Kernesalat m. Urtesalami
Samlet tid ca. 25 minutter
Kernesalaten mætter godt og den røgede Urtesalami giver salaten et lækkert tvist.
Bland kogte belugalinser, quinoa, hvedekerner, delikatesse linser med grillet squash, persille, purløg, rosmarin og citronolie.
Skær Økologisk Urtesalami i kvarte skiver og vend i salaten. Server med frisk bælgede ærter på toppen.
Kernesalat m. Urtesalami
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kernesalaten mætter godt og den røgede Urtesalami giver salaten et lækkert tvist.
Bland kogte belugalinser, quinoa, hvedekerner, delikatesse linser med grillet squash, persille, purløg, rosmarin og citronolie.
Skær Økologisk Urtesalami i kvarte skiver og vend i salaten. Server med frisk bælgede ærter på toppen.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift