Menu

Natmadspizza

6 Pers.

Ingredienser

15 g gær
3 dl vand
400 g hvedemel
2 tsk. salt
2 spsk. olivenolie

1 dl flåede hakkede tomater
1 tsk. barbecuekrydderi
200 g revet mozzarella
200 g ØKO spegepølse
200 g ØKO chorizopølse
1 alm. løg
1 håndfuld baconsnack

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i lunken vand.

Tilsæt mel lidt ad gangen.

Tilsæt salt og olie. Når dejen er lind, æltes den godt igennem på bordet.

Lad den hæve mindst 1 time, og gerne til dagen efter i køleskabet.

Skær dejen i 2 og form 2 runde, tynde bunde.

Læg dejen på rigeligt mel, sørg for at den slipper nemt.

Smør med flåede hakkede tomater, drys med barbecuekrydderi.

Skær chorizopølse, spegepølse og løg i skiver.

Drys revet ost over bundene og top med pølser.

Bag pizzaerne i ovnen ved max varme i ca. 10 minutter, tjek efter 5 minutter.

Drys med oregano før servering og pynt evt. med frisk rosmarin.

Tip: Skal det gå hurtigt, så køb en færdig pizza dej.

! i
Designed by fingerspitz*