fbpx Menu

Boller m. rosmarin

16 stk.

Ingredienser

25 g gær
3,5 dl lunken vand
1 dl soltørrede tomater
2 tsk. salt
1 spsk. olivenolie
400 g hvedemel
100 g groft mel
Pynt: Rosmarin, salt, oliven, soltørret tomat

Fremgangsmåde

Opløs gæren i lunken vand.
Dryp tomaterne af i en si og hæld dem i dejen sammen med salt, olie og hvedemel.
Lad dejen hæve i ca. 60 min.
Del dejen i 16 stykker og lav 16 boller.
Tryk bollerne ud til små̊ brød og top dem lidt forskelligt med rosmarin, salt, oliven og soltørrede tomater.
Bag dem i ovnen i 10 – 12 minutter ved 225 grader.
Server med kyllingespegepølse, Sønderjysk Spegepølse, Kartoffelspegepølse.

! i
Designed by fingerspitz*