Krosalami med løgmarmelade

Samlet tid ca. 60 minutter
Sødme fra løg og krydderier er lækkert tilbehør til vores Krosalami eller Sønderjysk Spegepølse.
Krosalami med løgmarmelade
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
60 min.
Opskriften indeholder
Sønderjysk Spegepølse 600 g

Ingredienser

2store løg

20g smør

1tsk. chili flakes

1tsk. salt

1dl eddike

4spsk. honning

Lidt peber

Fremgangsmåde

Pil løg og skær dem i skiver, sauter løgene i smør og kog ind med eddike, honning, salt og chili.
Lad det hele simre i pande eller gryde i 45 minutter eller til løgene er karamelliseret.
Opbevar på køl og spis til din lækre krosalami herremad.

Opskriften indeholder:
Sønderjysk spegepølse
Sønderjysk Spegepølse 600 g

600 G | 119 DKK

Læg i kurv
Krosalami

Se mere
Del denne opskrift