Butterdejsstænger med pesto og bacon

Samlet tid ca. 20 minutter

Smagfulde butterdejsstænger med pesto og bacon, der er hurtige og nemme at lave og kan bruges til både madpakken, tapasbordet, en eftermiddagshapser eller til suppe.

Butterdejsstænger med pesto og bacon
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
20 min.

Ingredienser

  • 1rulle butterdej
  • 1glas grøn pesto
  • 100gr revet ost
  • 175gr Tørsaltet bacon
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Smør butterdejen med pesto.
  2. Hak bacon fint og drys ud over dejen.
  3. Fordel revet ost på dejen og drys med salt og peber.
  4. Fold halvdelen af butterdejen over den anden halvdel, så den ligger i to lag.
  5. Skær aflange strimler på cirka 1 cm og vrid dem, så de bliver snoede.
  6. Læg dem på en bageplade, pensl med lidt smeltet smør eller mælk og bag i ovnen i cirka 10-12 minutter, til de er sprøde og gyldne.
  7. Du kan evt. pensle dem med lidt ekstra grøn pesto, når de kommer ud af ovnen.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift