Lampes Cæsarsalat

Samlet tid ca. 20 minutter
Har du en rest oksespegepølse til overs, kan du lave en lækker salat til frokost og madpakke
Lampes Cæsarsalat
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
20 min.
Opskriften indeholder
Oksespegepølse, 600 g

Ingredienser

Hjertesalat

Parmesanost

Dressing

Asparges

Rødløg

Slagter Lampes Oksespegepølser

Fremgangsmåde

Skyl salaten og skær den i grove stykker, anret på fad med halve skiver oksespegepølse, asparges, skiveskåret rødløg og flager af parmesanost. Hæld dressing over salaten lige før den serveres.

Opskriften indeholder:
Oksespegepølse fra Slagter Lampe
Oksespegepølse, 600 g

600 G | 159 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift