Rustik kålpølse m. svampe
Samlet tid ca. 30 minutter
Sidst på aftenen når sulten så småt melder sig, er det godt med en røget kålpølse. Server den i baguette med en svampe stuvning, som du kan lave i forvejen.
Rustik kålpølse m. svampe
Ingredienser
2stk baguette à ca. 20 cm
4stk. kålpølse
250g svampe
1dl piskefløde
Salt og peber
Fremgangsmåde
Grill pølserne ved svag varme ca. 10 minutter.
Varm 2 flutes og del hver i 2 stykker og lav et snit i toppen af brødet.
Steg svampe og tilsæt fløde, lad det koge ind.
Smag til med salt og peber.
Læg pølsen i brødet, top med flødestuvet svampe.
Tip: Lav evt. svampestuvningen i forvejen, så den bare skal varmes op.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift