
Pizza med ØKO spegepølse
6 Pers.
Ingredienser
15 g gær
3 dl vand
400 g hvedemel
2 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
1 dl flåede hakkede tomater
1 tsk. barbecuekrydderi
200 g revet mozzarella
200 g ØKO spegepølse
200 g ØKO chorizopølse
1 alm. løg
Fremgangsmåde
Rør gæren ud i lunken vand.
Tilsæt mel lidt ad gangen.
Tilsæt salt og olie. Når dejen er lind, æltes den godt igennem på bordet.
Lad den hæve mindst 1 time, og gerne til dagen efter i køleskabet.
Skær dejen i 2 og form 2 runde, tynde bunde.
Læg dejen på rigeligt mel, sørg for at den slipper nemt.
Smør med flåede hakkede tomater, drys med barbecuekrydderi.
Skær chorizopølse, spegepølse og løg i skiver.
Drys revet ost over bundene og top med pølser.
Bag pizzaerne i ovnen ved max varme i ca. 10 minutter, tjek efter 5 minutter.
Drys med oregano før servering og pynt evt. med frisk rosmarin.
Tip: Skal det gå hurtigt, så køb en færdig pizza dej.