fbpx Menu

Blomkålssuppe m. kålpølse

4 Pers.

Ingredienser

1 blomkål
1 l hønsekødsbouillon
75 g mandler
2 dl fløde
1 porre
1 dl olie til stegning
Salt og peber
1 spsk. trøffelolie
4 kålpølser

Fremgangsmåde

Rens blomkål og skær den i grove stykker. Kog blomkålen i bouillon i ca. 5 minutter indtil den er mør med lidt bid. Blend blomkål sammen med bouillon, mandler og fløde.

Kog suppen igennem eller server den som den er, ved at koge den bliver den lidt mere rund og mild i smagen.

Fint snit porre og steg dem i rigeligt olie til de er sprøde, læg dem på køkkenrulle eller fedtsugende papir.

Rist skiver af kålpølse på panden til den er sprød og lækker.

Top suppen med sprøde porre og ristet kålpølse, dryp med trøffelolie.

! i
Designed by fingerspitz*