i
Designed by fingerspitz*