Rustik kålpølse m. svampe

Samlet tid ca. 30 minutter
Sidst på aftenen når sulten så småt melder sig, er det godt med en røget kålpølse. Server den i baguette med en svampe stuvning, som du kan lave i forvejen.
Rustik kålpølse m. svampe
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
30 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

2stk baguette à ca. 20 cm

4stk. kålpølse

250g svampe

1dl piskefløde

Salt og peber

Fremgangsmåde

Grill pølserne ved svag varme ca. 10 minutter.

Varm 2 flutes og del hver i 2 stykker og lav et snit i toppen af brødet.

Steg svampe og tilsæt fløde, lad det koge ind.

Smag til med salt og peber.

Læg pølsen i brødet, top med flødestuvet svampe.

Tip: Lav evt. svampestuvningen i forvejen, så den bare skal varmes op.

Opskriften indeholder:
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift